Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχεις κολλησει στο να βγαλεις αυτο το συμπερασμα.

Οχι δεν με "χαντακωνουν τα noobaδια", σιγα μην σκασω κιολας.

Πιο πολυ τσατιζομαι που δεν κανουν τα βασικα του στυλ να κοιτανε τον χαρτη παρα οτι θα χασω points.

Ομορφα games να παιζω και αυτο μου φτανει.

Η αληθεια ειναι οτι περιμενα λιγο καλυτερο επιπεδο στο 1450 elo αλλα δεν πιστευω οτι δεν μπορω να ανεβω.

Αμα το αξιζω θα ανεβω, απλα σε κανα 2-3-4-5-6 χρονια γιατι παιζω support....

Αααααχ.... αυτός ο χάρτης...

Φάση από πρόσφατο game... Έχουμε έναν jax στο top και farmάρει... Έχει βάλει ένα ward λίγο πιο μετά από τον baron για να βλέπει την κίνηση στην περιοχή... Κάποια στιγμή βλέπω εγώ (adc bot lane) πως όλη η ομάδα των αντιπάλων είναι MIA. Κοιτάω δράκο που είχαμε ward και είναι ακόμα εκεί. Αρχίζω λοιπόν τα ping στην ομάδα να προσέχει. Και σε περίπτωση που κάποιος δεν κοίταγε τον χάρτη παρ'όλα τα 10 ping που έκανα στον καθένα, το έγραψα και στο chat.

Μετά από 3 δευτερόλεπτα βλέπω όλη την αντίπαλη ομάδα από το ward στο baron να πηγαίνει πάνω στον jax. Αυτός, τον χαβά του. Συνέχιζε να farmάρει. Ε το φυσικό επακόλουθο. Τον έφαγαν και μας κατέστρεψαν και 2 turret. Και μας λέει μετά ο κύριος "why no ss noobs?"

Εκεί πραγματικά ήθελα να μπορούσα να του ρίξω μπουνιά μέσα από το PC. 500 Ping έκανα, το έγραψα και στο chat, είχε βάλει και αυτός το ward για να βλέπει τι γίνεται. Αμ τι το βάζεις αν δεν κοιτάς τον καταραμένο τον χάρτη?

• Απαντ. 26,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Μωρε το ξερω οτι με το ignore all τα πραγματα γινονται πιο ευκολα.
To point μου δεν ειναι αυτο, γιατι οπως ειπα προσωπικα δεν με ενοχλει λεκτικα κανεις,
ισα ισα τις περισσοτερες φορες γελαω με αυτα που συζητανε-flamαρουν.
Btw ειμαι "κατα" του ignore στους teammates για λογους communication,
εκτος και αν spammαρει καποιος απειρα και με ενοχλει στο να βρiσκω τα times.
To point μου ηταν στην γενικη συμπεριφορα των παικτων εστω στον east.
Τωρα μπορει και να κανω λαθος, μπορει να υπαρχουν σε τετοιο βαθμο και στα 2k αλλα και στον west οπως λεει ο socratis.
Δεν εχω λογο να το αμφισβητησω.

Τωρα αμα το παμε προσωπικα (κατι που δεν ψηνομουν απο την αρχη να γινει) και προς απαντηση του nikalias,
παντα, μα παντα αυτο προσπαθω να κανω, να γινομαι καλυτερη ομως δεν γινεται να αφησω τους αλλους.
Ειναι συμπαικτες μου και καλως η κακως με επηρεαζουν.
Αμα παιζεις κακης ποιοτητας games, δεν σε βοηθουν τοσο.
Games σαν αυτο με την Vi που ειχα ποσταρει πριν λιγες μερες, ΔΕΝ βλεπω που με βοηθανε.
Feedaρες το mid? Νταξει δεν πειραζει, θα του πω δεν ηταν η μερα σου και θα προσπαθησουμε
να το συμμαζεψουμε ολοι μαζι.
Ελα ομως που εκανε καγκουριες σε σημειο αηδιας.
Πες μου τωρα, αυτα τα games δεν τα λες κακα?
Φαινεται ψωνιστικο να πεις οτι δεν αξιζει αυτος στο ιδιο ελο με εσενα?
Και απο δικα μου λαθη? Ουυ καθε μερα ανακαλυπτω καινουρια.
Αλλα δεν κανω throw το game απο τα λαθη μου.
Γιατι εχω δει και support να κανει σοβαρα λαθη με αποτελεσμα να καταστρεφει το game.

