Atallos1 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 δηλαδή δεν γνώριζες ότι θες magic penetration αν ο άλλος έχει υψηλό M.R? το λέει και η ίδια η λέξη.. penetration κοίτα χάρτη, ward, position είναι από τα βασικά. αν δεν γίνονται κι αυτά... Στην περιπτωση αυτη μιλαμε για vfm Δεν νομιζω οτι εχεις κανει rush void staff ποτε απλα επειδη ηξερες οτι ειναι καλυτερο απο Dcap σε ολες τις περιπτωσεις που ο αλλος εχει 80 MR +.. Oπως ειπα και πριν καλυτερος δεν υπαρχει σε τιποτα και για κανεναν λογο Εγω μπορει να παιζω taric jungle που ειναι και μια χαρα viable και εχει το γελιο του , θα σου πω οτι ειναι ο καλυτερος?Nop Fotm? ναι Kayle Syndra Warmogs Tanky builds
PsyGreg Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 λίγοι κάνουν Tank build τόσο ώστε να χρειαστείς Void. Tanky Build (δλδ στυλ frozen mallet) κάνουν αρκετοί αλλά και πάλι, να στοχεύσεις να βγάλεις ένα item για ένα tank χάνεις χρόνο/χρήμα ουσία για το TF (συνήθως βγάζουν HP) void πάει για Late Game στην περίπτωση που το αντίπαλο team έχει τουλάχιστον 2 Tanky Champs που κάνουν ζημιά. αν δεν είναι καλοί δεν έχει νόημα να βγει Void. δεν μιλούσα για να παίξουμε για γέλιο, τότε έχουμε δει πολλα, janna adc, morde jungle, karthus support κ.λπ. αλλά viable. Π.Χ. όταν ο άλλος έχει kassa mid, τότε talon είναι από τους καλύτερους για να πάει mid. Π.Χ.2. cait adc είναι ότι πρέπει για lane, γρηγορο sweep του bot λόγω range Π.Χ.3. nasus Jungle λογω passive/W κ.λπ.
Atallos1 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 λίγοι κάνουν Tank build τόσο ώστε να χρειαστείς Void. Tanky Build (δλδ στυλ frozen mallet) κάνουν αρκετοί αλλά και πάλι, να στοχεύσεις να βγάλεις ένα item για ένα tank χάνεις χρόνο/χρήμα ουσία για το TF (συνήθως βγάζουν HP) void πάει για Late Game στην περίπτωση που το αντίπαλο team έχει τουλάχιστον 2 Tanky Champs που κάνουν ζημιά. αν δεν είναι καλοί δεν έχει νόημα να βγει Void. δεν μιλούσα για να παίξουμε για γέλιο, τότε έχουμε δει πολλα, janna adc, morde jungle, karthus support κ.λπ. αλλά viable. Π.Χ. όταν ο άλλος έχει kassa mid, τότε talon είναι από τους καλύτερους για να πάει mid. Π.Χ.2. cait adc είναι ότι πρέπει για lane, γρηγορο sweep του bot λόγω range Π.Χ.3. nasus Jungle λογω passive/W κ.λπ. Παμε παλι γιατι δεν καταλαβες Εαν ο αντιπαλος εχει 80 MR η παραπανω τοτε κανεις ΠΑΡΑΠΑΝΩ dmg με το Void Staff παρα με το Deathcap Λογω του mpen και των αλλαγων στην s3 Ειναι φτηνοτερο κατα 1000g και scalαρει καλυτερα με τα items O talon εφαγε nerf ξεχασε τον Επισης ξεχνας και τον Nasus jungle , μην το πεις πουθενα παραεξω...
Dakonblackblade Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 FYI η Syndra θεωρείται πολύ δυνατή στο Dominion. Και όταν κάτι θεωρείται πολύ δυνατό στο Dominion σημαίνει ότι το DMG είναι στο θεό. Kill button R Αναφέρω πως AP teemo, Darius, Khazix, Jayce ήταν γνωστά προβλήματα στο Dom προτού εμφανιστούν στο SR. 1
Atallos1 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 (επεξεργασμένο) Η Syndra εχει το μεγαλυτερο burst στο 6 απο οποιονδηποτε AP caster Απειρο bullying στο lane , δεν σε αφηνει να παρεις ανασα Αν βγαλεις DFG και κανεις land ενα 5 sphere combo εχει φυγει ακλαφτος ο αλλος Δεν θελω να φαντασω τι θα γινει με DFG + Muramana + R Επεξ/σία 21 Ιανουαρίου 2013 από Atallos1
PsyGreg Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Παμε παλι γιατι δεν καταλαβες Εαν ο αντιπαλος εχει 80 MR η παραπανω τοτε κανεις ΠΑΡΑΠΑΝΩ dmg με το Void Staff παρα με το Deathcap Λογω του mpen και των αλλαγων στην s3 Ειναι φτηνοτερο κατα 1000g και scalαρει καλυτερα με τα items O talon εφαγε nerf ξεχασε τον Επισης ξεχνας και τον Nasus jungle , μην το πεις πουθενα παραεξω... αυτό με το πως όταν τρώει κάποιος Nerf είναι Useless είναι παραμύθι. για το Void έκανα ολόκληρη ανάλυση την οποία αγνόησες και λες απλά για ένα ξερό Damage, λες και είναι 1v1 το game. όπως και με το last whisper. ϊδια λογική. δεν το βγάζεις παρά μόνο αν έχει το αντίπαλο team 2+ tanky, που να είναι καλοί. Nasus jungle το ξεχνάω?? αχ αχ.... δεν πειράζει ας είναι καλά το 75% Win λίγοι κάνουν Tank build τόσο ώστε να χρειαστείς Void. Tanky Build (δλδ στυλ frozen mallet) κάνουν αρκετοί αλλά και πάλι, να στοχεύσεις να βγάλεις ένα item για ένα tank χάνεις χρόνο/χρήμα ουσία για το TF (συνήθως βγάζουν HP) void πάει για Late Game στην περίπτωση που το αντίπαλο team έχει τουλάχιστον 2 Tanky Champs που κάνουν ζημιά. αν δεν είναι καλοί δεν έχει νόημα να βγει Void.
Atallos1 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 αυτό με το πως όταν τρώει κάποιος Nerf είναι Useless είναι παραμύθι. για το Void έκανα ολόκληρη ανάλυση την οποία αγνόησες και λες απλά για ένα ξερό Damage, λες και είναι 1v1 το game. Nasus jungle το ξεχνάω?? αχ αχ.... δεν πειράζει Δεν εγινε nerf μονο ο Talon Εγινε nerf και το BC , που για μενα πλεον δεν αξιζει , ισως μονο σε καποιους Καμια αναλυση δεν εκανες κι εξακολουθεις να μην καταλαβαινεις Εγω σου μιλησα για vfm και την συγκριση μεταξυ Void και Dcap και μου λες αμα βγαλει ο αλλος Frozen Mallet... To Void το βγαζεις στην ΘΕΣΗ του Dcap Δεν το βγαζεις ως εξτρα dmg απλα για οταν εχεις ολοκληρωσει το build σου Το mid σου εκτος απο Rylais δεν θα βγαλει αλλο Hp Και δεν σου μιλησα για 1v1 Τα MR Items πλεον ειναι λιγα . Bulwark , Banshees και Visage θα δεις πλεον κι αυτα αρκετα αργα οποτε το MR των 3/5 απο την αντιπαλη ομαδα θα κυμαινεται στο 70-80 Αυτο που λεω ειναι οτι στην περιπτωση αυτη δεν βγαζεις Dcap αλλα Void Staff καθως κανεις πιο πολυ dmg και ειναι και κατα 1000g φθηνοτερο Αμα βγαλουν HP παιρνεις DFG , απλα τα πραγματα Και ναι , τον ξεχνας και γρηγορα κιολας τον Nasus jungle
PsyGreg Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Καμια αναλυση δεν εκανες κι εξακολουθεις να μην καταλαβαινεις Οκ εγώ δεν καταλαβαίνω. λίγοι κάνουν Tank build τόσο ώστε να χρειαστείς Void. Tanky Build (δλδ στυλ frozen mallet) κάνουν αρκετοί αλλά και πάλι, να στοχεύσεις να βγάλεις ένα item για ένα tank χάνεις χρόνο/χρήμα ουσία για το TF (συνήθως βγάζουν HP) void πάει για Late Game στην περίπτωση που το αντίπαλο team έχει τουλάχιστον 2 Tanky Champs που κάνουν ζημιά. αν δεν είναι καλοί δεν έχει νόημα να βγει Void. ναι μωρέ εγώ δεν καταλαβαίνω. ακους εκεί στην θέση του dcap κατάστρεψες εύκολα τον AP champ. χάνει πλήρως σε συνολικό damage για να στοχεύσει σε έναν tanky. επικό. κατά τα άλλα εγώ δεν καταλαβαίνω. λες : Τα MR Items πλεον ειναι λιγα . ο ΙΔΙΟΣ το λες. είναι λίγα. άρα δεν βγάζουν και MR. άρα αφού είναι λίγα να πάμε για Magic Pene πόσο μάλλον στην θέση του Dcap? καταστροφή. ίσα ίσα αφού ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ mr πας για Dcap κι όχι Void !! στο συγκεκριμένο ας μην πούμε πάλι τα ίδια. ο καθένας είπε την άποψή του. αλλά για Nasus jungle γιατί όχι? τι σε χαλάει δηλαδή? 1
Atallos1 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Οκ εγώ δεν καταλαβαίνω. λίγοι κάνουν Tank build τόσο ώστε να χρειαστείς Void. Tanky Build (δλδ στυλ frozen mallet) κάνουν αρκετοί αλλά και πάλι, να στοχεύσεις να βγάλεις ένα item για ένα tank χάνεις χρόνο/χρήμα ουσία για το TF (συνήθως βγάζουν HP) void πάει για Late Game στην περίπτωση που το αντίπαλο team έχει τουλάχιστον 2 Tanky Champs που κάνουν ζημιά. αν δεν είναι καλοί δεν έχει νόημα να βγει Void. ναι μωρέ εγώ δεν καταλαβαίνω. ακους εκεί στην θέση του dcap κατάστρεψες εύκολα τον AP champ. χάνει πλήρως σε συνολικό damage για να στοχεύσει σε έναν tanky. επικό. κατά τα άλλα εγώ δεν καταλαβαίνω. λες : Τα MR Items πλεον ειναι λιγα . ο ΙΔΙΟΣ το λες. είναι λίγα. άρα δεν βγάζουν και MR. άρα αφού είναι λίγα να πάμε για Magic Pene πόσο μάλλον στην θέση του Dcap? καταστροφή. ίσα ίσα αφού ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ mr πας για Dcap κι όχι Void !! στο συγκεκριμένο ας μην πούμε πάλι τα ίδια. ο καθένας είπε την άποψή του. αλλά για Nasus jungle γιατί όχι? τι σε χαλάει δηλαδή? Μιλαω αλλη γλωσσα φαινεται.. Ισως στα αγγλικα να καταλαβεις τοτε First Calculation: REFERENCE FOR HOW TO CALCULATE: http://leagueoflegends.wikia.com/wiki/Magic_penetration I had a discussion in the main subreddit about whether Voidstaff or Deathcap was better with ~75mr and someone suggested I posted the calculations here, so here they are. I used syndra as a base example, due to her fairly high scaling. VS stands for void staff. DC stands for deathcap. The calculations are: Full burst combo: 230(.6) + 160(.7) + 70(.4) + 675(1) Simpler Form: 1135(2.7) 100AP from runes/masteries/dorans or whatever Deathcap ((100 + 120) * 1.25 = 275 AP) Voidstaff (170AP) + 35% pen DC Pre Resistances : 1135 + (2.7 * 275) = 1887.5 VS Pre Resistances : 1135 + (2.7 * 170) = 1594 DC Damage With 80MR : 1887.5 * (100/(100 + 80)) = 1048.61 VS Reduction with 80MR: 80 * .65 = 52 VS Damage with 80MR: 1594 * (100/(100 + 52)) = 1048.68 Scaling with Flat Penetration: As you'll see with these calculations, getting flat penetration (whether through items or runes) will cause a larger boost in damage if you already have % penetration (I used sorc shoes here): DC Damage With 80MR : 1887.5 * (100/(100 + 80 - 15)) = 1143.93 VS Damage with 80MR: 1594 * (100/(100 + 52 - 15) = 1163.50 Scaling With Other Types of Penetration: Unsurprisingly, getting either flat reduction, % reduction, or additional % penetration will reduce the benefit of void staff compared to deathcap. I used the 8% pen from masteries and left sorc shoes in, just to show how getting some flat pen (which is pretty common anyways) usually offsets any potential loss from other pen types. DC Damage With 80MR : 1887.5 * (100/(100 + 73.6 - 15)) = 1190.10 VS Damage with 80MR: 1594 * (100/(100 + (47.84 - 15)) = 1199.93 SCALING WITH ADDITIONAL AP: This is a very important section to note. It is a common misconception that Deathcap will scale better as you acquire more AP items. THIS IS FALSE. Void Staff will scale better than Deathcap per AP you acquire. 200AP Deathcap (384AP) Voidstaff (270AP) DC Pre Resistances : 1135 + (2.7 * 384)= 2171.8 VS Pre Resistances : 1135 + (2.7 * 270)= 1864 DC Damage With 80MR : 2171.8 * (100/(100 + 73.6 - 15)) = 1369.36 VS Damage with 80MR: 1864 * (100/(100 + (47.84 - 15)) = 1403.19 Scaling with enemy resistances: As the enemies gain more resistances, Void Staff will start to become even stronger than Deathcap. This should be fairly obvious, but just to demonstrate. Here, the target has 100 mr. DC Damage With 80MR : 2171.8 * (100/(100 + 92 - 15)) = 1227 VS Damage with 80MR: 1864 * (100/(100 + (59.8 - 15)) = 1287.29 Conclusions: As you see, Void Staff is a better item to get than Deathcap in most situations, as it scales better with Flat Pen, AP, and enemy resistances. It is also 1000g cheaper to build than Deathcap. It isn't too hard to have an enemy get to 80mr either. Base stats, plus scaling, defensive tree, Aegis/Bulwark, mr items, and defensive steroids will guarantee that 2/5-4/5 will be around 80mr come 20 minutes. You can pretty much swap out Deathcap purchases with Voidstaff purchases. Champions with built in Flat Reduction, % Reduction, and % Pen may not want to get a Voidstaff first (Xerath, Amumu, Fiddles, if someone bought abyssal, etc) (EDIT: I did the math in a post below. This is definitely not true for Xerath (And probably any of the others). Get Void Staff first.). If you get really fed quickly and the enemy team hasn't bulked up yet, a deathcap first may still be a good idea. Τωρα μηπως καταλαβες λοιπον η να τα ζωγραφισω? Τον Nasus τον ξεχνας γιατι θες farm , farm , farm ,farm ,farm για να μπορεσεις να σταθεις Δεν εχει νοημα να τον πας jungle , ναι εχει slow να κανει gank , κλαιν μαιν Με την ιδια λογικη πανε τον top που θα εχεις και διπλασιο farm
PsyGreg Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 ναι ότι πεις. copy paste ftw. να πάω να κάνω κι εγώ copy paste από wiki τίποτα? τεσπά κάνε εσύ void να κάνω εγώ dcap και να κερδίζω τα tfs λόγω περισσότερου overall damage για τον Νασους θέλεις φαρμ αν είναι τοπ. για jungle χωρίς να στοχεύεις αποκλειστικά στο Q του αποκτάς έναν tanky ganger που μόνο και μόνο με το slow τα κάνει όλα λίμπα με τέλειο Sustain για Jungle. άνετο dive στο lvl 6 λόγω και Ulti. να τον αποκλείεις επειδή το Q του δεν θα κάνει τόσο damage όσο στο top, με όλα τα άλλα πλεονεκτήματα που παρέχει στο Jungle, δεν είναι δόκιμο. να το θέσω και με παράδειγμα. Cho top & Nasus jungle. Καταλαβαίνεις τι γίνεται στα TFs. gg
Atallos1 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Η ξεροκεφαλια μερικων και η ασχετοσυνη πραγματικα βαραει κοκκινο...Τσαμπα καθομαι και ασχολουμαι Τραβα βρες τα στο wiki Ουτε καν διαβασες , γιατι προφανως αν διαβαζες θα καταλαβαινες αλλα δεν.. Καλημερες
PsyGreg Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Η ξεροκεφαλια μερικων και η ασχετοσυνη πραγματικα βαραει κοκκινο... Τσαμπα καθομαι και ασχολουμαι Τραβα βρες τα στο wiki Ουτε καν διαβασες , γιατι προφανως αν διαβαζες θα καταλαβαινες αλλα δεν.. Καλημερες κλασσική συμπεριφορά copy/paster. παρομοίως αλλά έχει πλάκα. φαντάζομαι ακολουθάς και τα recommended builds, γιατί αυτοί το γράφουν δεν χρειάζεται να διαβάσω κάτι που το ξέρω στην πράξη. κράτα τις θεωρίες σου, και άσε αυτούς που ξέρουν να πράττουν. καλημέρες.
kuzko21 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 αυτος τουλαχιστον τα διαβασε και τα κανει c/p πλας οτι δεν καταλαβαινεις τι σου λεει...αλλα φτανει. Tα τρολς φταινε που εισαι εκει που εισαι. bet οτι μετα βιας αλλαζεις ενα item σε καθε Build σου/game.
PsyGreg Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 αυτος τουλαχιστον τα διαβασε και τα κανει c/p πλας οτι δεν καταλαβαινεις τι σου λεει...αλλα φταινει. Tα τρολς φταινε που εισαι εκει που εισαι. bet οτι μετα βιας αλλαζεις ενα items σε καθε Build σου/game. /irony on ναι το βρήκες, έτσι ακριβώς. βγάζω Void επειδή το λέει στο wiki, και γενικά κάνω ότι λένε οι άλλοι, χωρίς να το τεστάρω σε αρκετά Games, κι ακολουθάω τα recommended builds. δεν κάθομαι να ασχοληθώ να βγάλω δικά μου builds, και ποτε δεν αλλάζω items ανάλογα με το αντίπαλο Team. και δεν ξαναπαίρνω Nerfed champs. επίσης έχω μόνο 2 rune pages και 2 masteries για ad & ap. έχω μόνο 20 games και λέω ότι μου κατέβει. μπράβο τα βρήκες όλα. /irony off πιο συγκεκριμένος μπορείς να γίνεις? η σιγουριά σου θα σε φάει! 5 φορές είπα τον λόγο που βγάζεις/δεν βγάζεις Void. στην τελική κάνεις ότι θέλεις. αλλά μην επιμένεις πόσο μάλλον από την στιγμή ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΤΙΚΡΟΥΕΙΣ τις τεκμηριωμένες μου απόψεις.αυτοί που δεν καταλαβαίνουν είναι άλλοι με την δύναμη του c/p
Atallos1 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 /irony on ναι το βρήκες, έτσι ακριβώς. βγάζω Void επειδή το λέει στο wiki, και γενικά κάνω ότι λένε οι άλλοι, χωρίς να το τεστάρω σε αρκετά Games, κι ακολουθάω τα recommended builds. δεν κάθομαι να ασχοληθώ να βγάλω δικά μου builds, και ποτε δεν αλλάζω items ανάλογα με το αντίπαλο Team. και δεν ξαναπαίρνω Nerfed champs. επίσης έχω μόνο 2 rune pages και 2 masteries για ad & ap. έχω μόνο 20 games και λέω ότι μου κατέβει. μπράβο τα βρήκες όλα. /irony off πιο συγκεκριμένος μπορείς να γίνεις? η σιγουριά σου θα σε φάει! 5 φορές είπα τον λόγο που βγάζεις/δεν βγάζεις Void. στην τελική κάνεις ότι θέλεις. αλλά μην επιμένεις πόσο μάλλον από την στιγμή ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΤΙΚΡΟΥΕΙΣ τις τεκμηριωμένες μου απόψεις.αυτοί που δεν καταλαβαίνουν είναι άλλοι με την δύναμη του c/p Ρε συ αδερφε γιατι πας ολους να τους βγαλεις ολους ακυρους ενω δεν διαβαζεις καν? Πρωτον, αυτο που σου παρεθεσα δεν θα το βρεις στο wiki , το wiki ηταν απλα η βαση για τους υπολογισμους γυρω απο το mpen Δευτερον, σου αποδεικνυει με πραξεις ο τυπος που εκατσε κι εκανε ολα τα math κ το theorycraft οτι εισαι λαθος κι εσυ εκει συνεχιζεις το βιολι σου Το copy paste εγινε γιατι πας να κανεις κι εσυ το ασπρο γκρι χωρις καν να εχεις ιδεα
Προτεινόμενες αναρτήσεις