Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτά που σταματάνε σίγουρα την ulti της kata είναι stun (λογικό :D), με οποιοδήποτε ability που την μετακινεί από την θέση της (blitz hook, lee sin ulti κλπ) και silence. Αν και προλαβαίνει να κάνει damage με το τελεταίο.

Τώρα για snare δεν έχω δει ποτέ :P

• Απαντ. 26,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Σήμερα έκανα ένα από τα χειρότερα παιχνίδια μου σαν Cho που θυμάμαι...

Έχασα τη λωρίδα μου απέναντι σε Garen από πολύ νωρίς, σε μια φάση το cs ήταν 15 - 42, και μου πήρε και ένα kill. Ευτυχώς χρειάστηκε να κάνει ganks αλλού οπότε μπόρεσα και το ισορρόπησα μέχρι το mid game.

Έχανα τα καρφιά μου σε γελοίο βαθμό. Τέτοια καραγκιοζιλίκια εγώ δεν τα έκανα ποτέ, πώς μου τύχανε τώρα?

Δεν έκανα damage. Δεν ξέρω πώς και γιατί αλλά ΔΕΝ.

Μόνα μου ελαφρυντικά, που δεν είναι αλλά τέλος πάντων, το ότι 1) είμαι πολύ σκουριασμένος γιατί παίζω όλη την ώρα support, 2) δοκιμάζω καινούριο early / mid build me philo--> Eleisa's, Gauntlets και Spirit visage αντί για rush Gauntlets - Abyssal και spell clarity.

Τελικό σκορ 6-7-16 αλλά τζούφιο, τουλάχιστον το κερδίσαμε. Θέλω προπόνηση.

Δημοσ.

Ξεχνας το clarity. Μετα το πρωτο use αχρηστο, το μονο που χρειαζεσαι ειναι να μαθεις να κανεις καλο mana management. Ειναι κατι που χρειαζεσαι για ολους τους champ και γενικα το clarity το θεωρω σπαταλη summoner spell.

Τωρα για build στον Cho δεν ειμαι καταλληλος για να σου πω τι να βγαλεις, απλα πιστευω οτι το philo πλεον ειναι πολυ αδυναμο, η αυξηση στο ambient gold κανει το gp10 τμημα του επισης αδυναμο και σπαταλας gold καθαρα σε λιγο sustain για το Eleisa's καθυστεροντας το mid-late game build σου(οποιο και αν ειναι αυτο). Ο cho για μενα ειναι ενα supportive meatshield, οποτε το build πρεπει να εξαρταται σχεδον πληρως απο το τι αναγκες εχει η ομαδα σου και τι κανει η αντιπαλη ομαδα.

Ελπιζω να βοηθησα καπως.

Δημοσ.

Παίδες να κάτι που σας ενδιαφέρει.

Το Enternity κάνει επετειακό διαγωνισμό και, ανάμεσα στα (πολλά) δώρα, είναι και 200 IP boosts 3 ημερών για το League of Legends.

http://www.enternity.gr/Article/%CE%94%CE%B9%CE%B1%CE%B3%CF%89%CE%BD%CE%B9%CF%83%CE%BC%CF%8C%CF%82-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B1-2-%CF%87%CF%81%CF%8C%CE%BD%CE%B9%CE%B1-Enternity-%CE%BC%CE%B5-%CE%B4%CF%8E%CF%81%CE%B1-%CE%B1%CE%BE%CE%AF%CE%B1%CF%82-%E2%82%AC9000/13391.html?page=3

Ο διαγωνισμός κυλάει ανά εβδομάδα, οπότε έχετε το νου σας να τσιμπήσετε κάποιο. Και τσεκάρετε και τα υπόλοιπα δώρα, υπάρχουν αρκετά ενδιαφέροντα πράγματα. Κάθε σελίδα στο link που έδωσα έχει τα δικά της.

Δημοσ.

Παίδες έχω δει σε διάφορους streamers ότι έχουν αφαιρέσει το descrpition των items στο shop και γίνονται πιο συμαζεμένα.

Ξέρεις κανείς πώς γίνεται αυτό; Με μία γρήγορη αναζήτηση δεν βρήκα τίποτα...

Δημοσ.

Στο shop πανω απο τη μπαρα αναζητησης νομιζω εχει 2 κουτακια για αυτον ακριβως τον σκοπο. Το ενα απο τα 2 τα συμαζευει

• Like 1
Δημοσ.

31 λεπτα εχεις 132 cs B)  Μα καλα μονο ξυλο παιζατε? :-D

Περα απο την πλακα προφανως και το team  σου δεν ηταν καλο δεν χρειαζεται πιστευω να στο πει καποιος αυτο.

Δημοσ.

Ψάχνεται supoprt για ranked 5v5,skype ktlp,τουλάχιστον 1400 elo,eune, οποιος ενδιαφερεται μυνημα εδώ

ενδιαφερομαι αλλα δεν ξερω κατα ποσο θα με δεχτεις καθως εχω top elo 1375 και current elo 1280.

Παιζω Alistar, Leona, taric, Sona, soraka, janna.

Δυστυχως εχω μια αδυναμια στο να παιζω Blitz και ειμαι κοντα στο να αποκτησω Lulu.

Ευχαριστω προκαταβολικα.

Δημοσ.

αμα ξερεις ταρικ λεονα sona,εισαι οκ,δεν χρειαζεσε κατι παραπανω.

πιστευω πως και με janna μπορεις να βοηθησεις πολυ το team. Τι λες?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...