Tobajara Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Ωραία, θα αρχίσω να παίζω Xin χωρίς να τον έχω μάθει καλά και να παίρνω ομάδες στο λαιμό μου, τότε θα είμαι pro...
hashashin Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Σημερα ξεκλειδωσα Anivia και ειναι το κατι αλλο.Την συστηνω ανεπιφυλακτα! Υ.Γ Θηλυκο δεν ειναι το πτηνο?Δεν ειμαι και σιγουρος....
Daemonos Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Εγώ λιώνω Tryndamere!!! (Kyriarxos κάντε με add)
AiWaaa Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 ΒΡΟΥΜ ΒΡΟΥΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜ Dps Blitzcrank <3 ΒΡΟΥΜ ΒΡΟΥΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜ
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Λέω να πάρω twitch. Είναι καλός? btw κάνει εύκολα πεντα kill απο οτι εχω δει.
wizardb13 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Πιο ευκολα απο katarina και trynda δεν κανει... Ασε που συνηθως τον εχουνε first target γιατι πεφτει ευκολα και αμα παρεις και ματι τον αχρηστευεις τελειως
Daemonos Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Πιο ευκολα απο katarina και trynda δεν κανει... Ασε που συνηθως τον εχουνε first target γιατι πεφτει ευκολα και αμα παρεις και ματι τον αχρηστευεις τελειως Για Trynda δέν το κάνει εύκολα, ο Yi και η κάτα πιστεύω...
JuSt)InSaNe Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Εγω απο όλους τους players που έχω παίξει ως τώρα με έχει βολέψει παρα πολυ ο Yi και κανείς άλλος Γιατί κόβει ανελέητα α και allistar που είναι full tank (CriminaLegenD κάντε με add)
Tmark Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Ο Twitch ίσως να έχει το καλύτερο dps σε όλο το παιχνίδι.
klainmaingr Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Λέω να πάρω twitch. Είναι καλός? btw κάνει εύκολα πεντα kill απο οτι εχω δει. Μετα το nerf που έγινε εδώ και πολύ καιρό ο twitch είναι ψιλοανύπαρκτος. Προσωπικά τον έχω παίξει αρκετά και με σχετικά καλή επιτυχία (αν και χρειάστηκε να ναυαγήσω πολλά game στην αρχή) σε roam και target αυτούς που δε νιώθουν χριστό. Τα περισσότερα penta που βλέπεις είναι prenerf. Ότι game έχω κάνει ήταν στα άκρα. Ή τραγικό και κενο slot/feed. Ή carry ανευ προηγουμένου και surrender απο τους άλλους στο 20. Καμία ενδιάμεση κατάσταση. ΑΝ πάρεις μερικά kill στην αρχή είσαι οκ και κόφτης(όλοι είναι). Αλλιώς τα πράγματα είναι δύσκολα. Πέφτεις σα σκ@το και δεν έχεις το burst και την ulti της evelyn ώστε να κατεβάζεις πλανήτες και να μη ψοφάς. Και επίσης με ένα oracle έχεις μηδενίσει και πάλι σε αντίθεση με την eve που μέχρι να την δείς σε έχει σκοτώσει 3 φορές. Γενικά δεν το θεωρώ sustained ήρωα. Είναι καθαρά πως θα σου κάτσει το παιχνίδι.. αντίπαλοι κτλ. Σε αντίθεση με τον trynda πχ που και με μπότα στο lvl 6 και 0-4 σκοτώνει. Εφόσον παίζεις eve όμως πιστεύω οτι θα σου κάτσει πολύ εύκολα και ο twitch όσον αφορά το early lvl roam, απλά θα πρέπει να μάθεις σωστό και ασφαλές positioning για την ulti σου για να μην είσαι άχρηστος στα teamfights. @Tmark καλύτερο dps δεν τον λές σε καμία περίπτωση. Ούτε για πλάκα βασικά όταν παίζουν corki/ashe/tristana/caitlyn/teemo etc (ranged)
Tmark Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Διαφωνώ. Θεωρώ ότι twitch με ulti και 3η, έχει το καλύτερο dps. Με ashe,teemo, tristana δεν υπάρχει σύγκριση στο dmg. Μόνο ίσως με corki και caitlyn. Και δεν είναι τυχαίο ότι λόγω του uber dmg του, η Riot του έχει δώσει το πιο μικρό range attack από όλους τους ranged ήρωες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις