Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

MR τυπικά πράγματα - Wit's End που βοηθά και στο lifesteal, Spirit Visage, Abyssal για πιο τσαχπίνικες στιγμές όπου δίνει και boost στα AP based skills.

• Απαντ. 26,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

BOTRK σε όποιον champ με build-in attack speed (βλέπε voli, jax, lee sin κλπ) πραγματικά το μόνο offensive item που χρειάζεσαι και μετά καθαρό tank. Με το καινούριο patch που θα δίνει και attack speed εγώ πιστεύω θα θεωρείται must σε κάθε champ (και θα φάει nerf στο μεθεπόμενο patch)

Δημοσ.

Game με έλληνες μέσα... δεδομένο defeat.

Από το πρώτο λεπτό αρχίσανε τα report, γαμώ την μ*** σου και όλα τα ωραία... Άϊντε παίξε μετά...

Και πάνω από όλα τρώει σκάλωμα ο client, και όταν πάτησα continue απο το defeat, κλείνει το game, οπότε δεν μπορείς να κάνεις report στα 12χρονα μπασταρδάκια...

Δημοσ.

και εγω το παρατηρω οταν μπαινω παιχνιδια με παιδια που ξερω και δεν παιζουν πολυ καλα μολις καποιος πεθανει κατευθειαν report,βρισιμο τα παντα!!σπανια βλεπεις ελληνα στον west ή οταν βλεπεις συνηθως ειναι καλος,λεω εγω τωρα απο την εμπειρια μου στον west.

• Like 1
Δημοσ.

Δοκίμασα ένα build στον Renekton

Armor Boots, Black Cleaver, Frozen Mallet, Bloodthirster, Maw of Malmortius και Guardian. Για πείτε ιδέες για διαφορετικά build,

Σημείωση: Στο συγκεκριμένο game είχαμε 4 κόφτες (περίπου γιατί οι 2 ψιλοτάνκαραν) και έναν teemo AS/AP αντίπαλους.

Δημοσ.

Επειδή ξεκίνησα να παίζω με jarvan solo (jungle είμαι απαίσιος :P) έχετε να προτείνετε κανένα Build? Καταρχήν καλό είναι να τον ντύνω full tank ή θέλει και λίγο damagάκι?Πείτε γενικά κανένα tip για αυτόν τον champ! Ευχαριστώ!!

Δημοσ.

Δοκίμασα ένα build στον Renekton

Armor Boots, Black Cleaver, Frozen Mallet, Bloodthirster, Maw of Malmortius και Guardian. Για πείτε ιδέες για διαφορετικά build,

Σημείωση: Στο συγκεκριμένο game είχαμε 4 κόφτες (περίπου γιατί οι 2 ψιλοτάνκαραν) και έναν teemo AS/AP αντίπαλους.

Δεν αξιζει να βγαζεις τοσο dammage στον ρενε.Το ad του στο late ειναι παρα πολυ χαμηλο.Εγω θα πηγαινα για sunfire,warmogs,blackleaver,maw,randumis,boots

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επειδή ξεκίνησα να παίζω με jarvan solo (jungle είμαι απαίσιος  :P) έχετε να προτείνετε κανένα Build? Καταρχήν καλό είναι να τον ντύνω full tank ή θέλει και λίγο damagάκι?Πείτε γενικά κανένα tip για αυτόν τον champ! Ευχαριστώ!!

http://www.solomid.net/guides.php?g=27078-nash19-jarvaniv-build-guide

Επεξ/σία από XMorsX
Δημοσ.

Παιδιά ποια ειναι η αποψη σας για evelynn jungle? Στο bronze 2 που βρισκομαι βλεπω τεραστια επιτυχια λογω της μη τοποθετησης Pink ward, και τα ganks ειναι πανευκολα. Εχετε να προτεινετε κανα build? Προσωπικα Must item θεωρω το Deathfire Grasp μονο για την active που σε συνδυασμο με το συνεχομενο dmg της eve ειναι καταπληκτικο

Δημοσ.

Garen: Boots of swiftness,sunfire cup,visage,warmogs,black cleaver,Guardian.

Eκανα carry το game μου γιατι δεν ενιωθαν οι δικοι μου. Σκορ 25/9/16

Δημοσ.

Tον garen τον προτιμω με μποτες αναλογα τους αντιπαλους, black cleaver, warmong's, ie για critical μεε το e, last wisper, και μετα randuins ή spirit visage για το αντιπαλο feedαρισμενο carry ή αν παει καλα το game βαραμε ενα atmas.

Δημοσ.

Tον garen τον προτιμω με μποτες αναλογα τους αντιπαλους, black cleaver, warmong's, ie για critical μεε το e, last wisper, και μετα randuins ή spirit visage για το αντιπαλο feedαρισμενο carry ή αν παει καλα το game βαραμε ενα atmas.

Not bad!!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...