Δημοσ.

Ο αλλος πηρε lee mid επειδη επαιζε ο alexinch απο τους M5 :') 

Νομιζει οτι ξερει να παιζει σαν εκεινον!!! 

Δημοσ.

Βγαινει και σε γιαρδες αυτος ο alex η μονο σε ιντσες?

Το εγραψα οπως το εγραψε και εκεινος :Ρ 

Eνα n κανει την διαφορα παντως :Ρ

Δημοσ.

εκανε τιποτα ο αλεξης ή noobaki? :P

Το κερδισαμε!!  :P  :lol:  Πηγα support με vi και με δουλευαν οι αντιπαλοι!!  :P  1/4/11 εκανα!! αχαχα

Δημοσ.

στον west παλι 2 ωρες για να μπεις! παω east με δευτερο account 16 lvl οποιος θελει ας μου στειλει pm να παμε κανενα game  γιατι δεν εχω φιλους εκει :P

και ομως δεν ξερω αν ειναι τυχαιο η οχι αλλα εγω  west που πηγα προσφατα, εχω παιξει 54 rank games και μονο τα 2 απο αυτα ειχα trolling κ.τ.π

• Like 1
Δημοσ.

χαχαχα πολυ πλακα με ενα ranked game σημερα. Στο champ select παμε οι 4 πρωτοι και καναμε ως picks 3 ad champs και το supp. Ο τελευταιος λοιπον που ηταν να παει mid πηγε pickare Talon!!!!! Τραγικο?? Μπααα οχι οσο το επομενο. Ειμαστε που λετε ετοιμοι να κανουμε fight τωρα στο εν λογω game και εχουμε Taric supp. Μας ειχαν σπασει inhibitor και οπως ειναι φυσικο pusharane ta minions τους. Ο Taric για να "καταφερουμε" λοιπον να σκοτωσουμε τα minions ανοιγει ulty ενω ηταν προφανες οτι σε κατι λιγοτερο απο 10 secs θα ακολουθουσε fight. 

Εσεις τι θα κανατε?? :P  :P

Δημοσ.

Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος (κυρίως αυτοί που είστε σε ψηλές κατηγορίες) πως διάολο φτάσατε εκεί και μάλιστα solo? Όλοι οι νουμπάδες του gaming έχουν μαζευτεί σε αυτό το κωλόcommunity του lol, 0 skill και παιδαρέλια που δεν σε αφήνουν να νικήσεις το game....

Δημοσ.

απλα ειμασταν τοσο καλυτεροι απο εκεινο το elo που μπορυσαμε να κανουμε περιπου ολα τα ματς carry.Πχ αν με δεις να παιζω τωρα θα κλαις,τρολλαρω αγριως,hue.Το κακο ειναι οτι σαν ανθρωπος δεν μπορω να παιξω ασχημα,ποτε κανεις δεν με κανει carry.,,

Δημοσ.

Επαιξα 10 αγωνες ranked και μου εβαλε μια ετικετα galio's scorpions και bronze division 1. Τι ακριβως σημαινουν;

Δημοσ.

Επαιξα 10 αγωνες ranked και μου εβαλε μια ετικετα galio's scorpions και bronze division 1. Τι ακριβως σημαινουν;

Σημαινουν αυτο το οποιο θα εβρισκες αν ειχα κανει ενα απλο search καπου στο ιντερνετ η αν διαβαζες μερικες σελιδες πισω

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όταν κάνεις carry τα παιχνίδια από 50 --> 100 LP και χάνεις τα promotion matches, και αυτό γίνεται επί 3 μέρες, αυτό τι λέει για τις ικανότητές ή την τύχη σου?

EDIT - σουρεαλισμός, υπάρχει στο league μου ένας άλλος τύπος που είναι ακριβώς στην ίδια θέση με μένα :D

Επεξ/σία από Tobajara
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...