Zahariel Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 Oπως ξαναειπα πιο πριν εχει να κανει με το MMR σου. ΑΝ το παιχνιδι πιστευει οτι αξιζεις λιγοτερο απο το league Σου θα σου δινει λιγοτερα LP στη νικη κ περισσοτερα στην ηττα. Αν συνεχισεις να κερδιζεις, πχ κανεις 3-1 και μενεις στα ιδια LP το MMR σου θα ανεβαινει ωσπου εν τελη θα περνεις LP Με το ιδιο score. Side note, ειμαι σε streak west, μου δινει 30 Lp ανα νικη και με ανεβαζει 2-2 κατηγοριες. Woop woop
haris013 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 Oπως ξαναειπα πιο πριν εχει να κανει με το MMR σου. ΑΝ το παιχνιδι πιστευει οτι αξιζεις λιγοτερο απο το league Σου θα σου δινει λιγοτερα LP στη νικη κ περισσοτερα στην ηττα. Αν συνεχισεις να κερδιζεις, πχ κανεις 3-1 και μενεις στα ιδια LP το MMR σου θα ανεβαινει ωσπου εν τελη θα περνεις LP Με το ιδιο score. Side note, ειμαι σε streak west, μου δινει 30 Lp ανα νικη και με ανεβαζει 2-2 κατηγοριες. Woop woop πως λένε στο west? να σε κάνω add αμα είναι
kuzko21 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 Oπως ξαναειπα πιο πριν εχει να κανει με το MMR σου. ΑΝ το παιχνιδι πιστευει οτι αξιζεις λιγοτερο απο το league Σου θα σου δινει λιγοτερα LP στη νικη κ περισσοτερα στην ηττα. Αν συνεχισεις να κερδιζεις, πχ κανεις 3-1 και μενεις στα ιδια LP το MMR σου θα ανεβαινει ωσπου εν τελη θα περνεις LP Με το ιδιο score. Side note, ειμαι σε streak west, μου δινει 30 Lp ανα νικη και με ανεβαζει 2-2 κατηγοριες. Woop woop αυτο παρολαυτα συμβραινει οταν παιζω duo , μολις επαιξα ενα Solo και μου εδωσε 20 lp. ο συμπαικτης στο Duo ηταν και αυτος ιδιο division και σιγουρα χαμηλοτερο elo...
Dakonblackblade Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Απίστευτη δουλειά σε ήρωα. Ϊσως ο ποιο ποιοτικός οπτικά ώς τώρα.
afentiko Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 (επεξεργασμένο) Υποτίθεται ότι θα ήταν ad carry αλλά τα skills του μοιάζουν λίγο έως αρκετά αντιφατικά με το ρόλο αυτό. Μιλάω κυρίως για την ulti που σε κάνει melee. Το blind θα είναι αρκετά δυνατό βέβαια στο bot lane.Θα δούμε. Εγώ τη βλέπω για νέο jayce ή κάτι τέτοιο (top lane) Επεξ/σία 15 Φεβρουαρίου 2013 από afentiko
Zahariel Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Rename σε ZaharielHD. Μη χασετε το σημερινο stream 1
ssns Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Rename σε ZaharielHD. Μη χασετε το σημερινο stream http://www.twitch.tv/soulfiregaming?utm_campaign=live_embed_click&utm_source=competitive.na.leagueoflegends.com αυτο ειναι zaha?
BALZ Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Oπως ξαναειπα πιο πριν εχει να κανει με το MMR σου. ΑΝ το παιχνιδι πιστευει οτι αξιζεις λιγοτερο απο το league Σου θα σου δινει λιγοτερα LP στη νικη κ περισσοτερα στην ηττα. Αν συνεχισεις να κερδιζεις, πχ κανεις 3-1 και μενεις στα ιδια LP το MMR σου θα ανεβαινει ωσπου εν τελη θα περνεις LP Με το ιδιο score. Side note, ειμαι σε streak west, μου δινει 30 Lp ανα νικη και με ανεβαζει 2-2 κατηγοριες. Woop woop Mία ερώτηση : Τι είναι το MMR ; ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!
Pa0ki Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Mία ερώτηση : Τι είναι το MMR ; ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!! Matchmaking rating, κάτι σαν κρυφό elo που βγαίνει με βάση το win/lose
Swimmer21 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 100 ranked games με Katarina, Season 3 8.6/6.2/8.7 Μεσο Ορο, με 140.9 cs/per game (Ποσοστό win γυρω στο 71%) Αντε να τα χιλιασουμε
ssns Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 Οταν βλεπεις ατομο με 600+ wins να παραπονιεται για ks τοτε μαλλον κατι παει λαθος!!!Ποσο μαλλον οταν ειναι premade με τους αλλους 3 και εχει ακριβως τις ιδιες assist με εμενα!!!!Ωωωωωλε!!!
Gongor Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 100 ranked games με Katarina, Season 3 8.6/6.2/8.7 Μεσο Ορο, με 140.9 cs/per game (Ποσοστό win γυρω στο 71%) Αντε να τα χιλιασουμε Ε πρέπει να ανέβεις λίγο στα cs imo... Ίσως να μειώσεις και τα deaths ! Και το ποσοστό θα ανέβει ακόμα περισσότερο !
jonakos Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 παιδες γινεται να πεσεις απο silver σε bronze αμα εχεις χασει καποια ορισμενα παιχνιδια?
xavier Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 ρε παιδες πως γινεται να εχω 9/10 k/d σε παιχνιδι που χασαμε πανηγυρικα και να κραζει ο αλλος σε ολο το παιχνιδι εμενα και ολη την ομαδα οταν εχει 2/14 ...ελεος που μπορω να δω συνολικο αριθμο νικων/ηττων μου?
Προτεινόμενες αναρτήσεις