Dakonblackblade Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Επ Nihilum ήταν και ο αδερφός μου. Θα τον ρωτήσω αν τον ξέρει.
Atallos1 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Δεν καταλαβαινω γιατι εγινε θεμα ενας streamer που απλα αντιγραφει Xj9 Anyways Any idea γιατι παιρνω/χανω κατω απο 10 LP? ΚΑΙ παιρνω ΚΑΙ χανω
afentiko Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 1. Είσαι duo 2. Έχασες αρκετά match (σε σχέση με τα πόσα κέρδισες σε ένα διάστημα) 3. Απλά τυχαίνει και παίζεις με αρκετά "χειρότερους"-χαμηλότερους αντιπάλους 4. Σε μισεί το σύστημα
Atallos1 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 1. Είσαι duo 2. Έχασες αρκετά match (σε σχέση με τα πόσα κέρδισες σε ένα διάστημα) 3. Απλά τυχαίνει και παίζεις με αρκετά "χειρότερους"-χαμηλότερους αντιπάλους 4. Σε μισεί το σύστημα None of the above Απλα ειμαι 90 LP σε Gold 1 και διαβασα οτι το κανει επειδη προκειται να αλλαξω tier Το κανει πιο δυσκολο ετσι ωστε να δειξεις οτι αξιζεις κτλ , αφου δεν μπορεις να πεσεις tier Last win , 4 LP Lulz
afentiko Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Ναι και γω το έχω διαβάσει αλλά δε μου έχει τύχει ποτέ.
Radiatedsoul Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Κια επισης δεν εκανα ελο boosting.Ενα div,ολο το bronze το ιδιο ειναι,οι διαφορες ειανι πολυ μικρες.Παντως ειδα ωραια πραγματα.Εκανα lock ashe,εφαγα το βρισιμο τις ζωης μου,και ζητωντας support ,πηρε teemo ap,με μηδεν ward κτλ.Ωραια πραγματα.Fizz vs kata,mundo να ερχετε και να δινει fb σε κατα γιατι μπορει[μεσα στα turret].Απλα ειναι τοσο μεγαλη η διαφορα που ακομα και 3-4 kill να παρει ο αλλος,αν εισαι καλυτερος παλι θα κερδισεις το lane σου. Επισης το acount το πηρα γιατι ελεγαν ολοι για elo hell κτλ,απλα ηθελα να αποδειξω οτι δεν υπαρχει κατι τετοιο.Ναι μεν οι περισσοτεροι λετε οτι παιζετε καλυτερα[που ειανι αληθεια],αλλα το θεμα ειναι ποσο καλυτερα παιζετε. Επειδη εκανες 4 νικες σερι στο bronze δεν απεδειξες τιποτα. Δεν εισαι ο πρωτος ουτε το τελευταιος. Παιξε μερικες μερες στο bronze προσπαθωντας να ανέβεις, και εδω ειμαστε να το ξανασυζητησουμε. 1
klainmaingr Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Guild Master και Raid Leader των Nihilum, οι οποίοι μετέπειτα έγιναν Ensidia και ήταν No1 guild στον κόσμο στο WoW για πάρα πολύ καιρό. Πιο γνωστός για τον τρόπο που σκοτώνει hardcore wizards στο act 3 inferno/progress με φωτιές 1
Tobajara Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Δεν αμφισβητεί κανείς ότι ο Σωκράτης ή ο οποιοσδήποτε άνω του 1600 μπορεί να κάνει carry άνετα το bronze. Σίγουρα θα χάσει κάποια παιχνίδια, ίσως χάσει και κάποια promotion series, αλλά θα του πάρει πολύ λιγότερο από τα δικά μου 5 promotion για Silver. Το θέμα είναι πως ένα γενικό "γίνε καλύτερος και κάνε carry τα games σου" δε λύνει το πρόβλημα κανενός - πόσο μάλλον το δικό μου που το 60% των παιχνιδιών μου είναι με support. Αυτό που δεν έχουμε χωνέψει όσοι τσαλαβουτάμε στο βούρκο είναι πως το Bronze - Silver δεν είναι τόσο θέμα ικανότητας όσο αυτοπεποίθησης και ψυχολογίας. Πάνω στην κρίσιμη στιγμή που αρχίζουν και τρώγονται είσαι σε θέση να κάνεις double ή triple kill και να τους βουλώσεις? Είσαι σε θέση να σπάσεις τα νεύρα σε άλλες λωρίδες με 2 - 3 kills στο lane ώστε οι δικοί σου, αν και μέτριοι, να νιώσουν σιγουριά? Είσαι σε θέση να πιάσεις full combo με Leona με κλειστά μάτια και να πάρετε ace? Είσαι σε θέση να καθαρίσεις το κρίσιμο teamfight? Κυρίως, είσαι σε θέση να αδιαφορείς για τα picks τόσο των δικών σου όσο και της άλλης ομάδας? Μπορείς να παίξεις εναντίον Darius/ Garen/ Blitz/ Ezreal/ Katarina και να φέρεις τουλάχιστον ισόπαλη λωρίδα? Εγώ πάνω σε αυτά δούλευα και δουλεύω, επειδή πιστεύω πως το να κάνεις carry ή να πάρεις kills δε λέει και πολλά. 1
Radiatedsoul Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Κυρίως, είσαι σε θέση να αδιαφορείς για τα picks τόσο των δικών σου όσο και της άλλης ομάδας? Μπορείς να παίξεις εναντίον Darius/ Garen/ Blitz/ Ezreal/ Katarina και να φέρεις τουλάχιστον ισόπαλη λωρίδα?Δεν μπορεις να αδιαφορεις για τα picks. Τα picks κατα την γνωμη μου ειναι το 60% της νικης Και αυτος ειναι κυριως ο χαμος που γινεται στο bronze , οτι δηλαδη δεν εχουν ιδεα και παιρνουν οτι να ναι Μπορείς να παίξεις εναντίον Darius/ Garen/ Blitz/ Ezreal/ Katarina και να φέρεις τουλάχιστον ισόπαλη λωρίδα?και φυσικα μπορεις να παιξεις εναντιων darius και να την λιωσεις την λωριδα σου, αμα παρεις teemo και αυτο ειναι η αποδειξη οτι στα picks κρινονται πολλα
ssns Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Δεν μπορεις να αδιαφορεις για τα picks. Τα picks κατα την γνωμη μου ειναι το 60% της νικης Και αυτος ειναι κυριως ο χαμος που γινεται στο bronze , οτι δηλαδη δεν εχουν ιδεα και παιρνουν οτι να ναι και φυσικα μπορεις να παιξεις εναντιων darius και να την λιωσεις την λωριδα σου, αμα παρεις teemo και αυτο ειναι η αποδειξη οτι στα picks κρινονται πολλα Kαι ποιος σ ειπε οτι τον darius τον κανει counter o teemo μονο?Παρε teemo top,adc-support bot και να σας δω ποιος θα μπαινει πρωτος στα fights.Μαλλον ο jungler ε?Ααααμ ενας μονο δεν μπορεις να κρατησει 5.Παρε pantheon ή garan top και tankare τους να δεις μετα.
Radiatedsoul Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Kαι ποιος σ ειπε οτι τον darius τον κανει counter o teemo μονο?παραδειγμα εφερα τον teemo, δεν ειπα οτι ειναι το μοναδικο counter του darius. Για να δειξω οτι στα picks παιζονται πολλα
SOCRATIS1000 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Δεν μπορεις να αδιαφορεις για τα picks. Τα picks κατα την γνωμη μου ειναι το 60% της νικης Και αυτος ειναι κυριως ο χαμος που γινεται στο bronze , οτι δηλαδη δεν εχουν ιδεα και παιρνουν οτι να ναι και φυσικα μπορεις να παιξεις εναντιων darius και να την λιωσεις την λωριδα σου, αμα παρεις teemo και αυτο ειναι η αποδειξη οτι στα picks κρινονται πολλα Πρεπει να εισαι πολυ χαμηλο ελο για να τα λες αυτα.60% το pick?Σοβαρα μιλαμε?Μιλαμε παντα για solo q? Σε μια εβδομαδα σου παω plat οποιο acount θες.Οποιοσδηποτε πανω απο 1800 ελο μπορει να παει πλατ πανευκολα οποιοδηποτε acount.Τωρα αν εσυ επιμενεις για elo hell και μαλακιουλες τετοιες,μαγκια σου,κανεις δεν θα σου αλλαξει την γνωμη.Εισαι και εσυ σαν ενα φιλο μου που μου ελεγε δεν μπορεις να κανεις carry.Πηρα το acount του και κερδισα 9 απο τα 11 παιχνιδια .ΕΕ ηταν τοσο αρνητικος στο να πει οτι δεν ειναι καλος που μου ειπε οτι ημουν κολοφαρδος και απλα τυχαινα παντα με καλη ομαδα.Παντα φιλικα στα λεω αυτα,ουτε ειμαι προ ουτε τιποτα.Για την ακριβεια ειμαι ενα μετριος πακτης στο λολ.Απλα για εμενα ειναι ευκολο να παω plat ,σε αλλους ειναι ευκολο να πανε diamond[τοσο καλοι]. Αν το παρεις ετσι και στο elo μου ειναι elo hell,καθως δεν μπορω να ανεβω[ναι εχει afk leavers ααρκετους και τρολλερς].Το κακο ειναι οτι δεν ειμαι τοσο καλος για να ανεβω.Ναι μεν μπορει να ειμαι λιγο καλυτερος αλλα οχι πολυ καλυτερος .Εχουμε μελλον ακομα./
trolaro Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 να σας πω βρε παιδια, καταρχας δεν πολυ παιζω ρανκ στο season 3 (ειμαι silver ) , μπορειτε να μου πειτε τι παιζει promotion series στα ποσα wins απο τα 3 ανεβαινεις ? (εχω κανει ειδι 1 sta 1 )
Atallos1 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 να σας πω βρε παιδια, καταρχας δεν πολυ παιζω ρανκ στο season 3 (ειμαι silver ) , μπορειτε να μου πειτε τι παιζει promotion series στα ποσα wins απο τα 3 ανεβαινεις ? (εχω κανει ειδι 1 sta 1 ) Οταν ειναι να ανεβεις division πρεπει να κερδισεις 2 απο τα 3 Οταν ειναι για tier πρεπει να κερδισεις 3 απο τα 5
sistah Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Σωκρατη, με ολο το συμπαθειο και χωρις να εχω κατι μαζι σου,στα τελευταια ποστ σου το μονο που γραφεις ειναι:οτι εισαι 1800elo,οτι κανεις ευκολα carry,οτι πας σε μια βδομαδα τα χαμηλα elo accounts σε diamond,οτι εισα στο paltinum και προσπαθεις να φτασεις diamondκαι φυσικα οταν ρωτησει καποιος κατι, η απαντηση σου παντα ειναι: Ποσο elo εισαι?Kαι μπραβο σου για ολα αυτα, αλλα τα ειπες μια φορα, φτανει.Νο hate plox.
Προτεινόμενες αναρτήσεις