Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 26,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Παιδιά ψήνεστε να στήσουμε κάποιο team, να παίζουμε δυνατά ranked?

εγω μεσα οταν παω 30.στα ranked δεν μπορεις να παιζεις αν σε βαλει καποιος που ειναι 30?

Δημοσ.

Υπάρχουν 2 τύποι games, το νόρμαλ και το ranked.. Στο ranked υπάρχει και το elo rating το οποιό ανεβοκατεβαίνει ανάλογα τις νίκες - ήττες που κάνεις, μαζί με άλλα ενδιαφέροντα stats!

Δημοσ.

Και επίσης, στο ranked δεν μπορείς να δεις τον ίδιο ήρωα 2 φορές. Μόνο ενα τεαμ μπορεί να έχει pantheon πχ..

Και στην αρχή του αγώνα, η κάθε μία τεαμ κάνει ban από 2 ήρωες.

Δημοσ.

omg! ΕΙΜΑΙ 9000 στο queue και λέει ναι περιμένω 1 ώρα! τώρα που είπα να ξεκινήσω .. έλεος <_<

Δημοσ.

Επεσες στην μέρα. Αύριο πάλι

Μπήκα τελικά και έπαιξα λίγο αλλα έχω κάποιες απορίες. Έχει talent tree όπως στο wow? και αν ναι που το βρίσκω για να το φτιάξω? Και κάτι άλλο ,από τους free χαρακτήρες ποιος είναι ο καλύτερος σε damage? Οποιος γουστάρει να με διαφωτίσει ας το κάνει γιατί δεν βγάζω άκρη.

Δημοσ.

Πάιξε τα tutorial και battle training, ξεκινα να παίζεις με botakia και δίπλα στο πορτοκαλί κουμπί με το σεντούκι είναι το προφίλ σου όπου θα βρεις και τις ταμπέλες για runes και masteries

http://www.youtube.com/watch?v=thvgOjKhGG8 Και κάτι πωρωτικό

Δημοσ.

Μπαινεις να παιξεις ενα game και σου μαμανε τα νευρα.. 30 level και εν ξερουν οτι το void staff εχει unique passive... 3 εβγαλε... ΝΕΥΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Δημοσ.

εδω σε rank(αρα στανδαρ 30αρης!) cho gath (ελληνας) , μας ρωτησε πως "μεγαλωνει" , τι να του πεις !

Δημοσ.

LOL

Πάντως η αλήθεια είναι ότι σε CHO'GATH σπάνια βλέπεις "μέση" κατάσταση . Η θα είναι farin lakte nutricia (κοινώς ψωμιά) ή πολύ καλοί . περίεργο πράγμα ...

Δημοσ.

χθες πηγα mid με τον cho! κ με το που με ειδε ενας vlad ξενερωσε , δεν ενιωθε το παιχνιδι γενικοτερα κ τον εφαγα κιολλας μολις εβγαλα ulti .

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...