pipiris Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 μάγκες... http://riot-web-static.s3.amazonaws.com/images/news/January_2013/New_League_System/LofL_IG_ENG.png 1
Pa0ki Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Σήμερα έπαιξα το 1ο μου ranked Έχει μερικές μέρες που 7/10 παιχνίδια που παίζω οι υπόλοιποι είναι απαράδεκτοι όσο δεν πάει, για κλάματα τελείως...ας μην το αναλύσω Ε μου την έδωσε, αγόρασα nunu για να συμπληρώσω 12άδα να μπω ranked μπας και παίξω κάνα παιχνίδι της προκοπής @@ Tουλάχιστον πήρα το victory με πολλές δυσκολίες και ανατροπή στο τέλος noob teemo με 0/5 ένα διάστημα στο top, twitch afk για κάνα 10λεπτο στο late game όπου μας έσπασαν inhibitor και πήραν baron, udyr να junglάρει στο 30+ και να έρχεται πάντα τελευταίος στο teamfight/να τον βρίσκουν μόνο και να τον πηδάνε κ.α. Αν δεν έπαιζα kata, το είχαμε χάσει για πλάκα
koularasss Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 πωπωπω εκανα τον πιο epic dominion της ζωης μου,ειμουν bot και πηγα τοπ οταν μας ειχαν μεινει 4 ποντοι ενω σε αυτους 300 και το πηραμε. 1
Dakonblackblade Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Γιατί το Dominion Μπορεί να είναι επικ. 1
klainmaingr Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Ποίο είναι το "meta" στα κανονικά games dominion και ποια η συνηθισμένη αρχή;
TheBlackSheep Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 1 Bot και 4 top, από τους οποίους ο ένας σταματάει και κάνει cap το mid. Ουσιαστικά το 1ο 4v4 teamfight καθορίζει ποιός θα πάρει το top, και γενικά εκεί επικεντρώνεται το παιχνίδι διότι αν καταφέρεις να κρατάς σταθερά 3 points είσαι κομπλέ. Φυσικά παίζουν sneak caps στο mid για να τους τραβήξεις από το top, γρήγορα ganks στο bot για να πάρεις πλεονέκτημα και να αναγκαστούν να στείλουν βοήθεια, πράγμα που τους αποδυναμώνει στο top και άλλα τέτοια. Γενικά είναι ωραίο mode, είναι ακόμα πιό objective based από το SR και έχει συνεχόμενη δράση. To μόνο που δε μ'αρέσει είναι ότι δε παίζει κανείς draft mode και το blind pick μου τη σπάει απερίγραπτα. Ποίο είναι το "meta" στα κανονικά games dominion και ποια η συνηθισμένη αρχή;
Dakonblackblade Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Το μέτα είναι Revive (5) Το καλό με το Dominion είναι η συνεχής δράση, το endgame περιεχόμενο και το συνεχές skirmishing
Zahariel Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Βρηκαμε και τη χρηση του Dominion: Ευκολα Skin και champ spotlights 1
Alt3rnative Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Παιδες μετα απο 2 βδομαδες με Τσο λεω να αγοράσω δευτερο ηρωα. Προσανατολιζομουν προς Νταριους αλλα επειδη ψιλομοιαζει με τον Τσο Γκαθ λεω να παω σε κανα ranged καλυτερα για αλλαγη. Εχετε να μου προτεινε καποιον;
dNt^ Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Dakonblackblade πώς λέγεσαι στο LoL να σε κάνω add? I could use some useful tips from a pro.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Dakonblackblade πώς λέγεσαι στο LoL να σε κάνω add? I could use some useful tips from a pro. το ίδιο με εδώ, EUNE trolololol
NiKoS WSN Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 οι GBG ειναι οι παλιοι m5? Ναι, αυτοί είναι
Locko Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Ναι, αυτοί είναι Που underperformάραν άσχημα σήμερα. Ακόμα και από τα 2α των Crs χάσανε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις