Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε συ αδερφε γιατι πας ολους να τους βγαλεις ολους ακυρους ενω δεν διαβαζεις καν?

Πρωτον, αυτο που σου παρεθεσα δεν θα το βρεις στο wiki , το wiki ηταν απλα η βαση για τους υπολογισμους γυρω απο το mpen

Δευτερον, σου αποδεικνυει με πραξεις ο τυπος που εκατσε κι εκανε ολα τα math κ το theorycraft οτι εισαι λαθος κι εσυ εκει συνεχιζεις το βιολι σου

Το copy paste εγινε γιατι πας να κανεις κι εσυ το ασπρο γκρι χωρις καν να εχεις ιδεα

ποιός είναι άκυρος?  εγώ που προσπαθούσα να εξηγήσω γιατί δεν είναι δόκιμο να αντικαταστήσεις Void με Dcap για TFs? ας έκανε ότι θέλει ο τύπος.  δεν διαφώνησα πουθενα για το m pen απλά είπα τους λόγους που ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ να αντικαταστήσεις Dcap με void .

το ξέρουμε ότι το Void είναι για αντιπαλους champs με μεγάλο MR. αυτό δεν θέλει μαθηματικά....

πετάχτηκε ένας και είπε τα άκυρά του, και ξαφνικά έβγαλα "όλους" άκυρους. δηλαδή εσένα κι ένα τρολ. οκ

και ξαναείπα.βγάζε εσύ Void ακολουθώντας το wiki & το κάθε Wiki , κι εγώ Dcap (κάτω από τις συνθήκες που έχω περιγράψει προηγουμένως). ποιός θα έχει το πάνω χέρι στα TFs? εξαρτάται το αντίπαλο team. 9/10 φορές αυτός με Dcap. τις εξαιρέσεις τις έχω πει ήδη. το να βγάλεις core item το Void , αυτόματα καταστρέφεις τον AP champ. και πόσο μάλλον αν δεν του βάλεις Dcap.

• Like 1
  • Απαντ. 26,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Συνεχιζεις να μην καταλαβαινεις και δεν θα καταλαβεις κ ποτε οποτε δεν θα κατσω αλλο να ασχοληθω πραγματικα ομως

Δημοσ.

σκέφτομαι να επικεντρωνόμαστε σε πιο συγκεκριμένα πράγματα που ίσως θα βοηθάνε και τους νεότερους στο παιχνίδι

ας κάνω μία προσπάθεια..

για κάθε position (mid,top,adc,jungle,support) ποιόν θεωρείτε τον καλύτερο champ και γιατί? είτε είναι εύκολος είτε δύσκολος στον χειρισμό.

έπειτα από ένα μικρό διάλλειμα, άνευ λόγου, επαναφέρω αυτό,κι αν υπάρχει όρεξη για συζήτηση  επί αυτού, ευχαρίστως ώστε να γίνει επικοδομητική. αν πάλι δεν υπάρχει όρεξη, δεν πειράζει, τουλάχιστον προσπάθησα έχοντας αγνές προθέσεις :P

• Super Moderators
Δημοσ.

ποιός είναι άκυρος?  εγώ που προσπαθούσα να εξηγήσω γιατί δεν είναι δόκιμο να αντικαταστήσεις Void με Dcap για TFs?

όχι με theorycraft πάντως :P

Δημοσ.

όπως καταλαβαίνεις όμως δεν έχουν την ίδια βαρύτητα οι 2 επεξηγήσεις...

ε ναι γιατί δεν κάθομαι να αναλύσω λες και γράφω διαγώνισμα για το αν είμαι λάθος ή σωστός. χωρίς όμως επειδή η ανάλυση επί c/p θεωρίας να έχει μεγαλύτερη βαρύτητα. στα δεκάδες games που έχω παίξει αυτό το συμπέρασμα έγω βγάλει επί τούτου (+400ranked s3). ο καθένας ακολουθάει αυτό που πιστεύει. . δεν έχει νόημα να ακολουθάω κάτι επειδή απλά υπάρχει στην θεωρία και μόνο, ενω στην πράξη τα πράγματα είναι διαφορετικά. αν ήταν έτσι ΟΛΟΙ θα ήμασταν με τα recommended builds γιατί επείδη το λένε θεωρητικά είναι τα καλύτερα.

• Super Moderators
Δημοσ.

ναι μόνο που στη μία περίπτωση κάποιος βλέπει ότι ισχύουν τα νούμερα ενώ στην άλλη πρέπει να πιστέψει το λόγο κάποιου, γιατί όμως να το κάνει?

δεκάδες ranked games με τι elo αν επιτρέπεται?

Δημοσ.

ναι μόνο που στη μία περίπτωση κάποιος βλέπει ότι ισχύουν τα νούμερα ενώ στην άλλη πρέπει να πιστέψει το λόγο κάποιου, γιατί όμως να το κάνει?

δεκάδες ranked games με τι elo αν επιτρέπεται?

μα δεν είπα να με πιστέψει κανείς, την άποψή μου είπα. την οποία δεν είδα πουθενά να αντικρούεται. τεσπα. ~1350

• Super Moderators
Δημοσ.

δλδ τόσα posts τσάμπα? :P

1350? no offense (δεν λέω ότι είμαι καλύτερος), αλλά η εμπειρία δεν λέει και πολλά σε αυτή την περίπτωση...

Δημοσ.

δλδ τόσα posts τσάμπα? :P

1350? no offense (δεν λέω ότι είμαι καλύτερος), αλλά η εμπειρία δεν λέει και πολλά σε αυτή την περίπτωση...

ίσως ναι ίσως όχι.  σίγουρα όμως όσο περισσότερα παιχνίδια παίζεις, τόσο περισσότερο βλέπεις τι επιλογές υπάρχουν, τα στυλ παιχνιδιού που παίζονται από παίχτες στην πράξη κι όχι στην θεωρία, εναλλακτικές κ.λπ.

στο Solo Ranked τα Elo είναι το τελευταίο πράγμα που κοιτάω. ένας στα 1000 μπορεί να ξέρει περισσότερα από έναν στα 1400 π.χ. δεν είμαι της τακτικής που λένε μερικοί "όσο ελο είσαι εκεί θα παραμείνεις".  αυτό ισχύει για το Team Ranked όχι το Solo Ranked..ένας άμπαλος του βγαίνουν τα πρώτα 10 games ανεβάζει έλο στον Θεό και μετά μένει εκεί. ένας άλλος που ξέρει ατυχεί στα πρώτα Games και έχει αρκετά λιγότερο έλο από τον πρώτο. άρα το elo δεν παίζει τόσο πολύ ρόλο όσο νομίζουμε.. κι αυτό γιατί όταν στην αρχή κερδίζεις 40-50 ελο και μετα 11-14... είναι καρφωτή μαλακία το Point System.

ΕΛΠΙΖΩ με το νέο System στα Ranked να καλυτερεύσουν τα πράγματα

• Super Moderators
Δημοσ.

στην πράξη μπορεί να μην φαίνεται διαφορά σε αυτό το elo γιατί δεν χρειάζεται το κάτι παραπάνω, ενώ στα πολύ υψηλότερα μετράει η παραμικρή λεπτομέρεια...

Δημοσ.

στην πράξη μπορεί να μην φαίνεται διαφορά σε αυτό το elo γιατί δεν χρειάζεται το κάτι παραπάνω, ενώ στα πολύ υψηλότερα μετράει η παραμικρή λεπτομέρεια...

συμφωνώ απόλυτα.

Δημοσ.

Παρεπιπτοντως ξερει κανεις τι θα κανει το καινουργιο συστημα στα ranked?

Συμφωνω με τον psygreg.Ποιο εποικοδομητικο ειναι να βγαλεις πρωτα το deathcap για να boostαρει το συνολικο damage και μετα ενα void για να δεσει το γλυκο.

