Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ποτε παεφτεις κατηγορια?Εκανα 2 ηττες στην σειρα και ακομα ειμαι στο ιδιο div .

Νομίζω όταν πας 0 LP έχεις 4-5 παιχνίδια (δεν είμαι σίγουρος για τον αριθμό) για να ανεβείς LP. Αν τα χάσεις και αυτά, τότε πέφτεις

• Απαντ. 26,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Νταξει ρε παιδια και εμενα μου εκατσαν τωρα 3 ελληνες.Ο ενας feedare με lee jungle 0/13.Ενταξει τι να κανουμε?Παιξαμε χανουμε.Εκανα report και τελος.Δεν καταλαβαινω γιατι μερικοι παραπονιεστε!Εγω ειμαι bronze division iv και δεν παραπονιεμαι!!

Δημοσ.

Παει.. πανω που πηγαινε να στρωσει η κατασταση και να κανουμε καλα game.. παλι χαμος, μπηκανε ολα τα μικρα να δουνε το καινουριο ranked system και να γινουν πρωταθλητες ευρωπης

Παιδιά εγώ άλλο κατάλαβα, εάν είναι διορθώστε με. Το elo παραμένει, αλλά είναι κρυφό. (όπως πχ στα normal games)

Το matchmaking συνεχίζει να γίνεται με βάση elo. Αυτό που αλλάζει ουσιαστικά είναι ο τρόπος με τον οποίο θα φαίνεσαι στο ladder.

Δηλαδή αντί να είσαι rank 58972, θα είσαι σε κάποιο tier>division>league. Παρόλο που θα είσαι σε κάποιο league, θα γίνεσαι match με παίχτες από οποιοδήποτε άλλο league ίδιου division(ή tier?). Ο σκοπός ουσιαστικά(απ'ότι κατάλαβα) ήταν να βάλουν πιο άμεσους στόχους στο καθέναν και όχι να αλλάξουν το matchmaking σύστημα.

Δημοσ.

Με τι name παίζεις? Και εγώ σε αυτό είμαι... Λες να παίξουμε αντίπαλοι? :D

Mε το ιδιο nick ειμαι οπως εδω

Δημοσ.

Παιδιά εγώ άλλο κατάλαβα, εάν είναι διορθώστε με. Το elo παραμένει, αλλά είναι κρυφό. (όπως πχ στα normal games)

να ρωτήσω τώρα εγω κάτι? επειδή έπαιζα πριν 1+ χρόνο και είχα φτάσει 21 level (62 νίκες γράφει) και τώρα ξαναρχισα με κάτι φίλους και κάνω μόνο ήττες γιατι δεν θυμάμαι τίποτα :P παίζει να με κάνει matchmaking με κανα αλλο nooba η απλά να συνηθίσω να χάνω?? όχι τίποτα άλλο οι φίλοι μου ειναι 10 lvl και τους κάνει matchmaking με κάτι 28-30 lvl.... :D θα φτιαχνα άλλο account αλλα έχω πάρει τόσους champions κρίμα ειναι :P

Δημοσ.

Εκανα 3  σερι ηττες,ακομα τιποτα..

Χμ, τότε ίσως φτάιει το ότι ήμουν στους -2 LP λόγω Q dodge και με έριξε κατευθείαν μετά το dodge (πρέπει να είχα 2 ήττες τότε). Ο dN παραπάνω μάλλον έχει δίκιο.

Δημοσ.

Eγω πιστευω οτι θ αρεσει στο κοσμο. Σου δινει μια αισθηση απο short term achievement.

Σιγουρα δε με βολευει γιατι θα μ παρει πιο πολυ καιρο να κανω power-elo αλλα θα βοηθησει πολυ αυτον π θελει ν ανεβασει το ελο του και να γινει καλυτερος παικτης

Δημοσ.

Τελικά όπως είδα από έναν φίλο μου το matchmaking πρέπει να γίνεται καθαρά με βάση το elo.

Ένας φίλος μου που είναι bronze(2nd division) έτυχε με συμπαίχτη που είναι silver(5th division).

Και το περίεργο για μένα είναι ότι ήταν πιο πάνω στο champion select ο φίλος μου, άρα είχε και μεγαλύτερο elo.

Αν και όταν το ξανασκέφτομαι φαίνεται λογικό, καθώς tier δεν γίνεται να πέσεις, οπότε είναι φυσικό επόμενο παίχτες από μεγαλύτερο tier να γίνεται να έχουν χαμηλότερο elo.

Δημοσ.

Swimmer το matchmaking ειναι ακριβως ιδιο.Ακριβως ομως.Το εκανες πολυ θεμα ενω δεν αλλαξανε τιποτα.

Οπως λεει και ενας φιλος απο πανω.Μονο το εμφανισιακο αλλαξε.Αντι για ελο εισαι σε πρωταθλημα.

Εχεις κρυφο το ελο σου πλεον και σε βαζει σε ματς με αντιστοιχα ελο.

Σου προτεινω να παιζεις παντα duo οπως κανω εγω για να μειωσεις τις πιθανοτητες να μην μπορεις να κουβαλισεις το game.

Ανεβαινεις σιγουρα αμα παιζεις premades bot lane.Να ντυθει το bot σας και οχι το αντιπαλο.

Βεβαια μην ξεχναμε οτι υπαρχει και η ηττα στο παιχνιδι....και οι αντιπαλοι εχουνε ιδιο σκοπο με εσενα.καποιος θα νικησει και καποιος θα χασει.Δεν παιζεις με bots που ειναι αυτονοητο οτι θα νικησεις.(Το να πεσεις με noobades συμβαινει.Οπως συμβαινει σε ολους μας(και στους αντιπαλους μας).Αλλα σε βαθος χρονου αμα αξιζεις να ανεβεις θα ανεβεις.

Δημοσ.

Θεωρητικα θελω 7 games για να παω plat 5 συνολο στο west. Αλλες 2 νικες λοιπον. Με 25αρια μου φαινεται πολυ καλυτερο απο 5αρια

Δημοσ.

το θεμα που εχω εντοπισει εγω ειναι οτι εφοσον εχεις παιξει ολα τα matches σου , και εισαι στα best of 3 και χασεις 2 , σε πεταει στου 50 LP...

εκει νομιζω οτι χανεται η μπαλα με το elo ,μιας και για να φτασεις παλι στους 100 θες 3 παιχνια ενω στην ουσια εχεις χασεις 2 , οχι μεγαλη διαφορα , αλλα λεμε...

επισης δε ξερω για ποσο καιρο θα δινει 20-25αρια , μιπως και ειναι οπως στα placement matches απο το παλιο system και μετα πεσουμε παλι στα 12-14 LP.

να ρωτησω και κατι , παιζω mid me Mpen κοκκινα , ap κιτρινα , mres μπλε και ap quints...εχει να προτεινει κανεις κατι εναλλακτικο για δοκιμη?

μιλαω για champions οπως , lux , malza , morg

Δημοσ.

Swimmer το matchmaking ειναι ακριβως ιδιο.Ακριβως ομως.Το εκανες πολυ θεμα ενω δεν αλλαξανε τιποτα.

Οπως λεει και ενας φιλος απο πανω.Μονο το εμφανισιακο αλλαξε.Αντι για ελο εισαι σε πρωταθλημα.

Εχεις κρυφο το ελο σου πλεον και σε βαζει σε ματς με αντιστοιχα ελο.

Σου προτεινω να παιζεις παντα duo οπως κανω εγω για να μειωσεις τις πιθανοτητες να μην μπορεις να κουβαλισεις το game.

Ανεβαινεις σιγουρα αμα παιζεις premades bot lane.Να ντυθει το bot σας και οχι το αντιπαλο.

Βεβαια μην ξεχναμε οτι υπαρχει και η ηττα στο παιχνιδι....και οι αντιπαλοι εχουνε ιδιο σκοπο με εσενα.καποιος θα νικησει και καποιος θα χασει.Δεν παιζεις με bots που ειναι αυτονοητο οτι θα νικησεις.(Το να πεσεις με noobades συμβαινει.Οπως συμβαινει σε ολους μας(και στους αντιπαλους μας).Αλλα σε βαθος χρονου αμα αξιζεις να ανεβεις θα ανεβεις.

To macthmaking ακριβως ιδιο δεν ειναι

Πλεον λογαριαζει και τα wins που εχει καποιος , εκτος απο το elo

@kuzko Σχεδον με ολους τους ap μπορεις να τρεξεις το ιδιο rune setup , το μονο που μπορεις να να αλλαξεις ειναι τα armor yellows και να τα βαλεις hp per lvl , αν δεν εχεις bruiser στο mid

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...