Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

οχι , ειναι ο Pitsis21 και ο nitro86sp με καλή ποιότητα streaming. Απλά ο Ζαχαριελ έχει τη χρυσή τομή skil+charisma και σε τραβάει.

Και αν μας δεχόταν και στο LoL να μας δώσει κανένα tip θα ήταν θεός :D

• Απαντ. 26,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Δηλαδη εσενα το In-game σε πειραξε; :/

Τα λεω εδω, τα λεω στο stream, τα λεω στα forum στο site, τα λεω και στο RaidCall τωρα.

Με κανουν add καμια 15αρια ατομα καθε μερα, και μιλαμε για καιρους που δεν εχει πολλη κινηση.

Μου εχουν τυχει και 120.

Οποτε στην FL καταληγω με μονο με ατομα που ξερω

Δημοσ.

χαλαρα αμα κανουμε και ερωτησεις ασκοπες οπως:

γινεται να παιξω ap graves για να ''κοβει'' με την δευτερη?

Δημοσ.

χαλαρα αμα κανουμε και ερωτησεις ασκοπες οπως:

γινεται να παιξω ap graves για να ''κοβει'' με την δευτερη?

απλά θεός χαχααχ :-D

Δημοσ.

Αφηνω αυτο εδω για οποιον δε το ειδε

http://www.youtube.com/watch?v=UrUDIXGHxbk

This is why LoL needs macros. Imagine xPeke jumping around with "Ole!" macro'd to his ultimate.

Buy gaming keyboard. Macro τα πάντα όλα σε βολικά κουμπιά. Απο την ημέρα που έβαλα το laugh σε macro η ζωή μου στο lol άλλαξε προς το καλύτερο. (και είμαι σίγουρος οτι έχω φάω άπειρα Mute/ignore) <3

Στους υπόλοιπους παραπάνω, χαρά στο κουράγιο σας.

Δημοσ.

τι νοημα εχει να βαλει καποιος την ulti του kassadtn σε macro? το ιδιο πραγμα με τη να την βαλεις στο smartcast δεν ειναι?

εκτος και εαν δεν εχω καταλαβει τι ακριβως ειναι τα macro....

Δημοσ.

Buy gaming keyboard. Macro τα πάντα όλα σε βολικά κουμπιά. Απο την ημέρα που έβαλα το laugh σε macro η ζωή μου στο lol άλλαξε προς το καλύτερο. (και είμαι σίγουρος οτι έχω φάω άπειρα Mute/ignore) <3

Στους υπόλοιπους παραπάνω, χαρά στο κουράγιο σας.

πιο Keyboard εχεις ?

Δημοσ.

Εγώ πάντως σε macros έχω βάλει τα ss1,ss2,ss mid.Βολεύει απίστευτα, γλιτώνεις χρόνο και δεν χάνεις και τη συγκέντρωσή σου.Ειδικά αν θες να τα σπαμάρεις κιόλας για τους στραβούς. ^_^

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ πάντως σε macros έχω βάλει τα ss1,ss2,ss mid.Βολεύει απίστευτα, γλιτώνεις χρόνο και δεν χάνεις και τη συγκέντρωσή σου.Ειδικά αν θες να τα σπαμάρεις κιόλας για τους στραβούς. ^_^

σε ποια κουμπια βολευει?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...