Pa0ki Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 1 δηλαδη τοσο μεγαλη διαφορα εχει το rune page katarina mid και Nunu Jungle? 2Και αν μπορει καποιος ας μου πει σωστα runes για katarina.. 1 Σοβαρά? Τεράστια Παίζεις Kata με armor runes? 2 Σωστά runes δεν υπάρχουν, είναι τι ταιριάζει στο παίξιμο σου Αλλά μιας που έπιασες Kata, full ap runes and go for the kill works for me
Swimmer21 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 αμαν για διασκεδαση ειναι το παιχνιδι οχι για φιλοσοφια...επαιξες κ εχασες,ε και?επαιξες και νικησες(και παλι ),ε και?χαλαρωστε λιγακι. Αν ηθελα να χαλαρωσω και να μην το παιρνω στα σοβαρα, αναξαρτητα οτι ειναι ενα παιχνιδι, θα επαιζα μονο normal.. 1 Σοβαρά? Τεράστια Παίζεις Kata με armor runes? 2 Σωστά runes δεν υπάρχουν, είναι τι ταιριάζει στο παίξιμο σου Αλλά μιας που έπιασες Kata, full ap runes and go for the kill works for me Και για μενα που κανω συχνα ganks στο bot, και υπαρχει και πιθανοτητα να με βρει κανενας jungler μια χαρα ειναι και λιγο armor..
Swimmer21 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 ενω τα ranked σου δινουν να τρως.... Τι σημασια εχει αυτο? Και για μπαλα θα πας με τους φιλους σου, και θα φωναζετε και θα τσακωθείτε επειδη χασατε.. τι εχει να λεει αυτο? Παιχνιδια ειναι και τα 2
SOCRATIS1000 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 1ον, ειδες 3 παιχνιδια μου katarina με ιδιο build (το οποιο απεδωσε) και καταλαβες οτι και τα 60 game μου τα επαιξα ετσι? Πες μου λιγο τι θα εβγαζες αν οι αντιπαλοι μαγοι ηταν feedαρισμενοι και χανετε.. abyssal? δηλαδη τι λαθος εκανα? 2ον, για τον teemo το εγραψα κιολας, οτι μπορει να ειναι καλος, οποτε γιατι οχι. .η ενσταση μου ειναι, πως αφου θα εχουμε teemo top, ε ο jungler μας θα πρεπει να ειναι πιο tanky, τι να κανουμε? εγω δεν θα εγραφα αυτα που γραφω εδω αν ολο εκλαιγα και φωναζα στο game.. αυτο ειναι απο τους πρωτους λογους ηττας. 3ον.. εχεις δει tanky shaco κατω απο τα 1400 elo? Θα τρελαθω μιλαμε.. εχεις καθολου γνωμη, αποψη, ιδεα για το τι μπαχαλο γινεται αυτη τη στιγμη στα 1200-1300 Elo? οσοι παιρνουνε shaco πανε full ap, εχω να δω tanky shaco κατι μηνες.. 4ον.. για τις 9 στις 10 φορες που ειπα, δεν το ειπα ετσι για να εχουμε να λεμε.. στατιστικα ειναι αυτα.. σε καθε παιχνιδι βλεπω τι παιζει ο αλλος, και σε τι ειναι καλος.. αν ειναι τελειως χαλιας, τοτε αναγκαστηκα θα βγω και θα φαω ban μιση ωρα, τι να κανω? Δηλαδη στα 60 games με katarina αποκλείεις να ημουν καλυτερος απο παιχτες που παιζουν 1η φορα Mid επειδη ετσι θελουν, η θα λενε mid or troll κλπ..? Ενταξει, οπως εσυ με κρινεις χωρις να με ξερεις.. κ εγω θα κρινω οτι εισαι μαλλον απο αυτους που ξαφνικα κανανε ενα σερι στην αρχη στο Unranked βρεθηκαν 1500-1600+ και ολα ηταν στρωμενα με ροδοπεταλα, και εμεις ειμαστε τα noobakia που κλαιμε επειδη χανουμε.. αλλα ναι χανω επειδη εχω "λαθος" runes.. και ο Zahariel στην αρχη στα 1600 λαθος runes ειχε, που του εβγαινε η παναγια να ανεβει 10elo την ημερα και ηταν στο τσακ να αλλαξει Server.. Εγω συμβουλες ηρθα να ζητησω εδω, απο παιχτες καλυτερους απο μενα.. δεν ειμαι θεος O zahariel δεν επαιζε καλα τοτε,τωρα λογικα τα παει καλυτερα.Και αλλο 1300 και αλλο 1600. Επισης Δεν σου ειπα να παρεις rune pages,σου ειπα να παρεις σωστα runes ,να βαλεις mr και armor στα runes σου.
koularasss Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Τι σημασια εχει αυτο? Και για μπαλα θα πας με τους φιλους σου, και θα φωναζετε και θα τσακωθείτε επειδη χασατε.. τι εχει να λεει αυτο? Παιχνιδια ειναι και τα 2 διαφορετικα παιχνιδια,το ενα καθιστος στο αλλο κουραζεσαι και λιγακι.. Αν ηθελα να χαλαρωσω και να μην το παιρνω στα σοβαρα, αναξαρτητα οτι ειναι ενα παιχνιδι, θα επαιζα μονο normal.. χαλαρωνω δεν σημαινει απαρατητως δεν τα παιρνω στα σοβαρα,ισα ισα οταν εισαι χαλαρος πιο ευκολα κερδιζεις.
Dakonblackblade Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Λοιπόν θέλετε να κάνουμε spectate μερικά παιχνίδια σας και να σας πούμε τα λάθη εδώ στο φόρουμ? Ο socratis είναι 1900 εγώ ήμουν και μπορείτε να πείτε και στον zaha ή και μεταξύ σας. 1
Swimmer21 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Λοιπόν θέλετε να κάνουμε spectate μερικά παιχνίδια σας και να σας πούμε τα λάθη εδώ στο φόρουμ? Ο socratis είναι 1900 εγώ ήμουν και μπορείτε να πείτε και στον zaha ή και μεταξύ σας. Δεν εχω προβλημα.. Deluminator 21 στον East.. παιζω σχεδον καθε βραδυ μετα τις 11 για κανενα 3ωρο.. Και εδω τα last games μου http://www.lolking.net/summoner/eune/26600064#history
Dakonblackblade Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Βελτιώθηκε το CS σου ή είναι ιδέα μου? ¨Ελα είσαι και εσύ να δεις άπειρο ΤΝΑ μιας και παίζεις Kat. http://www.youtube.com/user/ballubber 1
Swimmer21 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Βελτιώθηκε το CS σου ή είναι ιδέα μου? ¨Ελα είσαι και εσύ να δεις άπειρο ΤΝΑ μιας και παίζεις Kat. http://www.youtube.com/user/ballubber Απο season 2, σιγουρα.. ενα χρονο παιζω, δεν ειμαι και κανενας pro.. Season 2 cs: 108.1/game Season 3 cs: 136.3/game
SOCRATIS1000 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Αμα θελετε καντε με Socratiss 2012 ελο max blackjackCR0 1800 max Τωρα ειμαι -100 και στα 2[1900 και 1800] Τωρα αιζω με το δευτερο κυριως και περισσοτερο riven[δεν εχω πολλους παικτες σε αυτο,και μολις 2 rune pages hue] Να παιξουμε και κανα game.. Αν και το οτι καποιος ειναι 2κ ελο δεν σημαινει παντα οτι ειναι καλος.Υπαρχουν ατομα που οτι αλλο αν τους δωσεις εκτος του main τους failaroun οσο δεν παει.Πολυ ανεβαινουν μονο με 1 παικτη . 1
Swimmer21 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Αμα θελετε καντε με Socratiss 2012 ελο max blackjackCR0 1800 max Τωρα ειμαι -100 και στα 2[1900 και 1800] Τωρα αιζω με το δευτερο κυριως και περισσοτερο riven[δεν εχω πολλους παικτες σε αυτο,και μολις 2 rune pages hue] Να παιξουμε και κανα game.. Αν και το οτι καποιος ειναι 2κ ελο δεν σημαινει παντα οτι ειναι καλος.Υπαρχουν ατομα που οτι αλλο αν τους δωσεις εκτος του main τους failaroun οσο δεν παει.Πολυ ανεβαινουν μονο με 1 παικτη . Οκ εγω σε εκανα.. οταν βαριεσαι ας παιξουμε κανενα normal ή κανε κανενα spectate
Atallos1 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 1ον, ειδες 3 παιχνιδια μου katarina με ιδιο build (το οποιο απεδωσε) και καταλαβες οτι και τα 60 game μου τα επαιξα ετσι? Πες μου λιγο τι θα εβγαζες αν οι αντιπαλοι μαγοι ηταν feedαρισμενοι και χανετε.. abyssal? δηλαδη τι λαθος εκανα? 2ον, για τον teemo το εγραψα κιολας, οτι μπορει να ειναι καλος, οποτε γιατι οχι. .η ενσταση μου ειναι, πως αφου θα εχουμε teemo top, ε ο jungler μας θα πρεπει να ειναι πιο tanky, τι να κανουμε? εγω δεν θα εγραφα αυτα που γραφω εδω αν ολο εκλαιγα και φωναζα στο game.. αυτο ειναι απο τους πρωτους λογους ηττας. 3ον.. εχεις δει tanky shaco κατω απο τα 1400 elo? Θα τρελαθω μιλαμε.. εχεις καθολου γνωμη, αποψη, ιδεα για το τι μπαχαλο γινεται αυτη τη στιγμη στα 1200-1300 Elo? οσοι παιρνουνε shaco πανε full ap, εχω να δω tanky shaco κατι μηνες.. 4ον.. για τις 9 στις 10 φορες που ειπα, δεν το ειπα ετσι για να εχουμε να λεμε.. στατιστικα ειναι αυτα.. σε καθε παιχνιδι βλεπω τι παιζει ο αλλος, και σε τι ειναι καλος.. αν ειναι τελειως χαλιας, τοτε αναγκαστηκα θα βγω και θα φαω ban μιση ωρα, τι να κανω? Δηλαδη στα 60 games με katarina αποκλείεις να ημουν καλυτερος απο παιχτες που παιζουν 1η φορα Mid επειδη ετσι θελουν, η θα λενε mid or troll κλπ..? Ενταξει, οπως εσυ με κρινεις χωρις να με ξερεις.. κ εγω θα κρινω οτι εισαι μαλλον απο αυτους που ξαφνικα κανανε ενα σερι στην αρχη στο Unranked βρεθηκαν 1500-1600+ και ολα ηταν στρωμενα με ροδοπεταλα, και εμεις ειμαστε τα noobakia που κλαιμε επειδη χανουμε.. αλλα ναι χανω επειδη εχω "λαθος" runes.. και ο Zahariel στην αρχη στα 1600 λαθος runes ειχε, που του εβγαινε η παναγια να ανεβει 10elo την ημερα και ηταν στο τσακ να αλλαξει Server.. Εγω συμβουλες ηρθα να ζητησω εδω, απο παιχτες καλυτερους απο μενα.. δεν ειμαι θεος 1) Ολα σου τα παιχνιδια ειναι με ιδιο build . ΟΛΑ ομως , δεν παρεκκλινεις ουτε παρα 1 item . Abyssal/Rylais ποτε εννοειται 2)Γιατι πρεπει να ειναι ο Jungler tanky?Αμα εχεις μια tanky leona σε χαλαει?Γιατι να μην πας εσυ tanky? Τσεκαρε λιγο τα 2 katarina παιχνιδια του http://www.lolking.net/summoner/na/19134540#history Δυστυχως δεν εχει αυτα που εβλεπα στο stream προχθες και ειχε 4k hp και 200 armor και τους εσπερνε ολους 3)Το αν ο αλλος επισης δεν ξερει τι items να φτιαξει δεν ειναι δικο μου θεμα 4) Ενταξει λοιπον , παιζεις κατα 90% καλυτερα απο τον οποιονδηποτε αλλο που θελει mid , μας επεισες... Οχι δεν ειμαι καθολου απο αυτους που τα βρηκαν ευκολα , ξεκινησα απο 1350 και εφτασα 1750 και επεσα ξανα γυρω στα 1550 και φανταζομαι οτι για να μην μπορω να ξεκολλησω δεν απεχω και πολυ απο εκει που ανηκω.
SOCRATIS1000 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 ωραια εχω και τον tiridus φιλο τωρα,θα τον πριξω να παιξουμε μαζι..
Swimmer21 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 1) Ολα σου τα παιχνιδια ειναι με ιδιο build . ΟΛΑ ομως , δεν παρεκκλινεις ουτε παρα 1 item . Abyssal/Rylais ποτε εννοειται 2)Γιατι πρεπει να ειναι ο Jungler tanky?Αμα εχεις μια tanky leona σε χαλαει?Γιατι να μην πας εσυ tanky? Τσεκαρε λιγο τα 2 katarina παιχνιδια του http://www.lolking.net/summoner/na/19134540#history Δυστυχως δεν εχει αυτα που εβλεπα στο stream προχθες και ειχε 4k hp και 200 armor και τους εσπερνε ολους 3)Το αν ο αλλος επισης δεν ξερει τι items να φτιαξει δεν ειναι δικο μου θεμα 4) Ενταξει λοιπον , παιζεις κατα 90% καλυτερα απο τον οποιονδηποτε αλλο που θελει mid , μας επεισες... Οχι δεν ειμαι καθολου απο αυτους που τα βρηκαν ευκολα , ξεκινησα απο 1350 και εφτασα 1750 και επεσα ξανα γυρω στα 1550 και φανταζομαι οτι για να μην μπορω να ξεκολλησω δεν απεχω και πολυ απο εκει που ανηκω. Που το ειδες οτι δεν εβγαλα ποτε άλλα item; στειλε μου link να δω.. μεχρι και warmogs εχω βγαλει αλλα και rilays abyssal.. αυτο ειναι το θεμα σου; αν ειχα προβλημα με το build δεν θα εκανα θετικο σκορ.. χρειαζεται να πω κατι παραπανω; Και δεν ειπα οτι ειμαι 90% καλυτερος απο τον οποιδηποτε στο mid..(δηλαδη σχεδον 1 φορα καλυτερος) αλλα στατιστικα, στα 1200-1300 elo.. στα queue θα ειμαι 9 στις 10 η καλυτερη λυση για mid.. μπαινω lolking.net και τα βλεπω, μην το αναλυσουμε παραπανω.. αστο φιλε μου.. αυτη τι στιγμη εχω 7/7 ranked τα 6 με katarina και 1 με chogath solo top.. που βλεπεις το προβλημα στο build μου.. στα low elo ειναι ολα ενα μπ@υρδελο και μ λες ααα φταις επειδη καποιες φορες θες rilays η abysall..
Προτεινόμενες αναρτήσεις