Alchemist` Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Το είπα και το έκανα... Τράβηξα βίντεο το επόμενο game μετά τηνγκρίνια μου και το ανέβασα youtube... Σκοπεύω να κάνω το ίδιο με τα όλατα επόμενα game ανεξαρτήτου αποτελέσματος... http://www.youtube.com/watch?v=Phh1hOFMqd4 Δεν είχαμε κανένα τρολλ αυτή την φορά στην ομάδα (δεν ξέρω αν θα έπρεπε να χαίρομαι ή όχι, μιας και δεν φαίνονται όσα είπα στα προηγούμενα ποστ) και κερδίσαμε... Καλά τραγικός ο αντίπαλος twitch, αλλά τέσπα αυτά συνέβησαν. Οποιαδήποτε κριτική/παρατηρήσεις/συμβουλές ευπρόσδεκτες... Τραγικά δικά μου λάθη μέσα στο game: (Παίζω adc graves) 1) Το πρώτο μου death... Έπρεπε να το περιμένω ότι μου την έχουν στήσει, πίστεψα προς στιγμήν ότι θα παίρνανε οι αντίπαλοι το red buff τους ή θα κατευθύνονταν στο top για def. 2) Το positioning που είχε όλη η ομάδα μας στο 2ο μου death (χαμένο teamfight), έκανα και fail flash xD. Υ.Γ. πρέπει να γυρίσω στα αγγλικά τον client επειγόντως Υ.Γ.2.: Για το βίντεο, τράβηξα το παιχνίδι με το LOL replay, μετά το έβαλα να παίζει από το LOL replay και το τραβούσα με fraps. Δεν ξέρω αν είναι ο καλύτερος τρόπος. Επίσης είχα όλη την ώρα την κάμερα στον "αυτόματο πιλότο"...
Radiatedsoul Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Πολλοι παιχτες βρεθηκαμε στο bronze οχι απο επιλογη ή επειδη πεσαμε εκει, αλλα επειδη εκει μας ξεκινησε το παιχνιδι. Η προσπαθεια που χρειαζεται για να φυγει κανεις απο το bronze ειναι τεραστια και ισως δεν αξιζει, ομως θα προσπαθησω. Σκεφτηκα λοιπον τροπους για να ξεκολλήσω και να ανεβω league. Τα δεδομενα που εχω απο το bronze ειναι: Δεν υπαρχουν θεσεις και χαρακτηρες, με μεγαλη ευκολια θα παιξει μια miss fortune top και ενας tryndamere μαζι με vladimir bot επειδη ειναι premade. Αυτο βεβαια ειναι καλη περιπτωση premade, μια φορα ειχα συναντησει premade που ηθελε να παιξει top. Η σκεψεις μου λοιπον ειναι: - Θα πρεπει να βρω μια θεση την οποια να μην την θελει καποιος αλλος. Να μην χρειάζεται να παλευω με τα "top or ι feed" "mid or i feed" και τετοια. - Ο χαρακτηρας που θα παρω να μπορει να κανει carry - Να μην με κανουν counter με καποιον αλλον - Να μην γινεται ban Κατεληξα οτι η θεση που πρεπει να παιξω ειναι το jungle επειδη στο bronze σπανια να υπαρχει jungler στην ομαδα, οποτε ανετα θα παιρνω παντα αυτη τη θεση. Ο χαρακτηρας που κατεληξα να παιζω ειναι Fiora η οποια ειναι carry, και εχει ενα καλο ulti. Με τις δοκιμες που εκανα μεχρι στιγμης στο normal ειναι 10-0 σερι νικες, μερικες ηττες εξαιτειας darius στην ομαδα ή εναν garen ο οποιοι απο νωρις ειχαν φωρτωσει armor και thornmail. Κατα τα αλλα κανω ευκολα gang και αν καταφερω νωρις 1-2 kills και παρω bloodthirsty μετα κανω snowball και κουβαλαω το παιχνιδι χωρις κοπο. Ολα αυτα σε normal, σημερα οι δοκιμες θα γινουν και σε ranked και θα γραψω αποτελεσματα και εντυπωσεις
Dakonblackblade Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Alchemist :Λοιπόν πέρα από τις θέσεις σου τις οποίες τις βλέπεις και καταλαβαίνεις το λαθος σου έχω να πω και για τα αντικείμενα. Έχεις απέναντι προφανώς τον πιο αδύνατο παίχτη της αντίπαλης ομάδας, twitch. Τον πατάς στο Lane ΑΛΛΑ, παίρνεις δεύτερο Dorans χωρίς λόγο, καθυστερώντας το vampiric sceptre. Αγοράζεις μετά BF ΚΑΙ ΕΠΕΙΤΑ brutalizer ΚΑΘΥΣΤΕΡΩΝΤΑΣ το Bloodthirster. ΑΓΟΡΑΖΕΙΣ tier 3 μπότες ΧΩΡΙΣ να έχεις κλείσει ΑΚΟΜΑ το bloodthirster το οποίο ΘΕΛΕΙ φαρμινγκ να το γεμίσεις με stacks. Και έπειτα κλείνεις το Bloodthirster. Μεγάλα λάθη όλα τα progressions. Επίσης πας για black cleaver. Αν είχες βγάλει brutalizer ΠΡΙΝ το BFS για να πιέσεις ακόμα το Lane , θα ήταν δεκτό. Το blackcleaver όμως δεν είναι τίποτα σούπερ στα AD μόνο για το ULTI της MF είναι καλό αλλά δεν θα πεθάνουμε κιόλας. Το Ghostblade είναι καλύτερο DPSing αντικείμενο ή στην περίπτωση του Graves το Last Whisper. Αυτά. Δεν ξέρω τους runes και τα masteries. Θα τα κοιτάξω Λοιπόν λεπτομέρειες. Στο 21-9-0 δε μου αρέσουν τα αμυντικά masteries σου. Ίσως προτιμούσα ignite και mastery για το +5 attack +dmg και λόγω του ότι Graves+taric = killlane . Επίσης πρέπει να παρατηρήσεις πως μέχρι να βγάλεις zeal έχεις 0 crit chance και πάνε χαμένοι 3 πόντοι στο offensive tree. Ειδικά σε σένα που το βγάζεις και τελευταίο το zeal. Λεπτομέρειες αλλα ας τα πούμε όλα. 1
klainmaingr Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Πέρα απο το ghostblade στο οποίο διαφωνώ και είναι ψιλοτρολολολ στα υπόλοιπα θα συμφωνήσω. Ιδιαίτερα για το item order και το άχρηστο δεύτερο (μη σου πω και πρώτο) dorans.
Dakonblackblade Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Είναι μέχρι να δεις κάποιον να κάνει activate το ghostblade στα μούτρα σου. Βαριά υποτιμημένο αντικείμενο αλλά δε βαριέσαι. Άστο σε μας τους μύστες. 1
Alchemist` Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Κατανοητά όλα αυτά, και ένα μεγάλο θενκς για τις προτάσεις...Σε μια προσπάθεια αποτύπωσης της λογικής πίσω από το build χωρίς να το υπερασπίζομαι: - Όταν πήραμε fb στον twitch δεν ήταν εμφανές ακόμη imho το πόσο τραγικά θα συνεχίσει να παίζει. Μην ξέροντας τι θα αντιμετωπίσω προτίμησα τα 80hp του doran's και το +10hp/hit που θα έπαιρνα σε περίπτωση που θα ήταν πιο passive φάση το lane. Επίσης (γύρισα με ~860gold) θεώρησα πολύ σημαντικό να πάρω τις tier1 μπότες σε εκείνη την φάση για να έχω και λίγο mobility. - Στην συνέχεια ο twitch έπεσε άλλες 2 φορες και είδα περί τίνος πρόκειται... Αφού η παρουσία του στο lane δεν ήταν παρά μερικών δευτερολέπτων συνήθως, σκέφτηκα πως θα ήταν καλύτερο να έχω flat damage ώστε να πέφτει με το πρώτο stun που θα φάει από τον taric. Εξ'ου τα BF και brutalizer. - Συνήθως βγάζω last whisper και όχι black cleaver, αλλά μιας και κανείς από τους αντιπάλλους δεν είχε αρκετό armor, και μιάς και είχαμε μια δυνατή akali προτίμησα να έχω λίγο hp παραπάνω. Προς τα εκεί κινήθηκαν και τα tier 3 boots... Τα πήρα για να μπορώ να ξεφύγω πιο εύκολα από το range της σε συνδυασμό με το Ε. Συνήθως τα αγοράζω πολύ προς το τέλος...
SOADNICK Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 παιδια, σε 1v1 teemo vs darius, ποιος υπερεχει; αν υπερεχει ο teemo ποιος μπορει να τον κανει counter? ΥΓ για 1v1 παντα μιλωντας
Dakonblackblade Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Συνεχίζοντας την πάρα πολύ καλή συζήτηση και μπράβο σου Alch για την πρωτοβουλία σου. Πολλές αποφάσεις παίρνονται πριν το παιχνίδι. Αν φοβόσουν την ακάλι , το shield θα ήταν καλύτερο από το Heal που κόβεται από το ignite. Παρόλα αυτά πιστεύω πως και το exhaust θα ήταν καλύτερο μιας και η ακάλι τείνει να μπαίνει πολύ μέσα στην αντίπαλη ομάδα και ένα exhaust σίγουρα θα της έκοβε τα φτερά ή ένας Twitch που βγαίνει από πίσω σου. Το Heal ήταν μέτριο στην καλύτερη. Φλατ dmg βγάζεις μπόλικο με το bloodthirster. Με το brutalizer αγοράζεις και armor penetration το οποίο δεν είναι και τόσο απαραίτητο στην περίπτωσή μας (αν είχαν taric στο αντίπαλο lane , το συζητάμε είναι μεγάλη κουβέντα) και CDR. Τεσπα ήταν πολύ καθυστερημένο bloodthirster. Δεν έπρεπε . Το blackcleaver έχει απαγορευτικό κόστος για συνταγή 1188. Αγοράζεις μια ζώνη με δαύτα ή ένα Hexdrinker (1400) Σε 1v1 ο Teemo. Ακόμα και να σε πιάσει , πετάς blind, μανιτάρι ακριβώς πίσω σου και φεύγεις προς το μανιτάρι. 20 seconds ο άλλος δεν μπορεί να σε πιάσει και του κάνεις free harass, παίρνεις frozen mallet+ Wits end και τέλος της ιστορίας. Δεν πά να βγάλει και της παναγιάς τα μάτια. 1
Alchemist` Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 παιδια, σε 1v1 teemo vs darius, ποιος υπερεχει; αν υπερεχει ο teemo ποιος μπορει να τον κανει counter? ΥΓ για 1v1 παντα μιλωντας Εξαρτάται σε ποιά φάση του παιχνιδιού βρίσκεσαι πιστεύω... Ο teemo μπορεί στα αρχικά level να καταστρέψει τελείως το παιχνίδι του darius στο lane. Αν οικονομήσει χρυσό από το προηγούμενο ζήτημα (αν μεταφραστούν σε kill δλδ όλα αυτά) ίσως να μην τον αφήσει να παίξει και ποτέ. Αλλά αν δεν καταφέρει να πάρει κεφάλι, και ο darius καταφέρει να φαρμάρει και βγάλει ένα belt φτάνοντας στα 6 lvl υπάρχει πρόβλημα για τον teemo. Ένα hook/grab, πως διάλα το λένε, μπορεί να είναι θανατηφόρο.
dNt^ Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Alchemist είδα το game και σκέφτηκα να σου πω και εγώ την γνώμη μου. 1) Δεν είχατε πολλά wards και νομίζω τα death σας προήλθαν εξαιτίας αυτού του γεγονότος. 2) Δεν είχες πολύ cs. Σαφώς είχες αρκετά kill αλλά το cs κατά τη γνώμη μου είναι πιο σημαντίκο. Συγκεκριμένα είχες 155 cs σε 27 λεπτά game κάτι που θεωρείται πάρα πολύ λίγο (δεδομένου ότι έχουν βγει 100 minion περίπου στα 10 λεπτά) Αυτά από μένα και αν κάνω λάθος διορθώστε με και μένα (i am a nab and not afraid to tell it )
Zahariel Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Ρε καραφλα, δν σου εχω πει να μεινεις στο Dominion;;; Ακου να δεις πως δουλευει το πραμα στο Rift. 1) Αποφασιζεις τι ειδους twitch θελεις να παιξεις. Ο assassin twitch που θελει να βγει απο πισω και να κανει gib Καποιον παιζει thirster, sotd κλπ. Ο "αλλος" twitch παιζει τιμιο thirster, cleaver dancer και καθεται πισω απο το team του και κανει apply τα debuff σαν αντρας. 2) Οσον αφορα το thirster εχει δικιο. Αν σκοπευεις να βγαλεις thirster και μπορεις, rushαρε το. Αν βρεθηκες με vamp scepter, brutalizer, zeal και bf, go the extra mile και καντο Infinity.
Dakonblackblade Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Δες το βίντεο ρε λουκουμά. Ο δικός μας παίζει graves.
Zahariel Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Βαριεμαι. Δε φτανει που σου εδωσα και δικιο. Ντροπη του Rift. Ghostblade σε AD
Dakonblackblade Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Αφού έβγαλε Brutalizer ρε ντροπή του top lane. A και αιώνιε μέτριε, μιας και είσαι εδώ, δες στην κατηγορία Graves. Μπας και πας μπροστά.http://www.reignofgaming.net/blogs/a-different-view/gentleman-gustaf/21774-breaking-the-meta-ad-carry-builds-pt-1-ad-caster Και πρόσεχέ με. Δεν λαμβάνει καν τα crit dmg+IAS masteries τα οποία χωρίς crit chance προφανώς πάνε άκλαυτα σε πολλά Bloodthirster builds.. Αλλά εντάξει, όταν κάποιοι τα εφαρμόζουν ελεύθερα στο Dominion και βλέπουν τα νούμερα , οι riftades βλέπουν streams.
Tobajara Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Για builds δεν έχω γνώμη, γιατί σαν ADC είμαι κακός - με Caitlyn αυτό τον καιρό παίζω Longsword + 2 pots --> μπότες --> Vampiric --> Brutalizer --> BFS. Θα σε συμβούλευα να έβαζες την κάμερα να κάνει focus επάνω σου, γιατί έτσι δεν υπάρχει σαφής εικόνα του πώς κυλάει το lane σου οπότε συμβουλές για warding, positioning κλπ δύσκολα. Επίσης παλιότερα είχα γίνει add από το Dakkon και κάποιους άλλους, οπότε όποιος κάνει spectate κάποιο ματς μου μπορεί άνετα να γράψει εδώ ή να μου μιλήσει - in game.
Προτεινόμενες αναρτήσεις