jonakos Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 +1 Θελουμε κι αλλα τετοια tips. Δεν χρειαζεται καποιος να μασ λεει μονο "κοιτα το χαρτη" "παρε wards" "κανε σωστο positioning" κτλπ. Καλα ολα αυτα αλλα μερικα επιπλεον κολπακια προσωπικα εγω θα ηθελα να μαθαινω καθως ειδικα τον τελειταιο καιρο περισσοτερο βλεπω streams παρα παιζω Εγω προσωπικα βλεπω Wingsofdeathx(ο αγαπημενος μου)Dyruw,Man Dinh,Chaosx και φυσικα Hotshott ''nidalee'' GG.Για μενα οι καλυτεροι
SOCRATIS1000 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Streamαρει ο zahariel τωρα,οποιος θελει βλεπει.Ειναι και στους top streamers τωρα στο lolking
pipiris Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Σταματηστε τις δικαιολογιες με το elo περι τυχης στα πρωτα game. Αν εισαι καλος θα ανεβεις και ισως καποιος στα 1000 να ειναι καλυτερος απο καποιον στα 1400 αλλα μετα απο λιγο θα ανεβει. Ασχετα με αν ειναι τυχερος η οχι. Τρανταχτο παραδειγμα: http://www.lolking.net/summoner/euw/23888394#profile Ο τυπος ειναι diamond παιχτης και αυτο ειναι το smurf του αλλα λογω bug με την νεα σεζον ξεκινησε κυριολεκτικα απο 0 elo. Δεν τον ενοιαζε και τοσο επειδη ηταν smurf και απλα παιζοντας 2 χαρακτηρες που δεν ειχε ξαναπαιξει δειτε που ειναι τωρα. Να δω αν καποιος θα πει οτι ηταν τυχερος παλι και δε του τυχανε τρολλ. Το θεμα στο reddit: http://www.reddit.com/r/leagueoflegends/comments/1604mr/how_can_this_guy_still_be_at_1300_elo/
jonakos Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Streamαρει ο zahariel τωρα,οποιος θελει βλεπει.Ειναι και στους top streamers τωρα στο lolking δες καλυτερα man dinh.Μεγαλη διαφορα ο τυπος ειναι αλλου.Απλα εχει καποια περιεργα σκαμπανεβασματα σαν παιχτης Επισης θα εκτιμουσα να μου πει καποιος τι παιζει με το καινουργιο συστημα στα ranked
pipiris Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 δες καλυτερα man dinh.Μεγαλη διαφορα ο τυπος ειναι αλλου.Απλα εχει καποια περιεργα σκαμπανεβασματα σαν παιχτης Επισης θα εκτιμουσα να μου πει καποιος τι παιζει με το καινουργιο συστημα στα ranked Το εξηγησαμε μερικες σελιδες πιο πισω. Τσεκαρε στην σελιδα 410 και μετα.
PsyGreg Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 στο s2 ήμουν στα 1100 elo σταθερά . ΤΣΟΥΠ καρπώνομαι μερικά καλά games και ξαφνικά κολλάω στα 1200 (και αυτό έγινε μετά από 200 games). γι αυτό λέω ότι δεν πρόκειτε να πας στα έλο που είσαι. από προσωπικής εμπειρίας. βέβαια αφαιρώ από αυτό τους εντελώς άσχετους και τους σούπερ καμμένους που ξέρουν στο 0.1 sec τα skills του αντίπαλου. δεν είναι δικαιολογία. είναι γεγονός. τώρα είμαι στα 1300+ σταθερά. άρα τι πάει να πει? ότι δικαιολογούμαι? όχι. όπως έπαιζα τότε παίζω και τώρα. τεσπά εκ πείρας ας κρατήσει ο καθένας ότι νομίζει. παράδειγμα. κόβω κόλους στο bot με cait 9/10 games. ΜΟΝΟ με cait με κανένα άλλο adc. κι ας έχουν και μέτριο Support. ε στα TFS αν δεν νιώθουν οι άλλοι θα χάσω. γιατί θα με σκίσουν στο target κ.λπ. παράδειγμα 2. morde mid. δεν χάνω lane. έξυπνο push, wards και τέλος. αλλά αν το ADC κολοβαράει κι όταν κάνω engage στους αντίπαλους και δεν έχει καλό position , πάει το TF graves πολύ καλός. αυτό το Passive του είναι ότι πρέπει για early, εκεί που υστερούν τα ADC η μαγκιά είναι στα Team Ranked κι όχι Solo Ranked. εκεί φαίνεται η πραγματική αξία των παιχτών (για μένα) 1
Zahariel Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Δηλαδη δεν θες να υποστηριξεις τον ελληνα stramer?
jonakos Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Δηλαδη δεν θες να υποστηριξεις τον ελληνα stramer? χαχα οχι ρε δεν λεω αυτο αλλα προτιμω τον wingsofdeath.Αντε θα τον δω Η αληθεια ειναι οτι δεν εχω δει stream του αλλα εχω ακουσει τα καλυτερα
SOCRATIS1000 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Dude,ο zahariel που γραφει στο φορουμ ειναι ο τυπος που streamαρει,Και ελληνας streamer και μελος του ινσομνια,τι αλλο θες? soul zahariel - zahariel insomnia =ο τυπος ποου σου εγραψε Αυτο -----Δηλαδη δεν θες να υποστηριξεις τον ελληνα stramer?
jonakos Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Δηλαδη δεν θες να υποστηριξεις τον ελληνα stramer? Εχω μια ερωτηση.Θα βγαλεις λιγο ap ωστε να κοβουν λιγο παραπανω τα skill στο late game η πας για tank build? Dude,ο zahariel που γραφει στο φορουμ ειναι ο τυπος που streamαρει,Και ελληνας streamer και μελος του ινσομνια,τι αλλο θες? soul zahariel - zahariel insomnia =ο τυπος ποου σου εγραψε Αυτο -----Δηλαδη δεν θες να υποστηριξεις τον ελληνα stramer? δεν ειδα το name ωρε χαλαρωσε Τσεκαρω τωρα
koularasss Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 ο ζαχαριελ ειναι ο μονος ελληνας streamer για λολ??
Dakonblackblade Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 οχι , ειναι ο Pitsis21 και ο nitro86sp με καλή ποιότητα streaming. Απλά ο Ζαχαριελ έχει τη χρυσή τομή skil+charisma και σε τραβάει.
Zahariel Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Και featured streamer εεε. Και με site! Και προικισμενος σε αλλα μερη 1
koularasss Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 ε τι οτι και οτι,ολα σε ενα νοικοκυρεμενα :DD
bele Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Eγω απο ξενους streamers βλεπω vman7,gourdsmanbob,hotshotgg,shushei,wicked,froggen...και φυσικα Zaha ρεε!
Προτεινόμενες αναρτήσεις