Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 26,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

μιλάμε για απίστευτο επίπεδο coop,όταν είδα το ν1 combo της 2η μέρας με τον ap alistar(shushei)να πετάει πάνω απο τον τοίχο με flash και να εξαυλώνει τον malz μου έπεσε το σαγώνι... ο τύπος παίζει τον gragas και τον alistar σε άλλα επίπεδα.

ακόμα ένα combo που μου άρεσε είναι το teleport του malz σε ward και με το ulti και συνεργασία απο άλλους 2 πολύ έυκολο Kill,νομίζω ο reginald το έκανε αυτό δεν είμαι σίγουρος.

απίστευτα παιχνίδια,κάθομαι σπίτι με κοκα κόλα και ποπ κορν και λιώνω,βλέποντας τέτοιους παίχτες γίνεσαι καλύτερος.

Δημοσ.

o reginald είναι παιχταράς αλλα σε αυτό το παιχνίδι δεν τα πάει τόσο καλά, με ap twisted fate έχει στην διάθεση του 1 extra Summoner spell γιατί παίζει με teleport πολύ ,πήρε ghost αλλα τι να σου κάνει το ghost όταν σε χώσει ο amumu stop και μετά φάς και stun/burst απο annie. 2 φορές πέθανε έτσι και 1 στην αρχή απο τον amumu με τα buffs τέλος το game για τον tf.

1-1 δεν το γυρνάει η tsm με τπτ

edit..... εντάξι ο teemo έγινε godmode on. το αγύριστο game γύρισαν.10κ gold πίσω ήταν,δεν είδα μεγαλύτερη ανατροπή μέχρι τώρα στο τουρνουά.

Δημοσ.

τιώρα έχει stream σήμερα για να δω μπορείτε να μου πείτε?

edit

έχει τώρα . τι γίνεται όμως? πόσα game έχουν γίνει? ποιοι εναντίον ποιών είναι τώρα? 1-1 είναι και έχει και 3ο τώρα?

Δημοσ.

Έκανε ένα destiny fountain dive ο regi στο τέλος όμως ε... Θα μπορούσε να αποβεί μοιραίο αλλα ευτυχώς τους έκατσε καλά το def στον inhibitor. O Dyrus(singed) κάπου είχε χάσει την επαφή και αυτοκτόνησε 2-3 φορές στο τέλος.

Anyway...

Tsm vs aaa και πάλι ^^

Δημοσ.

το linux friendly δεν το ξερω αλλα εχω διαβασει πιο παλια τροπο ωστε να παιξει στα linux .τωρα ως μαπα δεν θα το χαρακτηριζα ποτε , οχι γτ ειμαι καμενος κ μου αρεσει πολυ αλλα ειναι το καλυτερο (σε πολλα θεματα) free game στο ειδος του . θες να πεις για τα γραφικα, θες για το matchmaking,για το στρατιγικο το κομματι . εχω κοντα 1250 παιχνιδια στο ενεργητικο μου κ ακομα δεν μπορω να πω οτι το ξερω τελεια . ειναι παιχνιδι που σε βαθος χρονο δεν θα σε απογοητευσει . δωσε του μια ευκαιρια.

Μα παιζω μηνες το παιχνίδι δεν ειπα είναι μάπα ίσα ισα αλλα οτι δεν είναι friendly για windows & linux μαλλον για macaκιδες το έφτιαξαν.

Ασε που είναι πολύ βαρύ δίχως λόγο.

Δημοσ.

τρελό κόλλημα τραβάει το στρεαμ όταν περνάει το 170κ όριο. και είναι κρίμα να χάνεις φάσεις σε αυτά τα παιχνίδια,2 σεκ lag χάνεις ολόκληρο teamfight.

north america who????? χαχαχαχα

Δημοσ.

θα παίξουν 2ο παιχνίδι οι Tsm Με τους ΑΑΑ ή κατευθιαν τώρα το βράδυ για τελικό?

τελικό κατευθίαν γιατί είχαν μια νίκη επειδή ήταν στους νικητές, αυτοί που χάσανε και τους δίνεται 2η ευκαιρία πρέπει να κερδίσουν 2 φορές για να πάρουν πρόκριση.

πχ στον τελικό η AAA θέλει 2 νίκες ενώ η fnatic 1.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...