koularasss Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 μολις εκανα το πιο ευκολο(και βαρετο) παιχνιδι της ζωης μου,οι αντιπαλοι ηταν τοσο μα τοσο χαλια...σε 3v3
Locko Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Το Patch πιθανότατα θα γίνει launch την επόμενη εβδομάδα μαζί με την αρχή του Season 3 Championship.
3leven Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Εχει κανεις να προτινει καλα gaming πληκτρολογια & ποντικια που να κανουν τη ζωη σου πιο ευκολη και στο LoL?
Zahariel Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Για μενα απλα ενα decent σετακι καμια 100αρα συνολο, για να εισαι πανω απο καποιο βασικο επιπεδο.
3leven Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Τι σε δυσκολεύει: Δεν τα λενε gaming χωρις λογο.. Για μενα απλα ενα decent σετακι καμια 100αρα συνολο, για να εισαι πανω απο καποιο βασικο επιπεδο. Κατι συγκεκριμενο εχεις να προτινεις? Ειχα διαβασει καμποσες σελιδες πισω (δεν το βρισκω τωρα) που ειχες βαλει shortcuts για το ss & re.. Στο mouse η στο keyboard τα εχεις?
Jamest Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Δεν τα λενε gaming χωρις λογο.. Κατι συγκεκριμενο εχεις να προτινεις? Ειχα διαβασει καμποσες σελιδες πισω (δεν το βρισκω τωρα) που ειχες βαλει shortcuts για το ss & re.. Στο mouse η στο keyboard τα εχεις? Βρε gaming τα λένε και έχουν τ λόγο τους... Εσένα τι σε δυσκολεύει.... Άμα θες να δώσεις 100 ευρω για να βάλεις 2 macro πάνω... γγια το LoL μιλάμε...
ssns Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Δεν μου πολυ εχει παει καλα η μερα σημερα παντως.Σε ενα game(ranked) ο banner μας ξεχασε τον amumu πηγε και jungle με vi που βαζω στοιχημα 1-2 φορα πρεπει να την επαιζε,ganks τιποτα απολυτως με αποτελεσμα να feedaρει το mid μας απο ganks του amumu και χαιρετισματα!!Kαι μετα πανε να βγουν και απο πανω.
3leven Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Ενα παραδειγμα εδωσα.. Εσυ πχ το ιδιο ευκολα θα επαιζες με ενα keyboard ενος laptop και με ενα ενος desktop?Επισης θα με βολευε πολυ να εχει φοσφοριζε γραμματα..Δεν ειναι μονο το lol ειναι και το lol...Ειχα δει σε ενος παιδιου ενα logitech keyboard και μου γυαλισε ασχημα αλλα δεν θυμαμαι πως το λενε..
Atallos1 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Ολα ειναι θεμα συνηθειας Δεν χρειαζεσαι ουτε φωσφοριζε κουμπακια ουτε τιποτα Μια χαρα παιζεις και με keyboard/mouse του ταλιρου , τουλαχιστον στο LoL Οπως σου ειπα και παραπανω αντε το πολυ να θες 2 κουμπακια στο mouse για consumables/active items 3
sistah Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Αμα θες φθηνο gaming mouse και αρκετα καλο για τα λεφτα του, δες το Logitech G400.Tωρα τα gaming keyboards τα λενε gaming γιατι εχουν τεχνολογιες anti-ghosting, G keys ή macro κτλ.Για μενα δεν χρειαζεται για το LoL οπως ειπε ο Atallos αλλα αμα θες sony και ντε,δες το Microsoft Sidewinder X4 που ολοι προτεινουν.P.S σου εδωσα links για τα low cost αλλα vfm gaming peripherals.Αλλιως πας σε ~100αρες για το καθε ενα.... 4
ssns Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Εγω ενα σετακι εχω των 25ευρο και κανω την δουλεια μου!Αν και θα προτιμουσα 1-2 κουμπακια στο mouse αλλα ενταξει!!!
koularasss Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 εγω με ενα ποντικι των 10 ευρω απο το πλαισιο(εδω και 2 χρονια)εχω καταβολευτει,ειναι καπως μικρο και με βολευει τρελα.
3leven Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Μη σκαλωνεται ολοι με το LoL Απλα οπως ειπε και ο attalos1 να εχω 1-2 κουμπια στο mouse.. Απλα δεν ηξερα ποια ποντικια εχουν τι δινατοτητα macro..Θελω ενα καλο mouse wireless γιατι πηρα ενα Logitech με 15 ευρω και τα κλαιω ακομα.. Tα φωσφοριζε κουμπια στο keyboard δεν τα θελω για το LoL... Τα θελω γιατι το βραδυ θελω απολυτο σκοταδι στο δωματειο , και στραβωνομαι που στραβωνομαι στην οθονη , μη στραβωνομαι και για να βρισκω που ειναι το "ξ".. Aπλα ειπα να μην ανοιγω νεο θεμα και να μου πειτε εσεις γνωμες απο ποντικια/πληκτρολογια που σου βολεψαν και στο LoL..Τhx Sistah..
Προτεινόμενες αναρτήσεις