afentiko Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 θελω να δω καποια πραγματακια απο τους πιο καλους Τους "καλούς" μπορείς να τους βλέπεις καθημερινά στα twitch.tv και own3d.tv 2
Atallos1 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 Hmmm Νεο system στα ranked , sounds interesting κ confusing Τουλαχιστον θα κρυβει το elo και δεν θα ψαχνουμε lolking να βρουμε ποιος ειναι ο καθυστερας της ομαδας Αποψεις? http://na.leagueoflegends.com/news/new-league-system-coming-soon-ranked
klainmaingr Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 Τα παρακάτω λύνουν πολλές απορίες. Επίσημα νομίζω οτι μου αρέσει. Συγχωρεί πολύ ατυχίες αν και νομίζω οτι παράλληλα ευνοεί πολύ αυτούς που σπαμάρουν games. Θα δείξει με το πώς θα μαζεύουμε league points(+/-). Leagues don't affect matchmaking. You can still be matched against anyone in the entire system, so being in the same division as a friend just allows for some friendly banter and competition. It doesn't mean you will play with or against them more often (unless of course, you duo queue). If your hidden matchmaking rating (MMR) is far below where it should be for your current division, you will gain LP much more slowly. Similarly, if for some reason your MMR is far above where it should be for your current division, you will gain LP more quickly. Throwing games will not help you out in this system. It's always better to win the game you're playing, regardless of if it's part of a division series, or if you've just been promoted, or if it's just a typical game in the middle of the division standings. For now, we won't be telling anyone else that you're participating in a series, so it's up to you if you want to let people know or not. We look at it as being similar to starting a game at 1490 Elo in the previous system, where you know that you'll get to Gold if you win, and other players in the match aren't necessarily in the same boat. You start with 0 LP, yes, but there's a grace period where it's impossible to be demoted for the first few games in the new division, so losing won't really cost you anything. You can look at it as a time to relax for a bit after successfully getting through a division series. We're still doing the final tweaking of the numbers, but it won't be uncommon at all to earn 15 LP from a win. The speed of progression through leagues will feel very similar to the previous system assuming a similar pattern of wins and losses. We won't be resetting ratings, no. Players and teams will seeding into a league based on a combination of their current and top ratings from the preseason. If you didn't play enough games in the preseason, then you'll be placed into a league when you finish your tenth game (or fifth game for a team). Matchmaking will continue to match you based on a hidden MMR (matchmaking rating) that's tracked behind the scenes. If you are continually losing matches at the bottom of Gold tier, you'll start to play against Silver players even though you're in a Gold league. You can still be matched against anyone else who's playing ranked at that time, even if they're in a different league, division, or tier. So you shouldn't have any trouble finding matches at 4 AM. In fact, given my sleep schedule recently, you'll probably have me on your team. It's not a big deal if you lose a division or promotion series. You'll simply end up back in the ladder rankings with say, 60-90 LP (depending on how the series went) and there's nothing preventing you from qualifying for another series quickly. 1
Tobajara Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 Δυστηχως ΠΡΕΠΕΙ να κερδιζεις το lane σου,και οχι απλα να το κερδισεις[μπορει στο 20 να εισαι μπροστα για 30 μινιον αλλα να μην εχεις κιλλ],πρεπει αν το κερδισεις γρηγορα και σε creep αλλα περισσοτερο σε kill[3-0 sto 15 κτλ],ωστε μετα να αρχισεις τα καλα gang στο bot και να αρχισουν οι αλλοι να flamαρουν. Όπως τα λες είναι, αλλά ακόμα και να είσαι 3-0 και +30 cs στο lane σου κανείς δε σου εγγυάται ότι οι δικοί σου δε θα είναι 0-3 και -30 στο δικό τους. Σε αυτή την περίπτωση αναγκαστικά καταλήγεις στο late game με βουντού, Αρντάν και ignore. Τώρα, πιο πίσω έχω δώσει το nick μου για όποιον θέλει να με κάνει spectate και να ξέρει πως ό,τι και να σχολιάσει θα τον ακούσω και θα το συζητήσω
kuzko21 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 Hmmm Νεο system στα ranked , sounds interesting κ confusing Τουλαχιστον θα κρυβει το elo και δεν θα ψαχνουμε lolking να βρουμε ποιος ειναι ο καθυστερας της ομαδας Αποψεις? http://na.leagueoflegends.com/news/new-league-system-coming-soon-ranked πως γινεται καθε tier να εχει μονο 250 Players? 50 σε καθε division...οι υπολοιποι silver που πανε?
Infant Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 παιδια τι θα γινει με τα rakned γιατι δεν πολυ καταλαβα
pipiris Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 Καταλαβες λαθος. Τα tier ειναι 6: bronze, silver, gold, platinum, diamond, challenger Μεσα σε καθε tier θα υπαρχουν 5 divisions:1,2,3,4,5 Καθε division θα εχει μεσα πολλα διαφορετικα leagues και το καθε league θα εχει μεσα 250 ατομα. Αρα πχ στο gold tier, στο 3ο division μπορει να εχει 50 leagues και εσυ να εισαι μεσα 34ο league χωρις να σημαινει οτι το league σου ειναι καλυτερο απο τα αλλα 33, ειναι ολα ισαξια. Κερδιζοντας παιρνεις league points και οταν φτασεις τους 100 παιζεις ενα best of 3(ουσιαστικα καμια διαφορα με τα προηγουμενα game) και αν κερδισεις περνας στο 7ο league, του 4ου division, στο gold tier. Ουσιαστικα δεν εχει σημασια σε ποιο league εισαι, ειναι ολα ιδια μεταξυ τους μεσα στο ιδιο division. TL,DR κερδιστε παιχνιδια και θα ανεβετε, απλα αντι να λετε ειμαι τοσο elo, θα λετε ειμαι στο ταδε division αυτου του tier.
klainmaingr Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 Δεν αλλάζουν σπουδαία πράγματα. Απλά πλέον θα έχεις εικονικούς εμφανείς στόχους με ένα τυπικό division στο οποίο θα παίζεις. Αυτό δε σημαίνει οτι ακυρώνεται το elo ή οτι παίζεις με περιορισμένο αριθμό ατόμων. Το matchmaking θα είναι ίδιο και απαράλλακτο και θα βασίζεται και πάλι στο (hidden πλέον) elo. Αυτό που γίνεται είναι οτι το παιχνίδι σου δίνει μαξιλαράκια για rewards silver/gold/plat/diamond/challenger tier. Αν μπείς στο gold tier ας πούμε και χάσεις 50games (λέμε τώρα) στη σειρά, θα παίζεις με άτομα του elo σου (που μπορεί να είναι και bronze) αλλα still φαινομενικά θα είσαι gold/div1. Έτσι δε καταστρέφουν όλα τα low divisions, απλα σε κάνουν να παίζεις ξέροντας οτι έχεις λιγότερα να χάσεις. Για μένα είναι σε καλό δρόμο και αφαιρούν πολύ απο το ladder anxiety που προκαλεί το elo system. Σε γενικές γραμμές Tiers: Bronze/Silver/Gold/Platinum/Diamond/Challenger Divisions: 5 για κάθε tier. Με το που μπεί η season θα μπείς σε κάποιο tier/divison στο μέσο όρο του top/current elo σου. Αν έχω top 1500 και current 1450 θα μπώ κάπου στο gold tier/division 1. Απο κει και πέρα παίζω κανονικά όπως σήμερα για να φαρμάρω league points. Τα league points τα παίρνεις απο τις νίκες (λένε 10-15 ανάλογα με το matchmaking) και τα χάνεις με τις ήττες (λένε 5-7 αλλα όλα αυτά θα προσαρμοστούν). Όταν μαζέψω 100 league points μπαίνω σε ένα sequence best of 3 για να ανεβώ κατηγορία. Δεν είναι ιδιαίτερο game για όλους και δεν φαίνεται πουθενά οτι παίζεις division matches. Είναι 3 games σαν όλα τα άλλα. Αν κερδίσω 2/3 τότε ανεβαίνω division και η ζωή είναι ωραία και πλέον παίζω στη division 2 πάλι φαρμάρωντας league points για να μπώ στο sequence για τη division 3. Τα πρώτα games που θα παίξω μετά το promotion μου δεν θα έχουν αρνητική βαθμολογία. Είναι μία περίοδος χάριτος (υπολογίζω 3-5 games) ώστε να στακάρεις πόντους και να αποφύγεις τον άμεσο/γρήγορο υποβιβασμό. Όταν φτάσω στο division 5 και μαζέψω 100 points θα παίξω ένα best of 5 για να ανέβω tier. Αν κερδίσω 3/5 games τότε μπαίνω στο platinum tier/division 1 και δε με κουνάει κανείς απο εκεί. Πλέον μπορώ να πάω μόνο παραπάνω. Κάτι βασικό. Aν χάσω στα sequence δε γίνεται reset στα league points. Ξεκινάω μετά πάλι με 60-80 points στο δρόμο για τους 100 ώστε να ξαναρχίσει το sequence. Δε χρειάζεται να φαρμάρω 100 points απο την αρχή. Και τι γίνεται αν χάνω επίτηδες games στο χαμηλότερο division του tier μου για να έχω faceroll μετά όλα τα games? Well δεν γίνεται. Όσο πιο χαμηλά απο το tier/division σου πέφτεις hidden elo wise, τόσο λιγότερα points θα παιρνεις με τις νίκες σου και τόσο πιο δύσκολο θα είναι να μαζέψεις 100. Οπότε δεν γίνεται να χάνει κάποιος επίτηδες στο lower tier ώστε να παίξει μετά με σκουπίδια και να ανέβει tiers/divisions like a baws. Pretty much αυτά. Οτιδήποτε άλλο θέλετε, πείτε νομίζω έχω βγάλει αρκετή άκρη με το τι και πώς. 4
Tobajara Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 Φαίνεται ενδιαφέρον και πιο δίκαιο από το ELO, αν και περίπλοκο. Θα πρέπει να το δω στην πράξη. Επίσης δεν κατάλαβα αν θα μπορείς να πέσεις league και division αν χάνεις. Λέει ότι θα παίζεις με χαμηλότερους παίκτες αλλά δεν είδα αναφορά προς τα κάτω. Επίσης θέλω μια γνώμη για ένα matchup που είδα. Elise VS Darius και Elise VS Irelia
pipiris Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 Τα league δεν εχουν καμια σημασια, απλα εισαι στο ιδιο grp με ατομα με παρομοιο σκιλλ και βλεπεις την προοδο σου σε σχεση με αυτους. Τωρα λες ειμαι στη θεση 290000 και αυριο αν κερδισεις θα εισαι στη θεση 289987. Κλαιν μαιν δηλαδη σιγα τη διαφορα, Απλα στο league μεσα εχεις αισθηση της θεσης σου γινεται μεταξυ 250. Division γινεται να πεσεις, tier δεν γινεται να πεσεις.
klainmaingr Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 http://www.championselect.net/champ/Elise Δές στα weak/strong against. Δεν είναι ευαγγέλιο αλλα είναι χαρακτηριστικά του trend και αν δείς τα comment θα δείς και γιατί. Γενικά η elise σπάει μούτρα top σε even matchups υποτίθεται. Btw r.i.p my precious talon μετά απο το επόμενο patch -.-
afentiko Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 Btw r.i.p my precious talon μετά απο το επόμενο patch -.- καιρός ήταν εδώ που τα λέμε
koularasss Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 εχω 6300 ip ποιον μου προτεινετε να παρω?σκεφτομαι κατι σε jarvan ή fizz.
dNt^ Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 που βλέπετε τα νέα patch παιδιά; εχω 6300 ip ποιον μου προτεινετε να παρω?σκεφτομαι κατι σε jarvan ή fizz. Εξαρτάται τι προτιμάς να παίζεις. Εγώ θα έπαιρνα fizz. Αν εσένα σου αρέσουν οι tanky champs, πάρε jarvan
panosxry Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 ^ here: http://na.leagueoflegends.com/news/preseason-balance-update-2-patch-notes
Προτεινόμενες αναρτήσεις