Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μετά απο 2 μέρες θυμήθικα γιατί παράτησα το παιχνίδι, ο κόσμος είναι απαράδεκτος. κερδίζεις χάνεις φουλ γκρίνια,μόνο με φίλους παίζεις σωστά,ο ένας κράζει τον άλλον noob,μέχρι και σε teamfights γκρινιάζουν για killsteal ακόμα και αν είναι tank/support και το kill το πέρνει το carry.συνεργασία 0,wards δεν πέρνει κανείς εκτός απο μένα.jungler(τανκ)δεν παίζει σχεδόν κανείς.καθαρό Support δεν παίζει κανείς.αυτοί που παίζουν Support αντί να σε βοηθάνε να πέρνεις τα minion kills τα κλέβουν... κ.α.

απορώ δεν είδαν το τουρνουά να πάρουν μια ιδέα πως παίζεις καλύτερα,ελπίζω να επιστρέψουν και τα φιλαράκια μου στο game μετά την εξεταστική γιατί δεν παίζει να μείνω με τέτοιο community.

• Απαντ. 26,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

εχεις απ ολυτο δικιο . αυτα τα σκ@τΑ συμβαινουν . παιζω κ εγω support κ μου αρεσει η ιδεολογια αυτη , αλλα οταν εχω support στο team με flash -ignite τρελενομαι . εχει τυχει σε rank να παιζει ενας ταρικ full support κ μου ρχετε στο mid για gank σταναρει ,σπαμαρουμε κ στο last hit me ulti vladimir πανω του ο αλλος midder φλασαρει μεσα στο ttower k σπαει την ασπιδα τοο!!!

skanjos , ετσι ειναι κ το nickname στο game ? νομιχω πως εχουμε παιξει κ αντιπαλοι κ συμπεκτες με 5vs5 ελληνες.

Δημοσ.

Ψηθείτε να παίξουμε παρέα κάνα premade game να δούμε πώς θα πάει.

Κι εγώ έχω βαρεθεί τα randoms..

Δημοσ.

όχι στο game έχω name tetsya. τώρα παίζω με ashe. λίγο να θυμιθώ το game,μετά απο 4 μήνες αποχή πιστέυω τα πάω καλά πάντος χαχα.

παλιά όταν έπαιζα έβλεπα συνέχεια guides στο mobafire για κάθε champion αλλα τώρα παρατηρώ οτι και στα top guides έχει απίστευτα mistakes,όλοι στείνουν τους χαρακτήρες με 14k gold και πολλά offensive items λες και απο την αρχή παίζεις το τέλειο game.

πράγματα που έμαθα απο το τουρνουά βλέποντας τους yellowstar/cndpanda να παίζουν ranged dps,ξεκινάς με το Dorans αλλα πέρνεις και 2ο για εξτρα damage αν δεν σου φτάνουν για bf sword,boots πένρεις τις armor pen και όχι τις movement που πρωτείνουν στο Moba fire και δεν τις αναβαθμίζεις απευθείας αλλα μετά το bfsword. και πάντα πέρνεις το sash (σαν το τρίνκετ στο wow,lifesaver). γενικά όλα τα games που είδα στο τουρνουά δύσκολα φούλαραν ίτεμς για να δεις σε τι καταλήγουν αλλα το καλό είναι οτι βλέπεις τι διαλέγουν ανάλογα με τον αντίπαλο και μπορείς να δεις τι είναι καλύτερο και να αρχίσεις να νιώθεις.

με λίγα λόγια δεν γίνεται να πέρνεις τα ίδια ιτεμς σε κάθε game,είναι λάθος,πρέπει παντα να βασίζεις τα ίτεμς σου ανάλογα με τον αντίπαλο,φυσικά και θα έχεις ένα βασικό κορμό ιτεμς αλλα χλωμό να το φτιάξεις έτσι και να πάει το game ακριβώς όπως θες.

πάντος άποψη μου τα συγκεκριμένα games είναι σαν το champions league,καλύτερα αν σου αρέσει ένας champion που τον χρησιμοποίησαν στο τουρνουά να δείς τα games του πάρα πολύ προσεκτικά,τα items του τις κινήσεις του κτλπ.

η riot θα έπρεπε τα συγκεκριμένα παιχνίδια να τα έχει αποθηκέυσει για spectator mode στο client έτσι ώστε όποιος θέλει να παρακολουθήσει ακριβώς τις κινήσεις ενός και μόνο champion να μπορεί .καλός ο σχολιασμός του freak αλλα θέλω μια κάμερα κολλημένη στον yellowstar ή τον shushei/moma/peke/reginald/etc πως να το κάνουμε

Δημοσ.

Suls το username με Veigar παίζω για όποιον ενδιαφέρεται.

Master Otori ,εγω με το γκομενακι Miss Fortune

Οκ σας κάνω add και τους δύο.

• Super Moderators
Δημοσ.

Λένε θα στήσουν 100 νέους servers στην Γερμανία. Το πότε κανείς δεν ξέρει.

και εγώ θα αγοράσω τη Veyron SS :P

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...