jonakos Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 προφανώς(και καλά κάνεις) δεν χρειάζεται να δώσεις λευτά στην riot. εγώ όλα τα έξτρα rune pages με ip τα αγώρασα. τώρα το jax σολο τοπ τον έχω armor pen/ flat armor/ m.res/health regen. ή attk dmg ανάλογα. Kαλα πρεπει να ειμαι πολυ ντουγανι.Γινεται να αγορασεις με ip rune pages??Εχεις καποιο link να το τσεκαρω?Θα βοηθουσε ιδιαιτερα.Εχω την εντυπωση οτι μονο με rp γινοταν.Ευχαριστω εκ των προτερων
haris013 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Kαλα πρεπει να ειμαι πολυ ντουγανι.Γινεται να αγορασεις με ip rune pages??Εχεις καποιο link να το τσεκαρω?Θα βοηθουσε ιδιαιτερα.Εχω την εντυπωση οτι μονο με rp γινοταν.Ευχαριστω εκ των προτερων πάνε στο market του LoL και στο other νομίζω έχει να αγωράσεις rune page 1
hd95 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 http://images.4chan.org/vg/src/1358703882971.gif
jonakos Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 http://images.4chan.org/vg/src/1358703882971.gif προς τι η χειρονομια
koularasss Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 http://images.4chan.org/vg/src/1358703882971.gif αχαχχαχα απο τους m5 δεν ειναι καποιος??nmz o darien
sistah Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 O Diamondprox ηταν και μαλλον γιατι σε συνεντευξη των Azubu ειπαν οτι θα ειναι free win.Απο οτι φαινεται, ηταν περισσοτερο λαθος μεταφραση απο τον μεταφραστη παρα κραξιμο.Το tour το κερδισαν οι Gambit Gaming aka M5.
jonakos Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 αχαχχαχα απο τους m5 δεν ειναι καποιος??nmz o darien σωστος.τους διαλυσανε σε εκεινο το ματς
Atallos1 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Tip of the Day Void Staff > Deathcap οταν ο αντιπαλος εχει 70-80 + MR Επισης scalαρει αρκετα καλυτερα και με τα AP Items αλλα και με τα resistances 1
afentiko Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 http://images.4chan.org/vg/src/1358703882971.gifΜπορεί να μην το έχετε προσέξει αλλά παρατηρείστε τον Alex ich που πάει να βγάλει τα ακουστικά του. χαχαχα δε μπορώ, πεθαίνω στο γέλιο!!! Το βλέπω ξανά και ξανά χαχαχα!!!
PsyGreg Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 σκέφτομαι να επικεντρωνόμαστε σε πιο συγκεκριμένα πράγματα που ίσως θα βοηθάνε και τους νεότερους στο παιχνίδι ας κάνω μία προσπάθεια.. για κάθε position (mid,top,adc,jungle,support) ποιόν θεωρείτε τον καλύτερο champ και γιατί? είτε είναι εύκολος είτε δύσκολος στον χειρισμό.
Atallos1 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 σκέφτομαι να επικεντρωνόμαστε σε πιο συγκεκριμένα πράγματα που ίσως θα βοηθάνε και τους νεότερους στο παιχνίδι ας κάνω μία προσπάθεια.. για κάθε position (mid,top,adc,jungle,support) ποιόν θεωρείτε τον καλύτερο champ και γιατί? είτε είναι εύκολος είτε δύσκολος στον χειρισμό. No such thing Δεν υπαρχει καλυτερος champ για καποια συγκεκριμενη θεση
PsyGreg Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 No such thing Δεν υπαρχει καλυτερος champ για καποια συγκεκριμενη θεση why not. ούτως ή άλλως δεν εννοώ γενικά αλλά για τον καθένα ξεχωριστά. δεν παίζεις κάποιον περισσότερο? άρα θα θεωρείς κι αυτόν ως καλύτερο.
bele Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Tip of the Day Void Staff > Deathcap οταν ο αντιπαλος εχει 70-80 + MR Επισης scalαρει αρκετα καλυτερα και με τα AP Items αλλα και με τα resistances +1 Θελουμε κι αλλα τετοια tips. Δεν χρειαζεται καποιος να μασ λεει μονο "κοιτα το χαρτη" "παρε wards" "κανε σωστο positioning" κτλπ. Καλα ολα αυτα αλλα μερικα επιπλεον κολπακια προσωπικα εγω θα ηθελα να μαθαινω καθως ειδικα τον τελειταιο καιρο περισσοτερο βλεπω streams παρα παιζω 1
PsyGreg Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 +1 Θελουμε κι αλλα τετοια tips. Δεν χρειαζεται καποιος να μασ λεει μονο "κοιτα το χαρτη" "παρε wards" "κανε σωστο positioning" κτλπ. Καλα ολα αυτα αλλα μερικα επιπλεον κολπακια προσωπικα εγω θα ηθελα να μαθαινω καθως ειδικα τον τελειταιο καιρο περισσοτερο βλεπω streams παρα παιζω δηλαδή δεν γνώριζες ότι θες magic penetration αν ο άλλος έχει υψηλό M.R? το λέει και η ίδια η λέξη.. penetration κοίτα χάρτη, ward, position είναι από τα βασικά. αν δεν γίνονται κι αυτά...
Προτεινόμενες αναρτήσεις