Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

πωπω φαντάζομαι πως θα ήταν μια ομάδα με 3 carry τους reginald(annie/tf),shushei(gragas/alistar) και yellowstar(ashe/corki) ,και φιλ με εναν support και jungler. πωπω ,πλάκα πλάκα οι 3 καλύτεροι παίχτες που είδα στο τουρνουά απο carries παίζουν διαφορετικό τύπο.(δεν λέω και οι moma/soaz/cndypanda παιχταράδες είναι)

• Απαντ. 26,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Ντάξει η κατάσταση έχει γίνει απελπισία βέβαια.Τις πιο πολλές φορές είναι unplayable το παιχνίδι από το lag.Χώρια του ότι πρέπει να το ξεκινήσεις με διαφορά φάσης ένα δίωρο από τότε που θες να παίξεις.Χώρια που στα τελευταία 20-30 παιχνίδια που έχω παίξει μου έχουν κάτσει ένα σωρό leavers και ζώα 30ρηδες.

Δημοσ.

Πάμε ρε fnatic. Μου είναι συμπαθής και ο soaz βέβαια αλλα δυστυχώς είναι στην λάθος ομάδα :P

Εκπληκτικό tournament. Είχε φυσικά τα προβληματάκια του αλλα είναι μάλλον η καλύτερη gaming διοργάνωση των τελευταίων χρόνων (την οποία παρακολούθησα anyway).

Go go go Season 2 xD

Shushei MVP του tournament για πλάκα. Ελπίζω οτι θα του κάνουν και το gragas skin που θέλει :P

Δημοσ.

Πάμε ρε fnatic. Μου είναι συμπαθής και ο soaz βέβαια αλλα δυστυχώς είναι στην λάθος ομάδα :P

Shushei MVP του tournament για πλάκα. Ελπίζω οτι θα του κάνουν και το gragas skin που θέλει :P

άστα να πάνε σε ένα παιχνίδι που ο soaz έπαιζε warwick και πήγε ανάμεσα σε tower και 2 άτομα και τους έκανε harass,και μετά ξέφυγε απο 3 είχε πολύ γέλιο.

τι skin θέλει ο shushei?

για μένα τοπ 3 Moments .η στιγμή του soaz με το ww, η στιγμή του shushei με τον alistar στο enemy base και τέλος το arrow του στον τελικό απο yellowstar

Δημοσ.

απο εχθες προσπαθω να κανω login κ μαπα το καρπουζι . υπαρχει προβλημα στον server ?

Δημοσ.

ρε παλικάρια είχα να παίξω 4 μήνες,είδα το τουρνουά και πορώθηκα,αλλα ξενέρωσα τώρα,μπήκα το μεσημέρι επαιξα 2 games και τώρα προσπάθησα να μπω και με βάζει σε que!!! wtf? και πετάει και το αστείο Over 9000.... και μου λέει θα μπεις σε 1 ώρα. τι μπούρδες είναι αυτές? 1 ώρα que την τρίτη? πάμε καλά? κάθε μέρα πλέον έτσι είναι? ας δώσουν κάνα φράγκο για servers,τόσα σκινς πουλάνε,εγώ μόνο έχω ρίξει γύρω στα 70ε στο παιχνίδι για champions και skins..

εδιτ.χαχαχα πήγα στο φόρουμ και τι είδα? Ελληνικό thread που κράζουν!!! gg. http://eu.leagueoflegends.com/board/showthread.php?t=250411&page=5

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...