Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

προφανώς(και καλά κάνεις) δεν χρειάζεται να δώσεις λευτά στην riot. εγώ όλα τα έξτρα rune pages με ip τα αγώρασα.

τώρα το jax σολο τοπ τον έχω armor pen/ flat armor/ m.res/health regen. ή attk dmg ανάλογα.

Kαλα πρεπει να ειμαι πολυ ντουγανι.Γινεται να αγορασεις με ip rune pages??Εχεις καποιο link να το τσεκαρω?Θα βοηθουσε ιδιαιτερα.Εχω την εντυπωση οτι μονο με rp γινοταν.Ευχαριστω εκ των προτερων

• Απαντ. 26,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Kαλα πρεπει να ειμαι πολυ ντουγανι.Γινεται να αγορασεις με ip rune pages??Εχεις καποιο link να το τσεκαρω?Θα βοηθουσε ιδιαιτερα.Εχω την εντυπωση οτι μονο με rp γινοταν.Ευχαριστω εκ των προτερων

πάνε στο market του LoL και στο other νομίζω έχει να αγωράσεις rune page

• Like 1
Δημοσ.

O Diamondprox ηταν και μαλλον γιατι σε συνεντευξη των Azubu ειπαν οτι θα ειναι free win.
Απο οτι φαινεται, ηταν περισσοτερο λαθος μεταφραση απο τον μεταφραστη παρα κραξιμο.

Το tour το κερδισαν οι

Gambit Gaming aka M5.

Δημοσ.

Tip of the Day

Void Staff > Deathcap οταν ο αντιπαλος εχει 70-80 + MR

Επισης scalαρει αρκετα καλυτερα και με τα AP Items αλλα και με τα resistances

• Like 1
Δημοσ.

σκέφτομαι να επικεντρωνόμαστε σε πιο συγκεκριμένα πράγματα που ίσως θα βοηθάνε και τους νεότερους στο παιχνίδι

ας κάνω μία προσπάθεια..

για κάθε position (mid,top,adc,jungle,support) ποιόν θεωρείτε τον καλύτερο champ και γιατί? είτε είναι εύκολος είτε δύσκολος στον χειρισμό.

Δημοσ.

σκέφτομαι να επικεντρωνόμαστε σε πιο συγκεκριμένα πράγματα που ίσως θα βοηθάνε και τους νεότερους στο παιχνίδι

ας κάνω μία προσπάθεια..

για κάθε position (mid,top,adc,jungle,support) ποιόν θεωρείτε τον καλύτερο champ και γιατί? είτε είναι εύκολος είτε δύσκολος στον χειρισμό.

No such thing

Δεν υπαρχει καλυτερος champ για καποια συγκεκριμενη θεση 

Δημοσ.

No such thing

Δεν υπαρχει καλυτερος champ για καποια συγκεκριμενη θεση 

why not. ούτως ή άλλως δεν εννοώ γενικά αλλά για τον καθένα ξεχωριστά. δεν παίζεις κάποιον περισσότερο? άρα θα θεωρείς κι αυτόν ως καλύτερο.

Δημοσ.

Tip of the Day

Void Staff > Deathcap οταν ο αντιπαλος εχει 70-80 + MR

Επισης scalαρει αρκετα καλυτερα και με τα AP Items αλλα και με τα resistances

+1 Θελουμε κι αλλα τετοια tips. Δεν χρειαζεται καποιος να μασ λεει μονο "κοιτα το χαρτη" "παρε wards" "κανε σωστο positioning" κτλπ. Καλα ολα αυτα αλλα μερικα επιπλεον κολπακια προσωπικα εγω θα ηθελα να μαθαινω καθως ειδικα τον τελειταιο καιρο περισσοτερο βλεπω streams παρα παιζω

• Like 1
Δημοσ.

+1 Θελουμε κι αλλα τετοια tips. Δεν χρειαζεται καποιος να μασ λεει μονο "κοιτα το χαρτη" "παρε wards" "κανε σωστο positioning" κτλπ. Καλα ολα αυτα αλλα μερικα επιπλεον κολπακια προσωπικα εγω θα ηθελα να μαθαινω καθως ειδικα τον τελειταιο καιρο περισσοτερο βλεπω streams παρα παιζω

δηλαδή δεν γνώριζες ότι θες magic penetration αν ο άλλος έχει υψηλό M.R? το λέει και η ίδια η λέξη.. penetration :P

κοίτα χάρτη, ward, position είναι από τα βασικά. αν δεν γίνονται κι αυτά...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...