Pa0ki Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Και εγω ειχα random artifacts στο τελευταιο update αλλα δεν ειναι κακο να κανεις ενα repair. About Thresh, fun to play αλλα για μενα στο mid game κανει πολυ περισσοτερα απο οτι στο early. Διαβαζοντας στο reddit, πολλοι τρωνε flame παιζοντας τον κατι που εγινε και σε εμενα. Λιγο δυσκολο να πετυχεις το combo με το Q και E (λογω του E κυριως) . Το lantern φυσικα δεν το παταει κανεις -αν και κατανοητο μιας και μολις βγηκε- με αποτελεσμα να αναγκαζομαι να το γραφω σε καθε game.... Καντε click το lanteeeeeeeeern! right click για την ακρίβεια
Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Καντε click το lanteeeeeeeeern! green lantern's lantern? 2
dNt^ Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Κάτι πήγε στραβά χτες και σήμερα... Κέρδισα όλα τα games που έπαιξα.... Κάτι πήγε ΠΑΡΑ πολύ στραβά Btw, first win of the day + double IP boost is OP 400 IP από ένα μόνο game
koularasss Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Κάτι πήγε στραβά χτες και σήμερα... Κέρδισα όλα τα games που έπαιξα.... Κάτι πήγε ΠΑΡΑ πολύ στραβά Btw, first win of the day + double IP boost is OP 400 IP από ένα μόνο game εχανα εγω για αυτο νικουσες εσυ χθες 1/6 ειχα.....
dNt^ Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 εχανα εγω για αυτο νικουσες εσυ χθες 1/6 ειχα..... Συγγνώμη τότε Για πείτε μου λίγο... Έχω κάνει καλά builds στα τελευταία games μου? Είμαι περίεργος http://www.lolking.net/summoner/eune/32943930#history Δεχόμεθα και friend reqs...
kuzko21 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 ποιο πολλα warmongs πεθανεις...(μιλαω για τα qualifiers)
Atallos1 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 League of Warmogs Για αυτο ερχονται και τα nerfs
kuzko21 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 τραγικες καταστασεις....warmongs στα carries , ενα πραμα επρεπε να κανουν , positioning. σε λιγο θα κανουν tank oλο το teamfight... γενικα μετα το preseason patch, adc , δεν υπαρχει...
jim777 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Khazix Zed Vi Olaf Irelia Jax Fizz Riven κτλ κτλ. Warmogs ειναι πλεον το 4ο must buy item για adc με τους πρωτους 4 να ειναι σχεδον σε καθε game. Καλο το positioning αλλα προυποθετει να εχεις front line και καποιον να σε προστατευει.
SOCRATIS1000 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 (επεξεργασμένο) Khazix Zed Vi Olaf Irelia Jax Fizz Riven κτλ κτλ. Warmogs ειναι πλεον το 4ο must buy item για adc με τους πρωτους 4 να ειναι σχεδον σε καθε game. Καλο το positioning αλλα προυποθετει να εχεις front line και καποιον να σε προστατευει. Ποτε παιξανε fizz και ριβεν ρε παιδια?Δεν εχω δει κανενα απο τα μααττς αλλα παραξενο μου φαινεται Επεξ/σία 26 Ιανουαρίου 2013 από SOCRATIS1000
Atallos1 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Fizz επαιξε μονο ο Tabzz που ειναι και ο main του Riven ουτε εγω ειδα αλλα δεν εχω δει και ολα τα games Απ'οσο εχω δει αυτο που κυριαρχει εκτος απο Giants Belts - Warmogs ειναι τα Aoe comps γυρω απο την MF Ειτε με Amumu-MF-Sona/Zyra Ειτε με κατι οπως αυτο που παιζουν τωρα οι MYM Οχι οτι εχουν πετυχει βεβαια αλλα λεμε τωρα
kuzko21 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Khazix Zed Vi Olaf Irelia Jax Fizz Riven κτλ κτλ. Warmogs ειναι πλεον το 4ο must buy item για adc με τους πρωτους 4 να ειναι σχεδον σε καθε game. Καλο το positioning αλλα προυποθετει να εχεις front line και καποιον να σε προστατευει. στην ουσια αυτο που περιγραφεις ειναι ενας late game ranged bruiser... tbh προτιμουσα κατι που εαν δεν το κανεις focus μπορουσε να δωσει πολυ dmg , παρα κατι που δινει λιγοτερο dmg και δεν εχει τοση σημασια να γινει focus...το νοημα της ομαδας ηταν να σε προστατευσει , οχι οποιος εχει 5 k hp να μην πεφτει απο καποιον που εχει κανει ενα full dmg build. Ας καναν οτι καναν αλλα ας αφηναν το madreds...
Dakonblackblade Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Τι κανει το Blade of the ruined king?
Προτεινόμενες αναρτήσεις