koularasss Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 πωπω δεν μπορουσα να νικησω παιχνιδι σημερα και κερδισα σε 4vs5,επικο ηταν,ειχαμε απο lvl 8 afk την sona,εγω ειμουν adc αλλα ευτυχως πριν να φυγει με βοηθησε πηρα κανα κιλλ και ηδη ειχα bloodthirster ))
SOCRATIS1000 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Παιδιά εγώ που παίζω τώρα για 1η φορα ranked μπορω να πω πως η διαφορα στο skill ειναι μηδαμινη οσον αφορα αυτους που συναντας στο solo queve, τα ιδια πραγματα βλεπεις. Εχω 3/3 win/lose μεχρι στιγμης και μενουν αλλα 4 match μεχρι να καταταχθω καπου. Αναλογος τα ελο φιλε,αν εισαι 1600+ και μπεις μετα για νορμαλ θα δεις μεγαλες διαφορες. Ο East είναι για το πέος. Άμα έχεις account στον west απλά παίξε εκεί. ΚΑτι παραπανω θα ξερεις εσυ 1
Atallos1 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Λενε οτι οσο περισσοτερο κερδιζεις τοσο πιο ευκολα ανεβαινεις. Αλλα δεν μπορω να το επιβεβαιωσω/διαψευσω ακομα, προσωπικα. Τωρα που θ ανεβωασω και το west θα δουμε http://na.leagueoflegends.com/board/showthread.php?p=34072074#34072074
ssns Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 http://eune.lolesports.com/ Ακολουθει matchara. TSM VS CLG!!! Και αμεσως μετα Curse vs Dignitas
Atallos1 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Αν και δεν το βλεπω να κανουν κατι Μονο και μονο γιατι ειμαι fanboy TSEEEEMMMMMM Baylife 1
ssns Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 (επεξεργασμένο) Νομιζω πως θα υποστηριξω curse εγω!!! Σαρωσαν νομιζω οι clg στο πρωτο game. Επεξ/σία 8 Φεβρουαρίου 2013 από ssns
afentiko Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 ΚΑτι παραπανω θα ξερεις εσυ Γιατί διαφωνείς; Δε μιλάω μόνο skillwise που και εκεί είναι χειρότερος-κατώτερος αλλά και συμπεριφορά των παιχτών(σε champ select, in-game κλπ). Αυτό δε σημαίνει ότι ο west είναι ο παράδεισος αλλά στον east θα έχεις 2 καλά παιχνίδια στα 10 (και δε μιλάω για wins) ενώ στον west θα έχεις 2 κακά παιχνίδια στα 10 (και δε μιλάω για loses)
3leven Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 +40 LP με 1 win μετα απο 5 lose streak Aπο εκει που στο επομενο win εμπαινα promotion για Division 3 βρεθηκα να πεφτω στη 5 χωρις να το καταλαβω..
Pa0ki Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Μόλις έσπασα το ποντίκι μου γαμώ το lol και τα μαλακισμένα του Εντωμεταξύ είναι ένα της πλάκας από το καρφούρ που πήρα για να αντικαταστήσω προσωρινά το προηγούμενο που επίσης έσπασα πρόσφατα(δεν θυμάμαι αν έγινε λόγω lol βέβαια) Αποχή μέχρι να έρθει καινούριο από το ίντερνετς
ssns Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Μόλις έσπασα το ποντίκι μου γαμώ το lol και τα μαλακισμένα του Εντωμεταξύ είναι ένα της πλάκας από το καρφούρ που πήρα για να αντικαταστήσω προσωρινά το προηγούμενο που επίσης έσπασα πρόσφατα(δεν θυμάμαι αν έγινε λόγω lol βέβαια) Αποχή μέχρι να έρθει καινούριο από το ίντερνετς Μην το σπασεις και εκεινο!!!!
kuzko21 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 παρε ενα ακριβο για να μην σου παει η καρδια να το ξανασπασεις
Zahariel Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Παρε το RAT 7 που ειναι μεταλλο και σπαει τα πραγματα στα οποια το πετας επανω αντι να σπαει αυτο
ssns Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 και μετα να ψαχνει για οθονη... ή σοφατζη για τον τοιχο!!!
kuzko21 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 επισης , με το Lolrecorder τι παζει επιτελους? κανει record τα matches αλλα δε μπορουμε να τα δουμε , δε τα ανοιγει...ξερει κανεις τιποτα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις