pipiris Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Αφηνω αυτο εδω για οποιον δε το ειδε http://www.youtube.com/watch?v=UrUDIXGHxbk This is why LoL needs macros. Imagine xPeke jumping around with "Ole!" macro'd to his ultimate. 1
Atallos1 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Γενικα το εκαναν πολυ throw το game οι SK , δεν πανε πουθενα πλεον και φαινεται 1
Atallos1 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 υπάρχει link για να δούμε όλο το game? http://www.twitch.tv/esltv_lol/b/358511106?t=1h44m45s
jonakos Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Τέτοια γκαντεμιά ε; Περίεγο πάντως που τα τρολλς είναι πάντα στην δική σου ομάδα και ποτέ στων αντιπάλων ώστε να πάρεις μια εύκολη νίκη και να ανέβεις έλο. Συνήθως 50-50 πάνε αυτά. Μάλλον σε έχουν βάλει στο μάτι. Υπομονή. δεν λεω οτι δεν νικαω παιχνιδια απλα ας πουμε σε αναλογια 60%(νικες) (40% ηττες) Eγώ δεν την πρόλαβα πριν το nerf, αλλά πεσμένη?Δηλαδή πριν τι έκανε? Τη θεωρώ πολύ op/gay champ, ειδικά αν feedαριστεί καληνύχτα Το counter είναι στα χαρτιά, αν είσαι καλύτερος από τον απέναντι θα τον κερδίσεις...και δεν είναι μόνο το lane Στα teamfights η kata θερίζει και γενικά με τέτοιου είδους champs(brand π.χ.) ανεβαίνεις elo πολύ άνετα πιστεύω, ακόμη και αν δεν τραβάει πολύ το team Μην περιμένεις να κουβαλήσεις την ομάδα με veigar ας πούμε Προχθές ξεκίνησα να παίζω ranked και έχω 4/4 με kata και 0/1 με jax jungle που αν έπαιζα kata mid θα το έπαιρνα και εκείνο πριν το nerf φιλε μου ηταν πραγματικο op champ.Μονο ενα κουτουλιδι απο alistar την σταματουσε(οπως και τωρα δηλαδη).Απλα θελω να σου τονιζω οτι αμα feedαριζοταν πραγματικα με πολυ προσπαθεια σωζοταν το game.Θα σου παραθεσω τα παλια skills της παρακατω: 1.το γνωστο ''μαχαιρακι'' μονο που παλια δεν εκανε τοσα πολλα bounce και δεν εκανε mark.Παρ ολα αυτα late game εκανε πολυ καλο damage.Εγω προσωπικα δεν το μαξαρα λογω της δευτερης που θα παραθεσω παρακατω 2.Καθε επανηλιμμενο skill η hit της κατα εσκαγε επιπλεον damage(που αυτο χρησιμευε στην ulty.Μαχαιρι στο μαχαιρι).Επισης μετα το blink της ''ετρωγε'' 35% λιγοτερο damage αμα θυμαμαι καλα 3.Το κλασικο blink της που ''εκοβε'' κωλους 4.H ulty που δυελειε ομαδες.Tα μαχαιρια χτυπουσαν ολη την αντιπαλη ομαδα και σε συναργασια με την δευτερη της και ενα απλο rylais εκανες θαυματα Δεν παυει ομως να ειναι πολυ δυνατος champ ακομη και τωρα.Αρκει να κανει σωστο farm,ganks και προπαντως να εχει καλο lane control Kαλα ρε o jax δεν χανει παιχνιδι(πλακα κανω) Εγω ακομα παιζω καταρινα με αρκετα μεγαλη επιτυχια. Δεν εχει σημασια να κερδισεις το lane το σημαντικο ειναι να κανεις καλα ganks στα αλλα δυο. Και μια σκληρη αληθεια: Μετα απο τοσο καιρο εχει αποδειχθει οτι το "παιζω καλα αλλα ειμαι πολυ χαμηλα στο ελο απο εκει π μ αξιζει" δεν ισχυει. Κατι κανεις λαθος. Βρε και εγω παιζω αλλα κυριως στα νορμαλ.Η αληθεια ειναι οτι σε ranked δεν την επαιξα και δεν ξερω γιατι.Ελα κι ομως γινεται.Ξεκινησα απο το βασικο elo και επεσα γιατι καθε φορα το φιλαρακι που ηταν ντιρλα καθε μερα ηθελε ranked.Λογικο ειναι να χανουμε αβερτα.Ετσι ειμαι γυρω στα 1000 elo και παλευω μανιωδως να ανεβω.
Atallos1 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 δεν λεω οτι δεν νικαω παιχνιδια απλα ας πουμε σε αναλογια 60%(νικες) (40% ηττες) πριν το nerf φιλε μου ηταν πραγματικο op champ.Μονο ενα κουτουλιδι απο alistar την σταματουσε(οπως και τωρα δηλαδη).Απλα θελω να σου τονιζω οτι αμα feedαριζοταν πραγματικα με πολυ προσπαθεια σωζοταν το game.Θα σου παραθεσω τα παλια skills της παρακατω: 1.το γνωστο ''μαχαιρακι'' μονο που παλια δεν εκανε τοσα πολλα bounce και δεν εκανε mark.Παρ ολα αυτα late game εκανε πολυ καλο damage.Εγω προσωπικα δεν το μαξαρα λογω της δευτερης που θα παραθεσω παρακατω 2.Καθε επανηλιμμενο skill η hit της κατα εσκαγε επιπλεον damage(που αυτο χρησιμευε στην ulty.Μαχαιρι στο μαχαιρι).Επισης μετα το blink της ''ετρωγε'' 35% λιγοτερο damage αμα θυμαμαι καλα 3.Το κλασικο blink της που ''εκοβε'' κωλους 4.H ulty που δυελειε ομαδες.Tα μαχαιρια χτυπουσαν ολη την αντιπαλη ομαδα και σε συναργασια με την δευτερη της και ενα απλο rylais εκανες θαυματα Δεν παυει ομως να ειναι πολυ δυνατος champ ακομη και τωρα.Αρκει να κανει σωστο farm,ganks και προπαντως να εχει καλο lane control Kαλα ρε o jax δεν χανει παιχνιδι(πλακα κανω) Βρε και εγω παιζω αλλα κυριως στα νορμαλ.Η αληθεια ειναι οτι σε ranked δεν την επαιξα και δεν ξερω γιατι.Ελα κι ομως γινεται.Ξεκινησα απο το βασικο elo και επεσα γιατι καθε φορα το φιλαρακι που ηταν ντιρλα καθε μερα ηθελε ranked.Λογικο ειναι να χανουμε αβερτα.Ετσι ειμαι γυρω στα 1000 elo και παλευω μανιωδως να ανεβω. Παμε ξανα Δεν εφαγε nerf η Kat , rework εγινε ετσι ωστε να μην εχει ενα αχρηστο skill ( το παλιο W ) Οτι εκανε παλια κανει κ τωρα 1
jonakos Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Παμε ξανα Δεν εφαγε nerf η Kat , rework εγινε ετσι ωστε να μην εχει ενα αχρηστο skill ( το παλιο W ) Οτι εκανε παλια κανει κ τωρα οταν με λιγο feed η κατα καθαριζε σαν αυγα ολοκληρο team μεσα σε 4 seconds top και τωρα το κανει με προσπαθεια ναι αυτο ειναι nerf!Το w της δεν ηταν αχρηστο αλλα προσδιδε στην ulty εξτρα damage.Δες τι γραφω πρωτου να απαντησεις σε παρακαλω.Η ulty της δεν χτυπαει ολο το αντιπαλο team αλλα 3 ατομα.Νιωστο.Nerf καθαρο ειναι αυτο οπως και στον jax.
Atallos1 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Ναι μαλλον στο 1000 elo που επαιζες δεν ηξερε κανεις να σε κανει interrupt Και οταν εμπαινες και το εκανες κ στο εκοβαν μετα δεν ειχες τιποτα να κανεις γιατι τα υπολοιπα σου skill ηταν σχεδον αχρηστα Μας επεισες bro
jonakos Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Ναι μαλλον στο 1000 elo που επαιζες δεν ηξερε κανεις να σε κανει interrupt Και οταν εμπαινες και το εκανες κ στο εκοβαν μετα δεν ειχες τιποτα να κανεις γιατι τα υπολοιπα σου skill ηταν σχεδον αχρηστα Μας επεισες bro Αμα θελεις να ''χωθεις'' στην παρουσα σηζυτηση διαβασε τι γραφει ο καθενας ''bro''.Ειπα οτι την kata δεν την εχω pickarei σε ranked.Παιζω πιο πολυ normal ουτως η αλλως Οταν ηταν να χωθεις με Kata παλιοτερα επρεπε να διαλεξεις την καταλληλη χρονικη στιγμη(πολυ περισσοτερο απ οτι χρειαζεσαι τωρα).Κοιτουσες να ''καουν'' ολα τα cc και μετα εμπαινες και θεριζες απλα.Το ιδιο χρειαζεται και τωρα αλλα η χρονικη στιγμη που θα ''μπεις'' με ulty ειναι λιγο πιο χαλαρη ας πουμε. Ειχες την πρωτη με την οποια εσκαγες σεβαστο damage oπως και το blink που ειχε πολυ μικρο cd και εκανε τρομερο damage.Μετα υπαρχει και το hourglass για σενα που νομιζεις οτι δεν μπορεις να κανεις τιποτα ακομη και αν διακοπει η ulty.Αυτα τωρα εσυ πιστευε οτι θες
pipiris Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 New katarina>>>old katarina Αφαιρεσαν dmg απο τα υπολοιπα σκιλλ γιατι εβαλαν το w. Επισης πριν το rework αναθεμα αν την ειχα δει ποτε σε καποιο τουρνουα.
jonakos Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 New katarina>>>old katarina Αφαιρεσαν dmg απο τα υπολοιπα σκιλλ γιατι εβαλαν το w. Επισης πριν το rework αναθεμα αν την ειχα δει ποτε σε καποιο τουρνουα. Λογικο δεν ειναι να αφαιρεσουν?Τωρα η katarina δεν ειναι ''καλυτερη'' απο την παλια απλα ειναι πιο ευελικτη.Ειναι ικανη να κανει περισσοτερα πραγματα απο παλια.Αλλα κατα την γνωμη μου δεν ειναι rework αλλα nerf γιατι πολυ απλα ΜΕΙΩΣΑΝ το damage της ulty της.Μονο και μονο απο αυτο ειναι nerf.Μα και τωρα το 70% των δυνατοτητων της ειναι η ulty.Aπλα παλιοτερα αυτο το ποσοστο ηταν στο 80%.
nrkmaiden Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Πριν το rework δεν ηταν καλη μια ult ειχε και τα σπαθακια αν ηταν σε cd αυτα τα 2 δεν εκανε damage.Για αυτο αν θυμαστε ηταν της μοδας τα hybrid builds+sustain.
Atallos1 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Aπλα πρεπει καπως να αποδειχτει οτι το ασπρο δεν ειναι ασπρο αλλα γκρι
jonakos Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Πριν το rework δεν ηταν καλη μια ult ειχε και τα σπαθακια αν ηταν σε cd αυτα τα 2 δεν εκανε damage.Για αυτο αν θυμαστε ηταν της μοδας τα hybrid builds+sustain. σωστο σε βρισκω εκτος απο την τριτη.Αυτη εκανε damageαλλα ολοι σκαλωσατε στο rework.Τι να πω..παω πασσο.Ολοι στο εξωτερικο το θεωρουν nerf εδω το θεωρουμε rework Aπλα πρεπει καπως να αποδειχτει οτι το ασπρο δεν ειναι ασπρο αλλα γκρι ειναι γνωμη μου καθως και οτι εχω δει απο ξενα forum και βιντεο Site: http://eune.leagueoflegends.com/board/showthread.php?t=502898&page=7">Katarina εδω προφανως ολοι χαιρονται που εγινε το nerf της kata και συμφωνω μαζι τους
Προτεινόμενες αναρτήσεις