Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτο που παραθετεις δεν αφορα το rework της αλλα απλα καποια patch notes που μειωνεται το dmg σε 2 spells κατα 20 στο rank 5

Κλαιν μαιν εντελως

Αμα μιλας για αυτο τοση ωρα τοτε κλαφτα χαραλαμπε

• Απαντ. 26,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Αυτο που παραθετεις δεν αφορα το rework της αλλα απλα καποια patch notes που μειωνεται το dmg σε 2 spells κατα 20 στο rank 5

Κλαιν μαιν εντελως

προφανως λαθος post φιλτατε.Θα βρω καποιο και θα το ποσταρω

Κλαιν μαιν εντελως

Λοiπον για να ληξει η κουβεντα επειδη δεν βρισκω το συγκεκριμενο ποστ που ηθελα θελω να τονισω οτι το nerfing ηταν στην Ulty της.Απο εκει και περα για μενα η katarina εγινε πιο ικανη σε ολους του αλλους τομεις συν οτι μπορει να αντεξει μια μαχη 1v1 πιο καλα.αυτα

Δημοσ.

Μειωσαν το dmg στην ulty αλλα παραλληλα μειωσαν και το casting time, ενσωματωσαν το w στα αλλα skill και εβαλαν στη θεση του ενα πιο αποτελεσματικο και reliable aoe dmg spell και μαζι αλλες αλλαγες στα παλια της skill.

Αυτο λεγεται rework, δεν κοιταμε το ενα skill και λεμε α την nerfaran.

ΕΙναι πολυ πιο ικανη να καθαρισει ενα ολοκληρο teamfight μονη της ακομα και αν της διακοψουν την ulty. Η παλια δυστηχως ηταν πιο αδυναμη απλα η ulty μια στο τοσο που μπορουσες να την κανεις ανενοχλητος εκοβε παραπανω και για αυτο εκανε μεγαλη εντυπωση.

Και φυσικα ολη της η δυναμη ειναι στο passive της.

Δημοσ.

Μειωσαν το dmg στην ulty αλλα παραλληλα μειωσαν και το casting time, ενσωματωσαν το w στα αλλα skill και εβαλαν στη θεση του ενα πιο αποτελεσματικο και reliable aoe dmg spell και μαζι αλλες αλλαγες στα παλια της skill.

Αυτο λεγεται rework, δεν κοιταμε το ενα skill και λεμε α την nerfaran.

ΕΙναι πολυ πιο ικανη να καθαρισει ενα ολοκληρο teamfight μονη της ακομα και αν της διακοψουν την ulty. Η παλια δυστηχως ηταν πιο αδυναμη απλα η ulty μια στο τοσο που μπορουσες να την κανεις ανενοχλητος εκοβε παραπανω και για αυτο εκανε μεγαλη εντυπωση.

Και φυσικα ολη της η δυναμη ειναι στο passive της.

ε τοτε δεν λεμε οτι νερφαραν την ulty της απο την στιγμη που το damage που κανει ειναι λιγοτερο και σε πιο λιγα ατομα??

Δημοσ.

Αν μιλας αποκλειστικα μονο για την ulty ναι οκ nerfaran το dmg αλλα πρεπει να λαβεις και υποψιν σου οτι μειωθηκε και το cast time.

Κατα τα αλλα χτυπαει τον ιδιο αριθμο ατομων και με το w αναπληρωνει και με το παραπανω το dmg που αφαιρεθηκε απο την ulty.

Ας μη το τραβηξουμε παραπανω παρακαλω. Η katarina ειναι μια χαρα και σιγουρα δεν ειναι χειροτερη απο την παλια.

Δημοσ.

Αμα θελεις να ''χωθεις'' στην παρουσα σηζυτηση διαβασε τι γραφει ο καθενας ''bro''.Ειπα οτι την kata δεν την εχω pickarei σε ranked.Παιζω πιο πολυ normal ουτως η αλλως

Οταν ηταν να χωθεις με Kata παλιοτερα επρεπε να διαλεξεις την  καταλληλη χρονικη στιγμη(πολυ περισσοτερο απ οτι χρειαζεσαι τωρα).Κοιτουσες να ''καουν'' ολα τα cc και μετα εμπαινες και θεριζες απλα.Το ιδιο χρειαζεται και τωρα αλλα η χρονικη στιγμη που θα ''μπεις'' με ulty ειναι λιγο πιο χαλαρη ας πουμε.

Ειχες την πρωτη με την οποια εσκαγες σεβαστο damage oπως και το blink που ειχε πολυ μικρο cd και εκανε τρομερο damage.Μετα υπαρχει και το hourglass για σενα που νομιζεις οτι δεν μπορεις να κανεις τιποτα ακομη και αν διακοπει η ulty.Αυτα τωρα εσυ πιστευε οτι θες

Και νομιζεις οτι τα νορμαλς ειναι καλυτερα απο τα ρανκ?ΑΚομα και 1000 ελο καλυτερα ειναι απο το να παιζεις νορμαλς

Δευτερον η κατα μετα το rework ηταν το πιο broken thing evaaaaa.

Παλια απλα της εκοβες τηξν ulty ,τωρα εχει και την W + q+e να παρει kill και assist να μηδενισει το couldouwn.Ειδικα η W κοβει κομματια.Τωρα εσενα πως σου φαινετε οτι εφαγε nerf ,δεν ξερω.

Δημοσ.

Ηταν nerf στο early game της και εχει φαει και nerfs απο τοτε.

Παντως το point ειναι: Τωρα δεν εισαι τοσο ulti dependent, ο κυριος σου στοχος ειναι να παρεις ενα reset

στις μαχες. Μετα συνηθως φτανει για δευτερο, και αν παρεις δευτερο ξαναεχεις ulti, rinse and repeat

Δημοσ.

Και νομιζεις οτι τα νορμαλς ειναι καλυτερα απο τα ρανκ?ΑΚομα και 1000 ελο καλυτερα ειναι απο το να παιζεις νορμαλς

Δευτερον η κατα μετα το rework ηταν το πιο broken thing evaaaaa.

Παλια απλα της εκοβες τηξν ulty ,τωρα εχει και την W + q+e να παρει kill και assist να μηδενισει το couldouwn.Ειδικα η W κοβει κομματια.Τωρα εσενα πως σου φαινετε οτι εφαγε nerf ,δεν ξερω.

Συγγνωμη διαβαζεις τι γραφω?Ειπα εγω πουθενα οτι τα νορμαλ ειναι καλυτερα απο τα ranked?Διορθωση:Ειπα οτι η ulty εφαγε nerf οχι ολα τα skill.Πιο αξιοπρεπης ειναι τωρα 

Αν μιλας αποκλειστικα μονο για την ulty ναι οκ nerfaran το dmg αλλα πρεπει να λαβεις και υποψιν σου οτι μειωθηκε και το cast time.

Κατα τα αλλα χτυπαει τον ιδιο αριθμο ατομων και με το w αναπληρωνει και με το παραπανω το dmg που αφαιρεθηκε απο την ulty.

Ας μη το τραβηξουμε παραπανω παρακαλω. Η katarina ειναι μια χαρα και σιγουρα δεν ειναι χειροτερη απο την παλια.

Η ulty της φιλε μου χτυπαει 3 ατομα.Πριν χτυπουσε ολο το αντιπαλο team.Η αληθεια ειναι οτι και εγω την προτιμω ετσι.Ειναι ικανη να κανει περισσοτερα

Δημοσ.

Οφειλω να ομολογησω οτι σε μερικα ranked του 1450elo ειναι σαν να παιζω normal.

Καμια αισθηση εστω για τα γ@μημεν@ τα βασικα πραγματα.

ΒΑΣΙΚΑ.

• Like 1
Δημοσ.

Δυστηχως κανεις λαθος. Η ulty της και παλιοτερα χτυπουσε 3 ατομα. Ψαξτο.

σωστος !δικο μ λαθος

Μια ερωτηση.Τι εχετε να πειτε για τον παλιο jax?οσοι τον προλαβανε δηλαδη

Δημοσ.

σωστος !δικο μ λαθος

Μια ερωτηση.Τι εχετε να πειτε για τον παλιο jax?οσοι τον προλαβανε δηλαδη

φανταστικός απλά!

είχα φτιάξει και δικό του rune page με dodge seals και απλά δεν ένοιωθε.κρίμα που τον κάνανε rework :/

Δημοσ.

φανταστικός απλά!

είχα φτιάξει και δικό του rune page με dodge seals και απλά δεν ένοιωθε.κρίμα που τον κάνανε rework :/

ε ενταξει νομιζω αυτο θεωρειτε nerfing :P Ο παλιος jax ειχε passive dodge.Τι αλλο να πεις ρε φιλε πραγματικα.Και ειδικα με το παπουτσακι ninja tabi που εδινε και αυτο dodge ο τυπος απλα θεριζε.Τωρα τι rune page τον εχεις?Γιατι εγω τον παιζω η solo top η jungle.

Εχω επικεντρωθει κυριως στο attck speed,critical chance και lifesteal.Αλλα κατα καιρους τα αλλαζω αναλογα με τις περιστασεις καθως εχω μονο 2 rune page γιατι δεν θελω να δωσω λεφτα στην riot(ξερω καρατσιγκουναρος :P )

Δημοσ.

ε ενταξει νομιζω αυτο θεωρειτε nerfing :P Ο παλιος jax ειχε passive dodge.Τι αλλο να πεις ρε φιλε πραγματικα.Και ειδικα με το παπουτσακι ninja tabi που εδινε και αυτο dodge ο τυπος απλα θεριζε.Τωρα τι rune page τον εχεις?Γιατι εγω τον παιζω η solo top η jungle.

Εχω επικεντρωθει κυριως στο attck speed,critical chance και lifesteal.Αλλα κατα καιρους τα αλλαζω αναλογα με τις περιστασεις καθως εχω μονο 2 rune page γιατι δεν θελω να δωσω λεφτα στην riot(ξερω καρατσιγκουναρος :P )

προφανώς(και καλά κάνεις) δεν χρειάζεται να δώσεις λευτά στην riot. εγώ όλα τα έξτρα rune pages με ip τα αγώρασα.

τώρα το jax σολο τοπ τον έχω armor pen/ flat armor/ m.res/health regen. ή attk dmg ανάλογα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...