XronisR Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Κανενα κολπο για να επαναφερουμαι την οθονη στο γνωστο bug με double monitors?
koularasss Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Κανενα κολπο για να επαναφερουμαι την οθονη στο γνωστο bug με double monitors? τι bug ηταν αυτο?
XronisR Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Που σου πεταει το game αναμεσα στις 2 οθονες.
dNt^ Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Εμένα μου το βγάζει τώρα τελευταία κάτω δεξιά όταν κάνουμε summon και πρέπει να το κάνω restart -.-
Swimmer21 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Εμένα μου το βγάζει τώρα τελευταία κάτω δεξιά όταν κάνουμε summon και πρέπει να το κάνω restart -.- Εμενα το κανει αυτο γιατι το εχω στο borderless.. βαλτο στο full screen απο τις ρυθμισεις
nrkmaiden Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Δε βολευει πολυ να το εχεις full screen γιατι αν θες να δεις κατι στη 2η οθονη κανει ελαχιστοποιση το παραθυρο.Και γω μονο το restart εχω βρει
Alchemist` Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Άκουσα τις συμβουλές σας στο επόμενο game και καταλήξαμε σε νέο victory και unofficial pentakill με graves... Έρχετε το νέο vid μόλις κάνω record... Υ.Γ. ιδιαίτερα ευχαριστήρια στον dakonblackblade για τον χρόνο του...
Dakonblackblade Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Να διαβάζεις την στήλη μου στο www.ragequit.gr
Tobajara Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Ερώτηση κρίσεως. Σε Ryze που θέλει να αντέχει λίγο τις μάπες και έχει βγάλει Doran's ring - MPen μπότες - δάκρυ - Rod of Ages/ Abyssal εναλλακτικά, αξίζει να πάρει Iceborn Gauntlets? Αντί για Frozen Heart κερδίζει λίγο λιγότερο CD, το ίδιο περίπου mana, αρκετό flat AP και on hit slow. Προϋπόθεση πως θα καθυστερήσει το Archangel's, εκτός αν του έχει πάει πολύ καλά το ματς. Γενικά πειραματίζομαι σε όχι-glass-cannon-Ryze, προτάσεις δεκτές.
Luxx Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 5/5 νικες με shaco στον east. Σε λιγο θα ανεβω division 1 στο bronze.. Τι επιτευγμα ε;; Αντιθετως στον west εχω πεσει στο division 4 bronze! Τι στο καλο; Εχω κακη τυχη ή τρολαρουν περισσοτερο εκει στα low level; Ειχα καλη εντυπωση για τον west. Garen πως προτιματε να τον παιζετε; Full Tank, ακομα και με 0-30-0 masteries ή επιθετικο στυλ τανκ;
dNt^ Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Εγώ στον garen προτιμώ full tank του στυλ μπαίνω σε 5 και δεν νιώθω τίποτα
Προτεινόμενες αναρτήσεις