Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καποιος που καταλαβαινει ας μου εξηγησει και εμενα,λοιπον εκει που καποτε ελεγε τα elo μου βγαζει αυτο(1η εικονα),μετα στο leagues αν γινω πρωτος τι κερδιζω?

post-221625-0-01113600-1359744533_thumb.jpg

post-221625-0-83037400-1359744543_thumb.jpg

• Απαντ. 26,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

καποιος που καταλαβαινει ας μου εξηγησει και εμενα,λοιπον εκει που καποτε ελεγε τα elo μου βγαζει αυτο(1η εικονα),μετα στο leagues αν γινω πρωτος τι κερδιζω?

Τιποτα.Πρεπει να πιασεις 100 points και τοτε θα παιξεις αλλα 3 games και αν κερδισεις τα 2 θα ανεβεις division

Δημοσ.

Ωραίο το matchmaking, μόλις έχασα game όπου το αντίπαλο adc ήταν 1800 elo πριν το patch και τους έκανε πλάκα στο bot  :lol:

Εδώ το patchnote Link.png Site: http://euw.leagueoflegends.com/news/patch-301-notes">http://euw.leagueoflegends.com/news/patch-301-notes

Αν πεσω -100 , πεφτω αυτοματα division η παιζω παλι ματς για να μεινω?

Τσέκαρε το video  στην προηγούμενη σελίδα, τα λέει αναλυτικά

Δημοσ.

Πολύ ωραίο το Season 3 Intro :)

Αναρωτιέμαι πόσα πλήρωσε η Riot για να βάλει τους pro's να τρέχουν :D

Anywayz, 27 points έχω και έχω κερδίσει 1 και έχω χάσει 1 με το νέο σύστημα.

Είμαι 9ος για την ώρα αλλά έχω μια απορία..

Και εγώ και ένας φίλος μου είμαστε ίδιο division και ίδιο tier. Δεν θα έπρεπε να τον βλέπω κανονικά? 2 άτομα από την friend list μου τους βλέπω στην κατάταξη αλλά αυτόν όχι.

Δημοσ.

Και δηλαδή τα παιχνίδια που παίζεις είναι με τα 200-250 άτομα του division σου;

Το καθε division εχει 50-60 ατομα.Ολη η κατηγορια στην οποια ανηκει το division σου εχει 250ατομα!

Δημοσ.

Κάτι πρέπει να κάνει η riot με τους feeders δεν πάει άλλο η κατάσταση, όπου γαμη***ς έλληνας και feed, μόλις τέλειωσα ένα τραγικό ματς οπου στα 5 πρώτα λεπτά τους είχαν feedarei κοντά στα 5-6 kills, απλά διαγραφή θέλουν τέτοιοι σαπίλες!

Ένα normal δεν μπορούμε να παίξουμε να χαλαρώσουμε...

Δημοσ.

Να χαρω εγω Vi mid 4/15 που ηταν περσινο platinum και τωρα Gold tier VI......
Ελπιζω μονο να ηταν ακουσμενος ο τυπος και επαιζε ετσι.
Μυρωδιαααα

Δημοσ.

Κάτι πρέπει να κάνει η riot με τους feeders δεν πάει άλλο η κατάσταση, όπου γαμη***ς έλληνας και feed, μόλις τέλειωσα ένα τραγικό ματς οπου στα 5 πρώτα λεπτά τους είχαν feedarei κοντά στα 5-6 kills, απλά διαγραφή θέλουν τέτοιοι σαπίλες!

Ένα normal δεν μπορούμε να παίξουμε να χαλαρώσουμε...

Μαλον κατι πρεπει να κανει κατι η riot με κατι "ελληναραδες" που μολις δουν οτι δε παει το game καλα γιατι δεν ξεκινησε καλα για τους συμμαχους του, αρχιζουν και βγαζουν το αχτι τους πανω τους, με αποτελεσμα να μην μπορεσουν ποτε να ανακαμψουν. Ειναι ενας λογος που θα παρατουσα το LoL. Δε παει αλλο η κατασταση.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...