Tobajara Δημοσ. 18 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2011 εδω σε rank(αρα στανδαρ 30αρης!) cho gath (ελληνας) , μας ρωτησε πως "μεγαλωνει" , τι να του πεις ! Του είπες "με χάιδεμα και τρυφεράδα"? Τι, δεν του το είπες? Κακως... Για το άλλο που είπες παρακάτω, δεν ξέρω αν έχεις παίξει αλλά δεν είναι τόσο εύκολος χαρακτήρας φαίνεται με την πρώτη. Τα καρφιά του έχουν σημαντικό delay και είναι αρκετά αναξιόπιστα οπότε θέλουν πολύ μυαλό και εκπαίδευση. Επίσης είναι πολύ αργός. Το μυστικό είναι η ψυχραιμία (εκεί το χάνουν οι περισσότεροι, ειδικά με τα καρφιά) και οι μετρημένες κινήσεις, γιατί δεν έχει taunt οπότε σα battle initiator μπορείς να τον αποφύγεις ή να τον αγνοήσεις. Δεν είμαι πολύ καλός Cho, αλλά αυτά είναι τα θέματά του για μένα.
p_under Δημοσ. 18 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2011 ουτε εγω ειμαι καλως cho , αλλα το σκεπτικο μου σε αυτον τον champ ειναι να γινει apsofable κ να τανκαρει τα παντα . οι δικοι σου θα κοψουν απο πισω . αυτο πιστευω οτι πρεπει να κανει ενας cho . απτην αλλη μαγος cho μπορει να κοψει αλλα αν πιανει την πρωτη συνεχεια.
Kostasd_G21 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2011 Γιατί έχουν υπερφορτωθεί τόσο πολύ οι ευρωπαικοί servers και κάθε φορά που μπαίνω περιμένω κανα 2ωρο ? Εσείς σε ποίους servers παίζεται και τι ώρα περίπου μπαίνετε να παίξετε. Θέλω να ξέρω αντιμετωπίζεται και εσείς τέτοια προβλήματα?? Σκέφτομαι να κατεβάσω τον αμερικανικό server αλλά χρειάζεται να κάνω καινούριο profil ??
egw_eimai_re Δημοσ. 19 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2011 Το παιχνίδι οτι και να λεμε ειναι μαπα απο το ιδιο το πρόγραμμα το κάνεις install κατεβάζει 2 μερες update και τσουπ το error πας να μπεις για game ειναι υπερφορτωμένο πας να το τρέξεις μετα με wine σου σπαει τα @@ και δεν παίζει! Ελεος!Ουτε linux friendly ουτε windows friendly!
slipknot Δημοσ. 19 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2011 Παρακολουθεί κανείς το livestream από Dreamhack; Fnatic ρε.
Deponakias Δημοσ. 19 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2011 oh yeap... Αν και δεν συμπαθω τους γαλλους θα ηθελα να το παρει ευρωπαικη ομαδα για να καταλαβει καποτε η riot τι εστι ευρωπαικο gaming και να βαλει κανα server της προκοπης... Επισης στους τελικους εχει και ελληνικο χρωμα... Ο γνωστος σε ολους μας hotshotgg ειναι ελληνας και το ονομα του george georgalidis και πεζει στην clg... Επαθα ενα σοκ οταν ειδα το ονομα αλλα μετα καταλαβα απο που πηγαζει το πηγιαιο του flaming οταν η ομαδα του δεν τα παει καλα(εκτος απο καλος παικτης ειναι και καλος flamer )
slipknot Δημοσ. 19 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2011 aAa ούτε εγώ τρελένομαι, αλλά τους προτιμώ από Αμερική. Η Ασία πήρε πόδι νωρίς.
Deponakias Δημοσ. 19 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2011 Ελεος...ειδες πως εχασαν οι ααα τωρα??? :shock: Τρομερο τελος...
Dakonblackblade Δημοσ. 19 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2011 Εντάξει τα παιχνίδια στο Dreamhack είναι καταπληκτικά. Έχουν κάνει καλή δουλειά καi με το casting. Άντε να μπει και κανένας server στη ν Ευρώπη γιατί έχει γίνει το σώσε. Πάντως stream viewers 180000? Πολύ μεγάλο νούμερο. Δεν ξέρω αν υπάρχει τέτοιο attendance για άλλο τουρνουά πλην του GSL για το SC2
grouspen Δημοσ. 19 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2011 1ώρα και 30 λεπτά queue και μ έβγαλε ότι έβαλα λάθος pass.... Πάντως τι συμβαίνει τώρα τελευταία ...??? πολύ κόλλημα και γενικά προβλήματα στο lol.
p_under Δημοσ. 19 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2011 Το παιχνίδι οτι και να λεμε ειναι μαπα απο το ιδιο το πρόγραμμα το κάνεις install κατεβάζει 2 μερες update και τσουπ το error πας να μπεις για game ειναι υπερφορτωμένο πας να το τρέξεις μετα με wine σου σπαει τα @@ και δεν παίζει! Ελεος!Ουτε linux friendly ουτε windows friendly! το linux friendly δεν το ξερω αλλα εχω διαβασει πιο παλια τροπο ωστε να παιξει στα linux .τωρα ως μαπα δεν θα το χαρακτηριζα ποτε , οχι γτ ειμαι καμενος κ μου αρεσει πολυ αλλα ειναι το καλυτερο (σε πολλα θεματα) free game στο ειδος του . θες να πεις για τα γραφικα, θες για το matchmaking,για το στρατιγικο το κομματι . εχω κοντα 1250 παιχνιδια στο ενεργητικο μου κ ακομα δεν μπορω να πω οτι το ξερω τελεια . ειναι παιχνιδι που σε βαθος χρονο δεν θα σε απογοητευσει . δωσε του μια ευκαιρια. oh yeap... Αν και δεν συμπαθω τους γαλλους θα ηθελα να το παρει ευρωπαικη ομαδα για να καταλαβει καποτε η riot τι εστι ευρωπαικο gaming και να βαλει κανα server της προκοπης... Επισης στους τελικους εχει και ελληνικο χρωμα... Ο γνωστος σε ολους μας hotshotgg ειναι ελληνας και το ονομα του george georgalidis και πεζει στην clg... Επαθα ενα σοκ οταν ειδα το ονομα αλλα μετα καταλαβα απο που πηγαζει το πηγιαιο του flaming οταν η ομαδα του δεν τα παει καλα(εκτος απο καλος παικτης ειναι και καλος flamer ) το αμερικανικο gaming attitude θα αργησουμε πολυ για να το φτασουμε . εδω κ καιρο παιζω στον αμερικανικο server κ πραγματικα στο 9 level που ειμαι εκει ειναι, μου φαινεται αλλο παιχνιδι . υπαρχουν πραγματικα support , oracle απο το 1 level κ διαφορα αλλα που στην ευρωπη τα ειδα μετα απο τα 20level .
Bigi444444 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2011 Στο Αμέρικα είχε σέρβερ όμως αρκετά νωρίτερα απ ότι στην Ευρώπη κάτι που μπορεί να σημαίνει ότι ο κόσμος που υπάρχει και παίζει εκεί έχει μεγαλύτερη εξοικείωση...
p_under Δημοσ. 19 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2011 δεν νομιζω οτι ειναι θεμα μονο εξοικειωσης , γτ αν καποιος επαιζε dota εχει αρκετη εξοικειωση .
Προτεινόμενες αναρτήσεις