Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γενικα ο σκαρνερ την νεα σεζον δεν ειναι τοσο δυνατος.Οχι λογο του nerf,Λογο οτι δεν μπορεις να ξεκινησεις με μποτα και ειναι πολυ δυσκολα να gangaρεις στην αρχη ετσι,πριν με ms quints και boots ,τελειωνες την ζουγκλα για πλακα και εκανες 4 gang ρπιν πας 6 lvl.

• Απαντ. 26,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Δηλαδη φταιω εγω που δεν εκατσα να αγορασω extra rune pages για να ανεβω elo?

Στα τελη της season 2 ημουν 711elo, επειδη επαιζα για πλακα.. αλλωστε ουτε ενα χρονο δεν παιζω lol..

Προσπαθησα Solo Q, εναντιον trolls, afkers, και 10χρονων και τελειωσα την season με 1256.. και τωρα 1359

Δεν νομιζω οτι τα runes εχουν τοσο μεγαλη σημασια σε αυτα τα elo ουτε πως τα δικα μου ειναι τα χειροτερα.. ο καθενας εχει το στυλ του να παιζει.. δηλαδη τοσο μεγαλη διαφορα εχει το rune page katarina mid και Nunu Jungle?

Runes: AP, Magic Res, Armor.. Και βεβαια διαφορετικα masteries.. αυτο δηλαδη φταιει που χανω?

Δεν σε καταλαβαινω.. ξανακοιτα τα στατιστικα μου και βρες μου ενα σημειο που κανω λαθος, δεν ειμαι τελειος, αλλα σε αυτα τα elo ποσο λαθος μπορει να κανω περισσοτερο απο τον καθε βλακα που δεν ξερει τι item να βγαλει, λεει Mid η troll, και ειμαι αναγκασμενος να βλεπω Score ομαδας 0-4 στα 3 λεπτα και να λεω, its ok, we can win.. please play safe κλπ?

Οσο για το αν καποιες φορες εχω λιγοτερα creeps απο οτι πρεπει, με score 22-7-15.. και ενω ειμαι mid, κανω gank top και bot, για να σωσω την κατασταση, δινω Kills κιολας στο adc, ποσα πια creeps να εχω?

Και να πω για το guardian angel που βγαζω πχ katarina.. οταν θα εχω μασκα, μποτες, hextech, zhonyas και καπελο... feedariσμενος αλλα χανουμε.. αν βγαλω guardian angel, εχω 2πλασιες πιθανοτητες να παρω το game.. λογω του cd refresh της katarinas.. Θα κανω 2 φορες Ulti και αλλες τοσες Sunpo..

Και σε ρωταω τι αλλο να κανω? Επαιζα supp blitz.. 8 στις 10 το adc ειναι ηλιθιο, επαιζα jungle.. ολοι κραζανε για gank με pushαρισμενο lane, δεν προλαβαινα να farmaρω και με κανανε και report

http://www.lolking.net/summoner/eune/26600064#ranked-stats

Εχω με katarina 36-20 με τις 10 ηττες να ειναι με θετικο Score,σωστα items, wards και gank παντου..

Και τα 3 τελευταια μου ranked ειναι:

Katarina  8-2-5       29min   162cs   NIKH

Katarina  20-8-12   40min   171cs   ΝΙΚΗ

katarina  13-7-8     32min    157cs  HTTA

Δημοσ.

Rune pages είναι η βασικότερη επένδυση που πρέπει να κάνεις. Μία για κάθε τύπο χαρακτήρα είναι must - εγώ έχω μία για κάθε champion ξεχωριστά. Από εκεί και πέρα μαθαίνεις πολύ καλά δύο τουλάχιστον ρόλους και 3 - 4 χαρακτήρες για κάθε ρόλο που θα τους παίζεις στα δάχτυλα, τους διαλέγεις και παίρνεις το win of the day που λέει ο λόγος (δεν το έχω καταφέρει ακόμα). Γενικά αν δεν πας στη λογική του να προσφέρεις στην ομάδα κάτι που δεν έχει (crowd control, tankiness, range, buffs, area of effect κλπ) θα είσαι απλά κάποιος που κάνει σκορ.

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

υπαρχει εδω κανενας με ονομα thresh?γιατι ο επομενος champion λεγεται ετσι :)

post 6023

Δημοσ.

Rune pages είναι η βασικότερη επένδυση που πρέπει να κάνεις. Μία για κάθε τύπο χαρακτήρα είναι must - εγώ έχω μία για κάθε champion ξεχωριστά. Από εκεί και πέρα μαθαίνεις πολύ καλά δύο τουλάχιστον ρόλους και 3 - 4 χαρακτήρες για κάθε ρόλο που θα τους παίζεις στα δάχτυλα, τους διαλέγεις και παίρνεις το win of the day που λέει ο λόγος (δεν το έχω καταφέρει ακόμα). Γενικά αν δεν πας στη λογική του να προσφέρεις στην ομάδα κάτι που δεν έχει (crowd control, tankiness, range, buffs, area of effect κλπ) θα είσαι απλά κάποιος που κάνει σκορ.

Συμφωνω, αλλα το θεμα ειναι 9 στις 10 φορες, ειμαι η καλυτερη επιλογη για mid.. Δηλαδη αν πω, οκ ρε παιδια δεν θα παω Mid,ας παει καποιος αλλος.. ε αυτος ο αλλος δεν θα ξερει να παιζει..

Περα απο αυτο, κατα την γνωμη σου, ποιοι παιχτες σε τετοια elo μπορουν να "παρουν" ενα game εστω λιγοτερο δυσκολα απο αλλους champ.. ασχετως με το τι παιζω εγω

Και αν μπορει καποιος ας μου πει σωστα runes για katarina..

Δημοσ.

Συμφωνω, αλλα το θεμα ειναι 9 στις 10 φορες, ειμαι η καλυτερη επιλογη για mid.. Δηλαδη αν πω, οκ ρε παιδια δεν θα παω Mid,ας παει καποιος αλλος.. ε αυτος ο αλλος δεν θα ξερει να παιζει..

Σε αυτό σε νιώθω απόλυτα.Με εμένα γινόταν πχ το ίδιο με το ad carry.Στη μεγάλη πλειοψηφία των περιπτώσεων αν το άφηνα σε άλλον απλά δεν επιτελούσε το έργο του.Θα μου πεις, εσύ ρε φίλε έπαιζες κάθε φορά γαμάτα;Όχι βέβαια, αλλά σε γενικές γραμμές προσπαθούσα να επικεντρωθώ στο να κάνω ζημιά και να ζαλίσω τα @@ στον αντίπαλο.Όταν ο άλλος όμως σου λέει ασ' το σε μένα, παίρνει adc, παίζεις game 30-40 λεπτά και το λήγει με 80k dmg, ε όσο και να μην κοιτάς το τυπικό του πράγματος, όσο καλά και να προσπαθήσεις να παίξεις έναν άλλο ρόλο η ομάδα κολλάει σε βασικά πράγματα.Ας παίξουν οι υπόλοιποι 3 καλά και ο τέταρτος μέτρια, μεγαλύτερες πιθανότητες έχεις να τον πιεις από μια ομάδα με 5 μέτριους παίχτες.Οι άλλοι θα αποδειχθούν πιο ισορροπημένοι.Νομίζω πως σε χαμηλότερα elo και σε normal παιχνίδια είναι αρκετά εμφανές αυτό.Επειδή ο καθένας επί της ουσίας δε γνωρίζει καν ο χαρακτήρας που παίζει τι θα πρέπει να προσφέρει στο τερραίν, δημιουργείται ανισορροπία και στους υπόλοιπους που μπορεί να μεταφραστεί σε νεύρα,flame,feed, κλπ κλπ κλπ για πλάκα.
Δημοσ.

Σε αυτό σε νιώθω απόλυτα.Με εμένα γινόταν πχ το ίδιο με το ad carry.Στη μεγάλη πλειοψηφία των περιπτώσεων αν το άφηνα σε άλλον απλά δεν επιτελούσε το έργο του.Θα μου πεις, εσύ ρε φίλε έπαιζες κάθε φορά γαμάτα;Όχι βέβαια, αλλά σε γενικές γραμμές προσπαθούσα να επικεντρωθώ στο να κάνω ζημιά και να ζαλίσω τα @@ στον αντίπαλο.Όταν ο άλλος όμως σου λέει ασ' το σε μένα, παίρνει adc, παίζεις game 30-40 λεπτά και το λήγει με 80k dmg, ε όσο και να μην κοιτάς το τυπικό του πράγματος, όσο καλά και να προσπαθήσεις να παίξεις έναν άλλο ρόλο η ομάδα κολλάει σε βασικά πράγματα.Ας παίξουν οι υπόλοιποι 3 καλά και ο τέταρτος μέτρια, μεγαλύτερες πιθανότητες έχεις να τον πιεις από μια ομάδα με 5 μέτριους παίχτες.Οι άλλοι θα αποδειχθούν πιο ισορροπημένοι.Νομίζω πως σε χαμηλότερα elo και σε normal παιχνίδια είναι αρκετά εμφανές αυτό.Επειδή ο καθένας επί της ουσίας δε γνωρίζει καν ο χαρακτήρας που παίζει τι θα πρέπει να προσφέρει στο τερραίν, δημιουργείται ανισορροπία και στους υπόλοιπους που μπορεί να μεταφραστεί σε νεύρα,flame,feed, κλπ κλπ κλπ για πλάκα.

Αυτο.. μπορει να μην ειμαι το καλυτερο Mid που υπαρχει, κανω κ εγω τα λαθη μου, αλλα ξερω πως να παιζω.. ειλικρινα δεν θυμαμαι ποτε εχασα mid σε lane phase.. ακομα και με kassadin, ξερω τι να κανω.. ανεβαζω την Q, και spammαρω, μολις κανει το λαθος να πεταξει το Silence, χωνομαι και τον κατεβαζω.. οκ μπορει να μην τον ριξω, αλλα δεν θα farmαρει σωστα, δεν θα παρει kill, και οταν γυρισει βαση, εχω μεγαλη πιθανοτητα με gank να παρω Kill για την ομαδα μου, γιατι στα ganks με καταρινα το εχω.. και οπως κατεβαινω bot πχ, τσουπ βαζω και ενα ward..

Ειναι κριμα πραγματικα, θελω να χαρω λιγο να ανεβω elo, και δεν γινεται.. οκ δεν ειμαι για 1800-2000, αλλα 1500-1600 πιστευω οτι μπορω, και απο κει κ περα και rune pages θα φτιαξω, και πιο βαθια σε θεματα τακτικης και παιχτων θα μπω..

Στα games κατω απο τα 1400 elo θα υπαρξουν afk, trolls, να παιρνει ο αλλος τοπ teemo (που μπορει να ειναι καλος δεν λεω) και μετα ο jungler μας να παιρνει Shaco πχ.. ενταξει χασαμε, δεν εχουμε tank, ασχετα ρε φιλε αν ξερεις shaco ή teemo, ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΠΡΩΤΟΣ? Να εχουν οι αντιπαλοι ολοι armor και να μην βγαζει το adc armor pen... ο αλλος μια φορα τον αφησα να παει annie mid μονο και μονο επειδη ηταν counter, λεω ας παει.. με το που μπαινουμε game λεει "1st time annie :D i wont feed, trust me".. ο τυπος δεν feedαρε, ειχε 0-0-0 και απλα οταν ερχοντουσαν τα Minions Στο turret, φαρμαρε.. αυτο. ο αντιπαλος του, ειχε φαρμαρει τον κ@λο του, και μετα μας ξεσκισε.. πολυ απλο, και μετα στην λεει κι απο πανω, who fed him? Κλπ

Σε αυτα τα games που δεν υπαρχουν στοιχειώδεις γνωσεις για το οτιδηποτε, μην μου λετε ααα χανεις γιατι δεν εχεις σωστα runes κλπ.. ειναι σαν να ειναι καποιος απο την κορυφη μεχρι τα νυχια χωμενος στα σκατα και του λετε, "βρε, βρομιαρη κοψε τα νυχια σου"

Δημοσ.

Λολ, ωραίο το τελευταίο! :P

Εγώ πάντως το παράτησα επειδή συφιλιαζόμουν να παίζω εγώ καλά και οι υπόλοιποι να πετάνε χαρταετό.Όποτε έπαιζα καλά βέβαια.Θα ήταν στα μισά παιχνίδια, έστω σε αυτά.Είναι φοβερά εκνευριστικό δηλαδή να πας να παίξεις λίγο να χαλαρώσεις και να ανεβάζεις πίεση.Σίγουρα ένας casual παίχτης δεν έχει τις γνώσεις/εμπειρία να σηκώσει στις πλάτες του όλα τα παιχνίδια, αλλά αμφιβάλλω κιόλας αν θέλει.Εμένα τουλάχιστον δε με απασχολούσε.Ήθελα να παίζω φυσιολογικά εγώ και οι συμπαίχτες μου και ό,τι έβγαινε.Απλά συνήθως αν αφεθείς στον άλλο σε τέτοιο επίπεδο κατά πάσα πιθανότητα θα το λούσει.Αυτό οι πιο δυνατοί παίχτες δε μπορούν να το καταλάβουν γιατί πολύ απλά θεωρούν σχεδόν δεδομένο ότι ο δίπλα τους νιώθει λίγο και τέλος πάντων δεν υπάρχουν τραγικές διαφορές δυναμικότητας και απόδοσης.Ε σε χαμηλότερα επίπεδα όμως υπάρχουν.Δε με πείραζε να χάσω.Με ξενέρωσε φυσικά να κάνω εγώ βλακείες, αλλά δεν άντεχα πραγματικά να χαλάω άλλο χρόνο παίζοντας φυσιολογικά και δίπλα μου να γίνεται χαμός.Οπότε το σχόλασα. ^_^

• Like 1
Δημοσ.

για μενα εχετε δικιο. Πολλοι λενε οτι αν εισαι εσυ καλος θα κερδιδεις το παιχνιδι και θα κανεις carry. Ελα ομως που σε πολλα παιχνιδια θα αφησεις το ad,ap σε καποιον αλλο προκειμενουν να αποφυγεις το τρολλαρισμα και το σπαστικο flame. Ετσι λοιπον απο τα 10 π.χ παιχνιδια θα παιξεις περιπου 4φορες ρολο που μπορει να κανει carry και στα υπολοιπα θα πας κανα tanky top-συνηθες σε τετοια ελο- ή στην καλυτερη κανα επιθετικο jungle. Αρα ας πουμε οτι στην πλειονοτητα θα παιξεις καλα και ταυτοχρονα νιωθουν οι συμπαικτες, θα εχεις 6/10 παιχνιδια κερδισμενα...αυτο για μενα σημαινει ανεβοκατεβασμα ελο. Εγω παιζω εναμιση χρονο περιπου , ειμαι μετριος παικτης με την εννοια οτι δεν θα κανω συχνα το μεγαλο, play αλλα ξερω και possitiong, items και σωστο timming. Ειχα κανει το λαθος στη σεζον 2 να παιξω ranked μολις ειχα γινει 30 και ειχα παισει αρκετα. Μετα επαιζα μερικα παιχνιδια με το παιδι που μου εμαθε λολ για λιγο διαστημα και ανεβηκα κοντα στα 1000 , και απο τοτε επαιζα μονος μου οπου εφτασα στον πατο του 820 και τελειωσα την σεζον με το απογοητευτικο 1100. Εγω προτεινω premade que με ατομο που ειστε στο ιδιο επιπεδο και υπομονη. Αυτη τη στιγμη δεν εχω παιξει ακομα ranked στη season 3, επι πεντε μηνες παρακολουθω τακτα streamers και θελω να παρω αλλα 2 rune pages...αυτη τη στιγμη εχω 3, και ελπιζω να βελτιωθω περισσοτερο! Καλη συνεχεια!

