SOCRATIS1000 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Φυσικα απλα η janna ειναι αρκετα δυσκολο support.Το πιο op support ειναι ο ταρικ και επιθετικα και αμυντικα ,λεονα το καλυτερο επιθετικα και μετα η sona all around
orfeas71995 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Φυσικα απλα η janna ειναι αρκετα δυσκολο support.Το πιο op support ειναι ο ταρικ και επιθετικα και αμυντικα ,λεονα το καλυτερο επιθετικα και μετα η sona all around Απλα leona ειναι πολυ εξαρτημενη απο το team. Ειναι μεγαλο μειον για solo queue, αλλα για ranked team ειναι πολυ ισχυρη
SOCRATIS1000 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Αν δεν ειναι καλη η λεονα για solo q ποιος ειναι βρε?Initiate fight,stun,μπορει να κανει protect το carry,shield. 1
kuzko21 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 εξαρτημενη η λεονα απο το team? ειναι απο τα Support που κανει carry μεχρι και το carry...ο,τι θελει κανει.
dNt^ Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 o swain είναι καλός για mid? δεν τον έχω δοκιμάσει ποτέ αλλά έχω δει πολλούς στο mid και μου φαίνεται αρκετά καλός. Έχει και αυτή την ulti που του δίνει spellvamp νομίζω.. (Έχω χάσει εξαιτίας της με κάτα γιατί έμενε πάντα με πολύ λίγο -.-)
trolaro Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 ενα θα σας πω <3 Nocturne <3 και δεν ειμαι καλα
orfeas71995 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Αν δεν ειναι καλη η λεονα για solo q ποιος ειναι βρε?Initiate fight,stun,μπορει να κανει protect το carry,shield. εξαρτημενη η λεονα απο το team? ειναι απο τα Support που κανει carry μεχρι και το carry...ο,τι θελει κανει. παντως ακομα και καλους παιχτες που εχω δει στο solo queue με Leona ενω επαιζα απιστευτα δεν μπορουσαν να κερδισουν λογω team. Τεσπα γενικα η Leona ειναι ενα πολυ ισχυρο support και μπορει οντως να αλλαξει τη ροη ενος αγωνα.
SOCRATIS1000 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Support ειναι,τι περιμενεις δηλαδη?Ειναι απο τα δυνατα support στο solo q [για εμενα καλυτερο απο blitz μιας και σπανια βλεπεις καλο]που μποορει να βοηθησει απειρα.
Tobajara Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Το ζήτημα με τη Leona είναι ο συγχρονισμός και το focus της ομάδας. Ακόμα και αν εσύ πιάσεις καλά το combo σου, αν οι άλλοι αρχίσουν και βαράνε το tank ή κάποιον άσχετο, αρχίσουν να κυνηγάνε ή απλά σηκωθούν και φύγουν η φουκαριάρα η Leona έχει πάει άκλαφτη. κακά τα ψέματα βέβαια, συνήθως είναι "μισή ντροπή δική μου μισή δική σου" γιατί η Leona απαιτεί μια λογική "μπούκα έλα και τους φάγαμε", οπότε παρασύρεσαι. Αν η ομάδα έχει burst AD και γενικά μπορεί να βγάλει πολύ damage γρήγορα είναι η καλύτερη επιλογή για support και γενικά μια από τις καλύτερες, συν το φυσικό της tankiness που early game της δίνει πολύ μεγάλο πλεονέκτημα. Για να λύσω τυχόν απορίες, στα τελευταία ματς μου με Leona ήμουν μετριοκακός.
KeepWalking7 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Ορφέα σε έκανα add όταν μπεις δέξου με να συζητισουμε λιγο
Bigi444444 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Tobajara, πραγματικά θέλω να δω replay σου ή να σε κάνω spectate.Έχω την εντύπωση ότι περνάς κρίση μετριοφροσύνης.Μου θυμίζεις τα σπασικλάκια του σχολείου/πανεπιστημίου που μετά της εξετάσεις κάθε φορά τα άκουγες: πωπω πάτωσα!Άσε άσε, χάλια σου λέωωωω!
SOCRATIS1000 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Παντως κατι guide escape elo hell ειναι μαλακιες[τα περισσοτερα].Ολοι λενε ,βαζε ward,μην flamαρεις ,μην pushareiς και γενικολογιες[παρε δρακο μπαρον].Αυτα δεν ειναι οδηγιες για να βγεις απο το elo hell,αν ηταν ετσι ο καθενας θα τα εκανε και θα θα ειχε με ολλους τους champs ποσοστο 100%. Δυστηχως ΠΡΕΠΕΙ να κερδιζεις το lane σου,και οχι απλα να το κερδισεις[μπορει στο 20 να εισαι μπροστα για 30 μινιον αλλα να μην εχεις κιλλ],πρεπει αν το κερδισεις γρηγορα και σε creep αλλα περισσοτερο σε kill[3-0 sto 15 κτλ],ωστε μετα να αρχισεις τα καλα gang στο bot και να αρχισουν οι αλλοι να flamαρουν. Αν τωρα δεν ξερεις τον παικτη σου 100% και δεν μπορει να κερδισεις ΕΥΚΟΛΑ τον αλλον αντιπαλο, μαλλον πρεπει να προσπαθησεις παραπανω με τον παικτη εκεινον[η μαθε αλλον].Πχ στο ello hell [1300-1400 elo]επαιρνα eve και ειχα στο 7-8 min 3 kill ,η με riven. Τωρα να farmareis να πας late game sto 30 ειναι μεγαλο ρισκο γιατι δεν ξερεις αν οι συμπαικτες σου θα feedaρουν,και δυστηως στο late game κανεις δεν μπορει να κανει carry μονος.Υπαρχουν πολλα παιχνιδια που πηγαινα σε fights στην αρχη και επερνα triple kill,κατι τετοιο αν το αφηνα το παιχνιδι να παει late game δεν θα μπορουσα να το κανω.Πρεπει να κερδισεις το lane σου οσο το δυνατον πιο γρηγορα . Για εμενα να αρχιζετε full επιθετικα με παικτες που τους ξερετε καλα[item επιθετικο,οχι runes].Δεν θα περιμενουν τετοιο damamge ,και πιστευω το ρισκο αξιζει[πχ αν σε κανουν gang και πεθανεις εκει μπορει να χασεις το lane σου ,αλλα δεν εχει σημασια.αν το bot σου ειναι καλο μπορεις στο late να το κερδισεις,για αυτο αξιζει το ρισκο ,γιατι αν το bot σουθ δεν ειναι καλο ,με το ρισκο που παιρνεις μπορει να παρεις ευκολο κιλλ και μετα να ξεκινησεις να snowballαρεις καλα]. 1
KeepWalking7 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Κανένας για support τώρα επιγοντος για ranked team ?
koularasss Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Παντως κατι guide escape elo hell ειναι μαλακιες[τα περισσοτερα].Ολοι λενε ,βαζε ward,μην flamαρεις ,μην pushareiς και γενικολογιες[παρε δρακο μπαρον].Αυτα δεν ειναι οδηγιες για να βγεις απο το elo hell,αν ηταν ετσι ο καθενας θα τα εκανε και θα θα ειχε με ολλους τους champs ποσοστο 100%. Δυστηχως ΠΡΕΠΕΙ να κερδιζεις το lane σου,και οχι απλα να το κερδισεις[μπορει στο 20 να εισαι μπροστα για 30 μινιον αλλα να μην εχεις κιλλ],πρεπει αν το κερδισεις γρηγορα και σε creep αλλα περισσοτερο σε kill[3-0 sto 15 κτλ],ωστε μετα να αρχισεις τα καλα gang στο bot και να αρχισουν οι αλλοι να flamαρουν. Αν τωρα δεν ξερεις τον παικτη σου 100% και δεν μπορει να κερδισεις ΕΥΚΟΛΑ τον αλλον αντιπαλο, μαλλον πρεπει να προσπαθησεις παραπανω με τον παικτη εκεινον[η μαθε αλλον].Πχ στο ello hell [1300-1400 elo]επαιρνα eve και ειχα στο 7-8 min 3 kill ,η με riven. Τωρα να farmareis να πας late game sto 30 ειναι μεγαλο ρισκο γιατι δεν ξερεις αν οι συμπαικτες σου θα feedaρουν,και δυστηως στο late game κανεις δεν μπορει να κανει carry μονος.Υπαρχουν πολλα παιχνιδια που πηγαινα σε fights στην αρχη και επερνα triple kill,κατι τετοιο αν το αφηνα το παιχνιδι να παει late game δεν θα μπορουσα να το κανω.Πρεπει να κερδισεις το lane σου οσο το δυνατον πιο γρηγορα . Για εμενα να αρχιζετε full επιθετικα με παικτες που τους ξερετε καλα[item επιθετικο,οχι runes].Δεν θα περιμενουν τετοιο damamge ,και πιστευω το ρισκο αξιζει[πχ αν σε κανουν gang και πεθανεις εκει μπορει να χασεις το lane σου ,αλλα δεν εχει σημασια.αν το bot σου ειναι καλο μπορεις στο late να το κερδισεις,για αυτο αξιζει το ρισκο ,γιατι αν το bot σουθ δεν ειναι καλο ,με το ρισκο που παιρνεις μπορει να παρεις ευκολο κιλλ και μετα να ξεκινησεις να snowballαρεις καλα]. συμφωνω με την πρωτη σου παραγραφο αλλα και πισω να εισαι στα kill αν κανεις καλα gank πας στο mid και περνεις kill,βγαζεις κατι που θα σε βοηθησει και νικας το lane στο τελος. για εμενα ο καλος solo top παντα πρεπει να κατεβαινει στο mid που και που για να βοηθαει και να βοηθιεται. αυτα ειχα να πω και καληνυχτα . αα και τωρα που το θυμηθηκα zahariel(η καποιος καλος εδω μεσα)καντε κανα video και ανεβαστε το στο youtube με lee sin ,θελω να δω καποια πραγματακια απο τους πιο καλους
Προτεινόμενες αναρτήσεις