Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 26,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

το ward jump με τον lee sin πως το κανουν τοσο μα τοσο γρηγορα?το fail ειναι οταν θες να κανεις βαζεις το ward και συνειδητοποιεις πως το w ειναι σε cd -.-

.

Δημοσ.

πατας το ward με τον αντιστοιχο αριθμο και πανω του κανεις smartcast το w. Με εξασκηση μπορει να γινει αστραπιαια.

Δημοσ.

εγω εχω βαλει να βαζω ward με το g δηλαδη στην 2η θεση,καποιες φορες μου βγαινει πολυ ωραια μαλιστα αλλα καποιες ειμαι για κλαματα

Δημοσ.

Μια διορθωση: Για να τον κατευθυνεις πατας ειτε το R ειτε ctrl + αριστερο κλικ.

Μια διόρθωση! Με ctrl + αριστερό κλικ κάνεις σήμα υποχώρησης.

Alt + δεξί κλικ  :wub:

Δημοσ.

noob calendar week 2(αν δεν κανω λαθος)

η annie μου παει καλα, στα τελευταια 10 παιχνιδια εχω 8 νικες, οποτε κατι θα κανω καλά. και στην μια ηττα παιζαμε απο την αρχη με 4 παικτες, ενω στην αλλη το παρατησαν οι υπολοιποι πολυ γρηγορα γιατι μαλωσαν μεταξυ τους οι μλκες...

level 14 ειμαι, δεν παιζω και παρα πολυ λογω δουλειας... αν και το σαββατοκυριακο ψιλοκαηκα...πιστευω σχετικα γρηγορα να ανεβω μεχρι 20...

αυτο που με προβληματιζει ειναι τι θα γινει αν υπαρχει καποιος στην ομαδα που θα παρει ανι, μια και ουσιαστικα ξερω να παιζω μονο με αυτη...υπαρχει κανας παρομοιος ranged ap, να βολευομαι? αν εχει και stun ακομα καλυτερα...

Δημοσ.

noob calendar week 2(αν δεν κανω λαθος)

η annie μου παει καλα, στα τελευταια 10 παιχνιδια εχω 8 νικες, οποτε κατι θα κανω καλά. και στην μια ηττα παιζαμε απο την αρχη με 4 παικτες, ενω στην αλλη το παρατησαν οι υπολοιποι πολυ γρηγορα γιατι μαλωσαν μεταξυ τους οι μλκες...

level 14 ειμαι, δεν παιζω και παρα πολυ λογω δουλειας... αν και το σαββατοκυριακο ψιλοκαηκα...πιστευω σχετικα γρηγορα να ανεβω μεχρι 20...

αυτο που με προβληματιζει ειναι τι θα γινει αν υπαρχει καποιος στην ομαδα που θα παρει ανι, μια και ουσιαστικα ξερω να παιζω μονο με αυτη...υπαρχει κανας παρομοιος ranged ap, να βολευομαι? αν εχει και stun ακομα καλυτερα...

Θες aoe θλτυ δηλαδη που κανει stun?Η cassio ειανι ετσι αλλα ειναι 3 φορες πιο δυσκολη.Elise,orriana,tf,ειανι πολυ δυνατα carry αλλα και πολυ δυσκολα.Γενικα τοσο ευκολο ap carry σαν την annie δεν βρισκεις.Οταν λεω ευκολο λεω οτι δεν εχει skillshot.

Δημοσ.

AP carry με stun και σχετικά χαμηλό skill cap θα έλεγα Lux. Μπόλικο cc και AoE, πολύ διασκεδαστική αλλά αρκετά διαφορετική - δεν εξαρτάται από ένα combo που αν-το-πιάσεις-το-έπιασες, έχει άλλο στυλ και θέλει εξάσκηση το  stun skillshot της.

Άλλο cary για beginners και με υψηλό potential είναι ο Ryze. Stun, AoE, ΠΟΛΥ burst και μοιάζει κάπως με την Annie στο combo του. Στο ίδιο στυλάκι είναι και ο Brand.

Morgana είναι επίσης κλασσική επιλογή αλλά πολύ δύσκολη για αρχάριο.

Δημοσ.

εμενα προσωπικα μου αρεσει η katarina,ειδικα στα χαμηλα level πολυ δυσκολα πιστευω ειναι να ξερει καποιος πως να σταματησει την ulti της.

Δημοσ.

εμενα προσωπικα μου αρεσει η katarina,ειδικα στα χαμηλα level πολυ δυσκολα πιστευω ειναι να ξερει καποιος πως να σταματησει την ulti της.

αληθεια πως σταματαει περα απο stun,suppress,snare κλπ?

Δημοσ.

με snare δεν νομιζω,με silence κιολας,με knockback( καπως ετσι λεγεται),παιζω παιχνιδια με lee sin και γελαω καμια φορα δεν εχω χασει το lane μου,εκτος απο μια φορα vs fiora οπου στα 7 λεπτα ειμουν 0/2 αλλα μετα αρχισα τα gank στο mid και στα 15 min ειμουν 5/2 :) .

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...