Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Που το ειδες οτι δεν εβγαλα ποτε άλλα item; στειλε μου link να δω.. μεχρι και warmogs εχω βγαλει αλλα και rilays abyssal.. αυτο ειναι το θεμα σου; αν ειχα προβλημα με το build δεν θα εκανα θετικο σκορ.. χρειαζεται να πω κατι παραπανω;

Και δεν ειπα οτι ειμαι 90% καλυτερος απο τον οποιδηποτε στο mid..(δηλαδη σχεδον 1 φορα καλυτερος) αλλα στατιστικα, στα 1200-1300 elo.. στα queue θα ειμαι 9 στις 10 η καλυτερη λυση για mid.. μπαινω lolking.net και τα βλεπω, μην το αναλυσουμε παραπανω.. αστο φιλε μου.. αυτη τι στιγμη εχω 7/7 ranked τα 6 με katarina και 1 με chogath solo top.. που βλεπεις το προβλημα στο build μου.. στα low elo ειναι ολα ενα μπ@υρδελο και μ λες ααα φταις επειδη καποιες φορες θες rilays η abysall..

Καλα ελα τσαμπα καθομαι και συζηταω

Αφου τα εχουμε ξαναπει

Το elo σε πειραξε , οχι οτι εβγαζες Boots of Swiftness στην Ashe και ελεγες που το βλεπετε το περιεργο...

• Απαντ. 26,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Καλα ελα τσαμπα καθομαι και συζηταω

Αφου τα εχουμε ξαναπει

Το elo σε πειραξε , οχι οτι εβγαζες Boots of Swiftness στην Ashe και ελεγες που το βλεπετε το περιεργο...

Εβγαζα.. δεν βγαζω.. και καταρχην ο καθενας εχει το στυλ του, δεν ειναι επιχειρημα οι μποτες στην ashe με το οτι δεν ανεβαινω elo με katarina

Δημοσ.

Kαταρχας μια χαρα επαιζα και στα 1600 -.-

Απλα πρωτον, στο stream ειμαι με μονιμο lag οποτε μη περιμενεις και τπτ υπεροχο. Σημερα συγκεκριμμενα πεθανα απο ενα Ulti οριαννας που χωρις lag θα ειχα προλαβει να το flashαρω.

Δευτερον το 1600 μου φανηκε στ αληθεια elo hell. Κυριως επειδη τα games μου ηταν random. Πολλα τα εχανα ενω

επαιζα παρα πολυ καλα, αρκετα τα κερδιζα χωρις να κανω τπτ ιδιαιτερο.

Το θεμα ειναι οτι αν παιξεις αρκετα παιχνιδια και αξιζεις ν ανεβεις θ ανεβεις, κι εκει η τυχη δε μετραει.

Τσπ, αν θελετε να κανω ενα stream αυριο, εκτος προγραμματος.

Να παιξω εκει καταρινες, eve και οτι αλλο θελετε να σας λυθει και η απορια(ες)

• Like 1
Δημοσ.

Λοιπόν θέλετε να κάνουμε spectate μερικά παιχνίδια σας και να σας πούμε τα λάθη εδώ στο φόρουμ? Ο socratis είναι 1900 εγώ ήμουν και μπορείτε να πείτε και στον zaha ή και μεταξύ σας. 

Πολύ ευχαρίστως, το nick μου είναι titoulas και είμαι στον East. Αυτό τον καιρό μάλιστα κάνω μια τραμπάλα στις +10/20 νίκες στο normal, οπότε θα έχει ενδιαφέρον. Μόνο όταν με κάνετε add κάντε ένα post εδώ για να ξέρω ποιός είναι ποιός.

Δημοσ.

Μην παιδεύεστε ρε παιδιά.Ένα replay είναι το όλο θέμα.Σας το έχω πει από πιο παλιά.Γιατί να κάτσει ο άλλος να παιδεύεται να συντονιστεί μαζί σας όταν παίζετε;Τραβήξτε ένα replay και το βλέπει με την ησυχία του.

Δημοσ.

Εγώ είμαι φάν του κουλάρα πάντως ότι και να λέτε.

Πρώτον απο το νικ και δεύτερον απο τη φιλοσοφία του την οποία αν είχαμε/τε όλοι το παιχνίδι θα ήταν μακράν καλύτερο (και η ζωή γενικότερα).

• Like 2
Δημοσ.

Πρώτον απο το νικ και δεύτερον απο τη φιλοσοφία του την οποία αν είχαμε/τε όλοι το παιχνίδι θα ήταν μακράν καλύτερο (και η ζωή γενικότερα).

:P ενας που συμφωνει μαζι μου :D

μια ερωτησουλα μονο,στα normals σε βαζει με παιχτες π εχουν παρομοιο victory/defeat ratio?

Δημοσ.

Πως μπορει να γνωριζει καποιος το victory/defeat ratio στα νορμαλ|?

Σου το δειχνει στο τελος του καθε παιχνιδιου πανω απο τα score

• Like 1
Δημοσ.

Ναι. Εκτός αν είσαι premade που κάνει παλι εκεί τα δικά του. Εγώ μια χαρά τα ευχαριστιέμαι τα normals πάντως. 

εγω εχω καμια 100 περισσοτερες νικες και ετσι παιζω καλα παιχνιδια με καλους συμπαικτες και αντιπαλους :)

Δημοσ.

Μην παιδεύεστε ρε παιδιά.Ένα replay είναι το όλο θέμα.Σας το έχω πει από πιο παλιά.Γιατί να κάτσει ο άλλος να παιδεύεται να συντονιστεί μαζί σας όταν παίζετε;Τραβήξτε ένα replay και το βλέπει με την ησυχία του.

Ενω το να κατσει να δει ο αλλος παιχνιδι 30 λεπτων απο 1300 elo ειναι πιο ευκολο...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...