Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 26,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Το Ε προσφέρει, και πολύ μάλιστα, όπως και το Q, healάρει σχεδόν όλο του το life :P

Ιδιως το E εχει 100% ratio και κανει physical dmg. Mid σχεδον κανεις δεν εχει armor οποτε ειναι μεγαλη εκπληξη να κανει spin πανω σου να ριχνει 1-2 hit(ισως και crit) για χοντρο dmg και οτι και να του κανεις θα το healarei πληρως.

Δημοσ.

Ιδιως το E εχει 100% ratio και κανει physical dmg. Mid σχεδον κανεις δεν εχει armor οποτε ειναι μεγαλη εκπληξη να κανει spin πανω σου να ριχνει 1-2 hit(ισως και crit) για χοντρο dmg και οτι και να του κανεις θα το healarei πληρως.

θα θεωρηθεί μεγάλη τρολιά αν παίξω τον trynda tanky AP και κανα item για atk speed/critical?

Δημοσ.

θα θεωρηθεί μεγάλη τρολιά αν παίξω τον trynda tanky AP και κανα item για atk speed/critical?

δεν νομίζω ρε... απλά μπορεί να μην βρίσκεις game για κανά δεκάλεπτο αν το πεις στο champion selection ;)

Πάντως βάζεις ένα nashor's tooth που σου δίνει AP/AS/CDR και είσαι μια χαρά :D

Δημοσ.

ο trynda μπορει να σταθει πολυ καλα στο mid ως ad και ο αντιπαλος δεν θα το περιμενει. Θυμαμαι ειχα παιξει ενα παιχνιδι vs kata. Το lane εληξε με 5-0 και το τελικο σκορ 21-3 . Απο ενα σημειο και μετα τους κυνηγουσα και δεν ηξεραν απο που του ηρθε. Τελικο full build bots,bt,ie,phadom dancer,black cleaver,last wisper. Το μονο που μπορεις να κανεις εναντιον ενος τετοιου θηριου ειναι να του καψεις νωρις την ulti με σνεχομενα stun. Αα..αυτα εγιναν σε περιοδο που υο black cleaver εδινε ad-as -το προτιμουσα οπως ηταν τοτε. Σολο μπαρον φυσικα πολυ ανετα χωρις καν να χρειαστω το q. Τι σκατα με τα tanky ad range της season 3? Αρε trynda που θελετε

Δημοσ.

Ρε παίδες έχει κανείς πρόβλημα με τον launcher; Μπαίνω ranked και σε άκυρες στιγμές στο champion selection βγάζει το κλασικο error "Adobe air debug launcher has stopped working". Τις 2 τελευταίες μέρες συμβαίνει συνέχεια.

Πραγματικά πότε θα το λύσουν αυτό το πρόβλημα; Το πάθαινω απο 1.5 χρόνο πριν μέχρι και σήμερα, άλλες φορές συχνότερα άλλες φορές πιο σπάνια αλλα ποτέ δεν έχει εξαφανιστεί. Τι φοορματ έχω κάνει, update, repair, reinstall, όλα όσα προτείνονται στα φορουμς αλλά τίποτα.

Τότε που με το queue dodge έχανες ELO μου είχε κοστίσει πάνω απο 200 ELO. Και έκει που νόμιζα ότι είχα ηρεμίσει τους τελευταιους μήνες καθώ το έκανα ΠΟΛΥ σπάνια, άντε πάλι τα ιδια...

Δεν μπορούν να φτιάξουν άλλον launcher;

Δημοσ.

To normal matchmaking αυτό το σαββατοκύριακο ήταν εύκολα ότι χειρότερο έχω δεί ποτέ.

Δεν ξέρω αν φταίει το double ip ή η βλακεία που έβαλαν που υπολογίζει τις νίκες στο matchmaking αλλα το να έχεις στο ίδιο game unranked/1100 άτομα με αντιπάλους 1500-1850 είναι τουλάχιστον φαιδρό. 100% των games που έπαιξα είχα αυτή τη δυσαναλογία. Ας κρατήσουν το hidden normal elo και να παρατήσουν οτιδήποτε άλλο. 

Έβλεπα το lolking πρίν τα games και πονούσε η καρδιά μου. Top matchup 1100 darius με 1850 xin. Το μόνο κοινό τους ήταν οτι είχα απο 200wins στα normals. Makes sense.

Ή έπαιζα με support που μόλις έφτασε 30 και ο αντίπαλος thresh ήταν 2050.

Θα μου πείτε είναι normals τι σχέση έχει το elo. Ε όχι. Κάποια λογική πρέπει να υπάρχει.

Καιρό είχαν να με κουράσουν τόσο πολύ τα games. Και φυσικά δεν μπορείς να πείς τίποτα στον άλλο που δεν μπορεί να κρατήσει lane..

Έχε χάρη που χρειαζόμουν ip -.-

6 champions ακόμα για να τους έχω όλους.

• Like 1
Δημοσ.

Εσύ δεν είσαι σοβαρός γιατί γράφεις με greeklish σε ένα φόρουμ που απαγορεύονται. Τώρα σε συμβουλή, δες παιχνίδια στο youtube του tiensinoakuma.

Δημοσ.

Δες Zahariel, best Katarina GR. Εκανα κατι παιχνιδια με sorcerer's - μασκα - warmogs να γλυφεις τα δαχτυλα

σου.

Α και ενα πολυ αφιερωμενο παιχνιδι σε οσους κανουν surrender οταν τα πραγματα δειχνουν ασχημα.

(αρχιζει το game αρκετα μεσα)

http://el.twitch.tv/soulfiregaming/b/359812090

Δημοσ.

<p>Εσύ δεν είσαι σοβαρός γιατί γράφεις με greeklish σε ένα φόρουμ που απαγορεύονται. Τώρα σε συμβουλή, δες παιχνίδια στο youtube του tiensinoakuma.</p>

Δεν το γνώριζα ρε φίλε, από το κινητό μπαίνω.. Μπόρεις να είσαι πιο ευγενικός παρακαλώ;

Δεν νομίζω πως είναι θέμα σοβαρότητος, απλώς μη τη μπαίνεις έτσι απροκάλυπτα στον άλλο, είναι και φαίνεται γελίο. Μαζί του και εσύ λες και σου θίξαμε την οικογένεια και όλο το συναπάντημα..

Zahariel θα σε παρακολουθήσω, σε έχω δει επίσης σε ένα ωραίο ChoGath Jungle game! αν και οι ταμπέλες "Βest blabla" δεν μου λένε κάτι!

Παρεπιπτώντως Katarina με Sorcerer Homeguards - Rabadon - Warmog - Rylai's - Zhonya's & Abysall/Voidstaff απλώς δεν πέφτει!

Sent from my iPhone using Insomnia

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...