Dakonblackblade Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Dakonblackblade πώς λέγεσαι στο LoL να σε κάνω add? I could use some useful tips from a pro. Άμα παίζεις Dominion είμαι ο άνθρωπός σου.
Atallos1 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Που underperformάραν άσχημα σήμερα. Ακόμα και από τα 2α των Crs χάσανε. Mονο ο Rhux ειναι sub του Jacky Και γενικα δεν ειναι ασχημοι οι Crs πλεον , οσο τους εχω δει παιζουν αρκετα ομορφα και μαζεμενα χωρις πολλα ρισκα Εχουν δωσει και ελευθερια στον Voybabe να παιζει οτι θελει και οπως το θελει και πανε καλα Fotm item = Warmogs
koularasss Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 το iplol δεν θα τα ανεβασει τα παιχνιδια τους?
Locko Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Mονο ο Rhux ειναι sub του Jacky Και γενικα δεν ειναι ασχημοι οι Crs πλεον , οσο τους εχω δει παιζουν αρκετα ομορφα και μαζεμενα χωρις πολλα ρισκα Εχουν δωσει και ελευθερια στον Voybabe να παιζει οτι θελει και οπως το θελει και πανε καλα Fotm item = Warmogs Η αλήθεια είναι ότι ο Rhux δεν είναι σε καμία περίπτωση στο επίπεδο του Jacky. Κατά τα άλλα όπως πολύ σωστά είπες, έχουν δώσει στον Voyboy την ελευθερία που έπρεπε και απλά τους κάνει carry.
jonakos Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Ποιος να το περιμενε οτι το post αυτο θα εφτανε τις 413 σελιδες, ε?Εν πασει περιπτωση το παιχνιδι το εχω λιωσει αλλα εχω ενα παραπονο.Ειμαι σε χαμηλο elo και ενω ξερω οτι παιζω πολυ καλα(κυριως ap mid, και ad carry) μου ειναι αδυνατο να το ανεβασω λογο των trollers που ταιζουν την αντιπαλη ομαδα εξ επειτηδες και του αχρηστους.Δεν ειμαι ρατσιστης αλλα οι πολωνοι(κυριως) ''χαλασανε'' τον nordic east.Μου ειναι αδυνατο να ανεβασω ''ευκολα'' το ελο μου ακομη και αν πασχιζω μονος να κρατησω το παιχνιδι.Πρεπει να γινει κατι για να banαρονται καποιοι παιχτες μονιμα η τουλαχιστον για μεγαλο χρονικο διαστημα και οχι τον γελιο χρονο των 15 λεπτων.Κατι σαν το -votecick της dota μονο που τωρα να γινει -voteban.Τωρα τι γινεται με τους 4 premade-trollers δεν ξερω...πφφ Αν δεν έπαιζα kata, το είχαμε χάσει για πλάκα η kata μετα το nerf ''επεσε'' πολυ...ασχετα που πολοι μπορουν να την κανουν counter...γι αυτο αλωστε δεν παιζει πολυ στα ranked.i miss old kata(απο εναν τυπο που παιζει κατα 1 χρονο πανω-κατω)
Arcanaloth Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 ενω ξερω οτι παιζω πολυ καλα(κυριως ap mid, και ad carry) μου ειναι αδυνατο να το ανεβασω λογο των trollers που ταιζουν την αντιπαλη ομαδα εξ επειτηδες Τέτοια γκαντεμιά ε; Περίεγο πάντως που τα τρολλς είναι πάντα στην δική σου ομάδα και ποτέ στων αντιπάλων ώστε να πάρεις μια εύκολη νίκη και να ανέβεις έλο. Συνήθως 50-50 πάνε αυτά. Μάλλον σε έχουν βάλει στο μάτι. Υπομονή.
koularasss Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 η kata μετα το nerf ''επεσε'' πολυ...ασχετα που πολοι μπορουν να την κανουν counter...γι αυτο αλωστε δεν παιζει πολυ στα ranked.i miss old kata(απο εναν τυπο που παιζει κατα 1 χρονο πανω-κατω) και εμενα μου λειπει
Zahariel Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Εγω ακομα παιζω καταρινα με αρκετα μεγαλη επιτυχια. Δεν εχει σημασια να κερδισεις το lane το σημαντικο ειναι να κανεις καλα ganks στα αλλα δυο. Και μια σκληρη αληθεια: Μετα απο τοσο καιρο εχει αποδειχθει οτι το "παιζω καλα αλλα ειμαι πολυ χαμηλα στο ελο απο εκει π μ αξιζει" δεν ισχυει. Κατι κανεις λαθος.
Atallos1 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Και ποτε εφαγε nerf η Kat? Το rework στα skills της μονο nerf δεν ηταν 2
Pa0ki Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 η kata μετα το nerf ''επεσε'' πολυ...ασχετα που πολοι μπορουν να την κανουν counter...γι αυτο αλωστε δεν παιζει πολυ στα ranked.i miss old kata(απο εναν τυπο που παιζει κατα 1 χρονο πανω-κατω) Eγώ δεν την πρόλαβα πριν το nerf, αλλά πεσμένη?Δηλαδή πριν τι έκανε? Τη θεωρώ πολύ op/gay champ, ειδικά αν feedαριστεί καληνύχτα Το counter είναι στα χαρτιά, αν είσαι καλύτερος από τον απέναντι θα τον κερδίσεις...και δεν είναι μόνο το lane Στα teamfights η kata θερίζει και γενικά με τέτοιου είδους champs(brand π.χ.) ανεβαίνεις elo πολύ άνετα πιστεύω, ακόμη και αν δεν τραβάει πολύ το team Μην περιμένεις να κουβαλήσεις την ομάδα με veigar ας πούμε Προχθές ξεκίνησα να παίζω ranked και έχω 4/4 με kata και 0/1 με jax jungle που αν έπαιζα kata mid θα το έπαιρνα και εκείνο
nrkmaiden Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Για δοκιμασε ομως να παιξεις εναντιον ενος ryze,kassa,diana στο ιδιο επιπεδο με εσενα.Πιστευω οτι θα χασεις το lane σου.Επισης η κατα αν η αντιπαλη ομαδα εχει cc δεν κανει damage με την ulty.
Atallos1 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Xpeke wins και κλαμα ο gay με το κασκολ που το φοραει σε καθε event 1
Pa0ki Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Για δοκιμασε ομως να παιξεις εναντιον ενος ryze,kassa,diana στο ιδιο επιπεδο με εσενα.Πιστευω οτι θα χασεις το lane σου.Επισης η κατα αν η αντιπαλη ομαδα εχει cc δεν κανει damage με την ulty. Ryze ούτε θυμάμαι από πότε έχω να δω απέναντι, για τους άλλους συμφωνώ αλλά όπως είπα αν είσαι καλύτερος από τον άλλον θα το κερδίσεις παρά το μειωνέκτημα....έστω και δύσκολα To 2o σκέλος προϋποθέτει να νιώθεις και λίγο το game, δεν τη χώνεις όποτε να 'ναι, σαν κάτι παιδάκια που έχω δει σε net cafe, σε teamfight να πατάνε όλα τα skills μαζί ενώ έχουν ήδη cooldown λες και παίζουν πιάνο
SOCRATIS1000 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Xpeke wins και κλαμα ο gay με το κασκολ που το φοραει σε καθε event Ocelote λες?Για εμενα ο ποιο overhype παικτης του λολ 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις