Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

πως την εκανες ετσι την οθονη?????

Απλά άλλαξα γωνία κατα την "επεξεργασία" του βίντεο

• Απαντ. 26,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Γειάς σας παιδιά.Έχω ένα προβλημα συνδεσης στο lol.Βάζοντας κανονικά τα στοιχεία σύνδεσής και πατώντας login μου μου εμφανίζεται συνεχώς ένα μήνυμα για κάποιο πιστοποιητικό.Έχει τρείς επιλογες ως προς το θελω να συνεχισω---->ναι,οχι,να δω το πιστοποιητικο,και ορισμενες φορες λεπτομέριες.Πατώντας συνεχώς ναι ματά από καποιο σημειο με πετά εξω η συνδεση.....

Πατώνατας να δω το πιστοποιητικο εχει κατι ενεργειες αλλα και παλι δεν γινεται τπτ....

Τι μπορει να συμβαινει;;;;;;;Παρακαλω αν καποιος ξερει να με βοηθησει!!!!!Θα εκτιμουσα οποιαδηποτε συμβουλη!!

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Καλησπέρα φίλοι μου. Θέλω να ξέρω εάν γίνετε να έχω εγκατεστημένους και τους δυο server στο pc μου. Δηλαδή και τον Αμερικανικό και τον Ευρωπαϊκό

Δημοσ.

Πολύ καλό το game. Ξεκίνησα και εγώ πριν καμια βδομάδα και μπορώ να πω πως είναι πωρωτικό :P . skim045 όποιος θέλει να με κάνει add.

Δημοσ.

αληθεια? εγω παιρνω morellos evil tome και boots of mobility, τα υπολοιπα πανε αναλογα με το game. εκανα ενα υπεροχο 11-1-10 χθες.

αν θελουμε, ποσταρουμε και builds μας.

Δημοσ.

αληθεια? εγω παιρνω morellos evil tome και boots of mobility, τα υπολοιπα πανε αναλογα με το game. εκανα ενα υπεροχο 11-1-10 χθες.

αν θελουμε, ποσταρουμε και builds μας.

βασικα αν σου πω το build θα γελασεις ασχημα γτ το εκανα για να λουσω αλλα βγηκε . 15-4 τελειωσα!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...