Oπως ειπα και πριν καλυτερος δεν υπαρχει σε τιποτα και για κανεναν λογο

Εγω μπορει να παιζω taric jungle που ειναι και μια χαρα viable και εχει το γελιο του , θα σου πω οτι ειναι ο καλυτερος?Nop

Μπορεις να μου πεις τα runes που χρησιμοποιεις?Ειναι τα ''κλασικα'' για οποιονδιποτε jungler?(Armor pen,magic resistance,Armor,Damage quint?)

Επισης κανει γρηγορο jungle?

σκέφτομαι να επικεντρωνόμαστε σε πιο συγκεκριμένα πράγματα που ίσως θα βοηθάνε και τους νεότερους στο παιχνίδι

ας κάνω μία προσπάθεια..

για κάθε position (mid,top,adc,jungle,support) ποιόν θεωρείτε τον καλύτερο champ και γιατί? είτε είναι εύκολος είτε δύσκολος στον χειρισμό.

Για adc εγω προτιμω την σταθερη αξια που λεγεται graves.Λιγο feedαρισμα και καλο farm και θα εισαι μια χαρα.
Επισης μου αρεσει και ο ezreal που ειναι απο τα καλυτερα adc αλλα βασιζεται ενα παραπανω στο farm απο τα αλλα adc

Οσο αφορα το mid γουσταρω πολυ lux,brand,vladi.Ειδικα lux για μενα ειναι απο τα καλυτερα mid ever

Δημοσ.

ίσως ναι ίσως όχι.  σίγουρα όμως όσο περισσότερα παιχνίδια παίζεις, τόσο περισσότερο βλέπεις τι επιλογές υπάρχουν, τα στυλ παιχνιδιού που παίζονται από παίχτες στην πράξη κι όχι στην θεωρία, εναλλακτικές κ.λπ.

στο Solo Ranked τα Elo είναι το τελευταίο πράγμα που κοιτάω. ένας στα 1000 μπορεί να ξέρει περισσότερα από έναν στα 1400 π.χ. δεν είμαι της τακτικής που λένε μερικοί "όσο ελο είσαι εκεί θα παραμείνεις".  αυτό ισχύει για το Team Ranked όχι το Solo Ranked..ένας άμπαλος του βγαίνουν τα πρώτα 10 games ανεβάζει έλο στον Θεό και μετά μένει εκεί. ένας άλλος που ξέρει ατυχεί στα πρώτα Games και έχει αρκετά λιγότερο έλο από τον πρώτο. άρα το elo δεν παίζει τόσο πολύ ρόλο όσο νομίζουμε.. κι αυτό γιατί όταν στην αρχή κερδίζεις 40-50 ελο και μετα 11-14... είναι καρφωτή μαλακία το Point System.

ΕΛΠΙΖΩ με το νέο System στα Ranked να καλυτερεύσουν τα πράγματα

Αν εισαι παικτης για παραπανω ελο συντομα[πολυ συνοτμα] θα τα φτασεις.

Τωρα ,αυτο που λες οτι η εμπειρια μετραει συμφωνω.Θυμαμαι περισυ να εχω παιξει περιπου 1000 ranked games[μονο ranked επαιζα]και ημουν κοντα στα 1600 ελο με μαξ 1800.Πλεον ειμαι παικτης 1800 ελο μαξ 2κ.Οσο παιζεις και θες να μαθεις θα γινεις καλυτερος

Το ξαναλεω,αν θες να μαθεις,εχω φιλους που παιζουν παραπανω απο εμενα και οι ανθρωποι ειναι 1200 ελο και δεν μποορουν.Γιατι?Γιατι δεν αφιερωνουν καποιες ωρες να δουν ενα stream,να διαβασουν ενα guide για τον παικτη τους,να δουν αλλους παικτες τι κανουν,να δοκιμασουν πραγματα.Οποτε παραμενουν εκει που ειναι.

Επισης καποιος που ξεκινησε με 10-0 μονο τυχη δεν μπορεις να πεις οτι ειναι.

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...