koularasss Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 καποιος που καταλαβαινει ας μου εξηγησει και εμενα,λοιπον εκει που καποτε ελεγε τα elo μου βγαζει αυτο(1η εικονα),μετα στο leagues αν γινω πρωτος τι κερδιζω?
ssns Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 καποιος που καταλαβαινει ας μου εξηγησει και εμενα,λοιπον εκει που καποτε ελεγε τα elo μου βγαζει αυτο(1η εικονα),μετα στο leagues αν γινω πρωτος τι κερδιζω? Τιποτα.Πρεπει να πιασεις 100 points και τοτε θα παιξεις αλλα 3 games και αν κερδισεις τα 2 θα ανεβεις division
3leven Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Αν πεσω -100 , πεφτω αυτοματα division η παιζω παλι ματς για να μεινω?
haris013 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 παιδιά κανα changelog να δώ τι άλλο αλλάζει πέρα απο το ranked system?
Pa0ki Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Ωραίο το matchmaking, μόλις έχασα game όπου το αντίπαλο adc ήταν 1800 elo πριν το patch και τους έκανε πλάκα στο bot Εδώ το patchnote Site: http://euw.leagueoflegends.com/news/patch-301-notes">http://euw.leagueoflegends.com/news/patch-301-notes Αν πεσω -100 , πεφτω αυτοματα division η παιζω παλι ματς για να μεινω? Τσέκαρε το video στην προηγούμενη σελίδα, τα λέει αναλυτικά
dNt^ Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Πολύ ωραίο το Season 3 Intro Αναρωτιέμαι πόσα πλήρωσε η Riot για να βάλει τους pro's να τρέχουν Anywayz, 27 points έχω και έχω κερδίσει 1 και έχω χάσει 1 με το νέο σύστημα. Είμαι 9ος για την ώρα αλλά έχω μια απορία.. Και εγώ και ένας φίλος μου είμαστε ίδιο division και ίδιο tier. Δεν θα έπρεπε να τον βλέπω κανονικά? 2 άτομα από την friend list μου τους βλέπω στην κατάταξη αλλά αυτόν όχι.
koularasss Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 δωσε ενα λινκ να το δω Πολύ ωραίο το Season 3 Intro
RedPanda Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 έχω πρόσφατα αρχίσει να παίζω το παιχνίδι. έχω 43 ήττες και 47 νίκες. πως τα πάω ?
dNt^ Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 υποτίθεται είναι το intro για το season 3 αλλά το έκαναν για το championship
Bigi444444 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Και δηλαδή τα παιχνίδια που παίζεις είναι με τα 200-250 άτομα του division σου;
ssns Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Και δηλαδή τα παιχνίδια που παίζεις είναι με τα 200-250 άτομα του division σου; Το καθε division εχει 50-60 ατομα.Ολη η κατηγορια στην οποια ανηκει το division σου εχει 250ατομα!
Manos112 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Κάτι πρέπει να κάνει η riot με τους feeders δεν πάει άλλο η κατάσταση, όπου γαμη***ς έλληνας και feed, μόλις τέλειωσα ένα τραγικό ματς οπου στα 5 πρώτα λεπτά τους είχαν feedarei κοντά στα 5-6 kills, απλά διαγραφή θέλουν τέτοιοι σαπίλες! Ένα normal δεν μπορούμε να παίξουμε να χαλαρώσουμε...
sistah Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Να χαρω εγω Vi mid 4/15 που ηταν περσινο platinum και τωρα Gold tier VI......Ελπιζω μονο να ηταν ακουσμενος ο τυπος και επαιζε ετσι.Μυρωδιαααα
tass0s Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Κάτι πρέπει να κάνει η riot με τους feeders δεν πάει άλλο η κατάσταση, όπου γαμη***ς έλληνας και feed, μόλις τέλειωσα ένα τραγικό ματς οπου στα 5 πρώτα λεπτά τους είχαν feedarei κοντά στα 5-6 kills, απλά διαγραφή θέλουν τέτοιοι σαπίλες! Ένα normal δεν μπορούμε να παίξουμε να χαλαρώσουμε... Μαλον κατι πρεπει να κανει κατι η riot με κατι "ελληναραδες" που μολις δουν οτι δε παει το game καλα γιατι δεν ξεκινησε καλα για τους συμμαχους του, αρχιζουν και βγαζουν το αχτι τους πανω τους, με αποτελεσμα να μην μπορεσουν ποτε να ανακαμψουν. Ειναι ενας λογος που θα παρατουσα το LoL. Δε παει αλλο η κατασταση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις