Zahariel Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Oταν ακους best ταδε gr/world/eu/korea/we ειναι συνηθως joke/σαρκασμος Και προσωπικα προτιμω το alacrity? (15 ms ποσο ειναι) στη καταρινα, κανει τρελη διαφορα
Tobajara Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Αν κάποιος θέλει να παίξει ένα σταθερό build Cho top, προτείνω το armor/MR boots, Gauntlets, Abyssal, Spirit Visage, Guardian Angel + ό,τι αγαπάτε, από Wit's End μέχρι Crystal Sceptre, Voidstaff και Rabadon's για σπέσιαλ καταστάσεις. Στο παραπάνω προσπαθώ να χώσω early game ένα Philo/ Eleisa's για hp/ mp regen και γενικά δουλεύει καλά.
haris013 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Αν κάποιος θέλει να παίξει ένα σταθερό build Cho top, προτείνω το armor/MR boots, Gauntlets, Abyssal, Spirit Visage, Guardian Angel + ό,τι αγαπάτε, από Wit's End μέχρι Crystal Sceptre, Voidstaff και Rabadon's για σπέσιαλ καταστάσεις. Στο παραπάνω προσπαθώ να χώσω early game ένα Philo/ Eleisa's για hp/ mp regen και γενικά δουλεύει καλά. ποιά gauntlers? τα ice κάτι?
koularasss Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 εχω παρατηρησει κατι,αν κανεις την ulty σου ακριβως μολις πεθανεις,θα γινει κανονικα αλλα δεν θα μπει σε cooldown,μια φορα πιο παλια με brand το ειχα παθει και σημερα πριν απο λιγο...
OhgmaAurvanium Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Oταν ακους best ταδε gr/world/eu/korea/we ειναι συνηθως joke/σαρκασμος <br>Και προσωπικα προτιμω το alacrity? (15 ms ποσο ειναι) στη καταρινα, κανει τρελη διαφορα Εγω εχω ms quints οποτε βγαζω 408 speed, δεν μου λειπει αλλο! Απλως το homeguards ειναι θεεικο μαζι με teleport στα defensive wards για 3plekill καταστασεις Sent from my iPhone using Insomnia
Zahariel Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Οπως ειπε και ο ΤΝΑ δν τα παιζω πια τα Ms quints. Σπανια tp, μονο αν δν μπορω να παρω kill στο lane. Δοκιμασε αυτο π σου λεω. Η δες το στη πραξη, ανοιγω stream τωρα twitch.tv/soulfiregaming
afentiko Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Oταν ακους best ταδε gr/world/eu/korea/we ειναι συνηθως joke/σαρκασμος Και προσωπικα προτιμω το alacrity? (15 ms ποσο ειναι) στη καταρινα, κανει τρελη διαφορα Έχω παίξει με team που είχαν πάρει όλοι τις captain boots. Απλά έχεις το speed buff όλη την ώρα και νομίζω είναι παραπάνω από 15
koularasss Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 wow zahariel μονο 22 εισαι??στο twitch οταν σε εβλεπα(βλεπω)καμια 27-28 σε εκανα τωρα ειδα αυτα που εγραφες κατω..
Zahariel Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ 30. ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 5Φ Θέμη... 1
koularasss Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ 30. ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ χαχαχχα 40 μου ηρθε να πω ,μουσακι αστο μια χαρα ειναι...
trolaro Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 παιδια ξερει κανεις να μου πει αναλυτικα τι θα αλλάξουν με το new rank mode?
Προτεινόμενες αναρτήσεις