klainmaingr Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Αυτό ίσως πρίν κάνα χρόνο. 2-3 nerf μετά.. δύσκολα είσαι. Ίσως μαθηματικά και σε ιδανικές συνθήκες να έχεις δίκιο. Πρακτικά με warding και ένα oracle ο twitch αν όχι κενο slot, είναι ακόμα πιο δύσκολο να βγάλει αυτό το damage σε σχέση με άλλες καλύτερες και ευκολότερες επιλογές. Επίσης δεν είναι τυχαίο οτι ποτέ σε σοβαρό game δε βλέπεις twitch. Μακάρι να τον ανεβάσουν λίγο γιατί είναι αρκετά fun2play.
p_under Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Τι κόβει η orianna... Θα φάει nerf σύντομα εχω βαρεθει καθε φορα ο νεος ηρωας να κοβει, να τον τρωμε στην μπα σε καθε game κ μετα αφου τον παρουμεκ εμεις να nerfαριστει ως εμετου ....
GnG Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Είχε πληρωμή το tribunal σήμερα. Τελικά είναι 5ip η δίκη όταν η επιλογή σου ταιριάζει με το αποτέλεσμα.
AiWaaa Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Έπαιζε ο hotshotggdis orianna και με ένα skill έφαγε full hp soraka :S
p_under Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Είχε πληρωμή το tribunal σήμερα. Τελικά είναι 5ip η δίκη όταν η επιλογή σου ταιριάζει με το αποτέλεσμα. σε δουλεια να βρισκομαστε δλδ .. οτι να ναι κανουν κ μερικοι θα το ακολουθησουν μονο κ μονο για να βγαλουν ip ή rp ! Έπαιζε ο hotshotggdis orianna και με ένα skill έφαγε full hp soraka :S yυποτιθεταιι οτι εχει κ χαρακτηριστηκα support! α ρε riot καθε new champ θα μας βγαζει το λαδι.
Dakonblackblade Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Ναι θυμάμαι και γω . Ο Maokai και ο Renekton ήταν OP όταν βγήκαν. Η Κάρμα ? Άστα να πάνε . 2 skills και νεκρός. Η Irelia? Ασταμάτητη. Εντάξει για το Lee Sin δε θα πω τίποτα, έχει μιλήσει η ιστορία. Caitlyn, ασύλληπτο DPS, Cassiopeia? ΟP απο δω μέχρι τον Αρη. Ευτυχώς φάγανε τα nerfs τους και ηρεμήσαμε. Και ο Swain μαζί. Θα μας ξέφευγε? Εντάξει ο Trundle έχει γονατίσει τους servers. Installock κάθε φορά. Δηλαδή πρέπει να κερδίζουν πάντα? oh wait..... ΡΕ ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ?
FaRMaKhs Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Για να δούμε τι καινούργιο φρούτο είναι δαυτη KwLobaktiridio add me όσοι θέλετε
Tobajara Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Από τη μια είναι κατανοητό γιατί γίνεται, αλλά από την άλλη σπάει τα νεύρα του κόσμου. Μεγάλη έκπληξη στα τελευταία patches είναι ο Xin, που του ρίξανε τα cooldowns και του αυξήσανε λίγο το dmg και έχει γίνει πολύ ανταγωνιστικός. Το μεγάλο του μειονέκτημα βέβαια είναι πως δεν έχει crowd control, αλλά σε endgame είναι φονιάς. Είμαι της γνώμης πως κάποια στιγμή θα πρέπει να γίνει ένα ξεκαθάρισμα στους χαρακτήρες, με βάση το πόσο χρησιμοποιούνται από τους παίχτες. Βλέπω συνέχει Caitlyn, Morde και μερικούς άλλους ενώ κάποιους άλλους (Karma πχ) δεν τους πετυχαίνω ποτέ.
Dakonblackblade Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Τα νεύρα του κόσμου δεν έχουν σπάσει. Ισχύει ότι ισχύει γενικά σε μεγάλα πλήθη. Είναι λάθος. Η βιάζονται να βγάλουν συμπεράσματα. Ένας καλός παίχτης θα περιμένει κάποιες μέρες να δει τι παίζει. Και τι ξεκαθάρισμα να γίνει? Ο κόσμος απλά προτιμάει τους 1) Ranged ¨ηρωες 2) Damage ήρωες 3) τους πιο OP ήρωες 4) αυτούς με τους οποίους σκοτώνει ευκολότερα με τη μικρότερη προσπάθεια.
Nikosgiann Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 εγω ρε παιδια ειχχα παρει τον olaf κ εκανα μετριοκαλα παιχνιδια.. μετα πηρα την Miss Fortune,και πραγματικα σαρωνω,,εχει πολυ DPS
Tobajara Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Ναι αλλά δεν έχουν αρχίσει να μοιάζουν λίγο μεταξύ τους οι champions?
LuxJaja Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 πολλές φορές δε φταίει ο Champion. Σε καθέναν ταιριάζει κάποιος χαρακτήρας. παραδείγματος χάριν εγώ παίζω με Veygar. Προσπάθησα και άλλους διάφορους χαρακτήρες αλλά με το Veygar έχω μία ιδιαίτερη σχέση...
JuSt)InSaNe Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Ένας καλός παίκτης παίζει με όλους τους χαρακτήρες Παντως απο ότι έχω παρατηρησει οι παλιοί παλιοί του lol(players εννοω)δεν έχουν καμία τύχη μπροστά σε αυτούς που βγαίνουν και είναι πολυ κρίμα
Προτεινόμενες αναρτήσεις