Δημοσ.

Παλι χαζομαρες σ'αυτο το thread...

@Swimmer Ειμαι σιγουρος οτι απο itemisation δεν εχεις ιδεα
Σε καθε παιχνιδι που παιζεις εχεις ενα standard build και το φτιαχνεις ο κοσμος να χαλασει , ειτε κερδιζεις ειτε χανεις , χωρις να βλεπεις τι εχεις απεναντι

Τα runes/masteries και τα items πανε με οτι εχεις απεναντι , εκτος απο καποια στανταρ πραγματα αλλα και με το τι ΕΣΥ προτιμας να εχεις
Εγω μπορει να θελω να παιξω kat με hp/lvl yellows και να εχω απεναντι bruiser στο mid
Τι λες να γινει αμα με δει με 15 armor?
Μην ακολουθειτε τυφλοσουρτες

Επισης ξεκολληστε λιγο το μυαλο σας , καλα και κακα picks δεν υπαρχουν
Βλεπετε teemo και αρχιζετε τα OMG NO TEEMO , WTF TEEMO PICK TANK κτλ...
Γιατι να μην παρω teemo οταν εχω απεναντι πχ singed?Γιατι να μην τον κανω outfarm?Γιατι να μην του πρηξω τις μπαλες?Επειδη μου το λες εσυ η ο οποιοσδηποτε εσυ?
Στο soloqueue μην περιμενετε σοβαρα team comps , ο αλλος θα παιξει αυτο που θελει να παιξει , οχι αυτο που θελετε εσεις
Σου ειπε κανενας οτι ο shaco δεν μπορει να παει tanky ?Σου ειπε κανενας οτι δεν μπορει το support σου να εινα ειναι tanky και να γινει εκεινος ο initiator?

Αλλα ξεχασα

Ειστε ολοι γαματοι και ολοι φυσικα παιζετε καλυτερα απο τον αλλο

Και μονο απο αυτο που λες οτι 9 στις φορες παιζεις καλυτερα απο τον αλλο φαινεται για που αξιζεις και για που εισαι

Μην το παρεις στραβα αλλα ετσι ειναι 

Το βασικο ειναι οτι δεν εχετε μερικοι συναισθηση τι κανετε λαθος και ποια ειναι τα περιθωρια σας

Εκει το χανετε

• Like 1
Δημοσ.

Παλι χαζομαρες σ'αυτο το thread...

@Swimmer Ειμαι σιγουρος οτι απο itemisation δεν εχεις ιδεα

Σε καθε παιχνιδι που παιζεις εχεις ενα standard build και το φτιαχνεις ο κοσμος να χαλασει , ειτε κερδιζεις ειτε χανεις , χωρις να βλεπεις τι εχεις απεναντι

Τα runes/masteries και τα items πανε με οτι εχεις απεναντι , εκτος απο καποια στανταρ πραγματα αλλα και με το τι ΕΣΥ προτιμας να εχεις

Εγω μπορει να θελω να παιξω kat με hp/lvl yellows και να εχω απεναντι bruiser στο mid

Τι λες να γινει αμα με δει με 15 armor?

Μην ακολουθειτε τυφλοσουρτες

Επισης ξεκολληστε λιγο το μυαλο σας , καλα και κακα picks δεν υπαρχουν

Βλεπετε teemo και αρχιζετε τα OMG NO TEEMO , WTF TEEMO PICK TANK κτλ...

Γιατι να μην παρω teemo οταν εχω απεναντι πχ singed?Γιατι να μην τον κανω outfarm?Γιατι να μην του πρηξω τις μπαλες?Επειδη μου το λες εσυ η ο οποιοσδηποτε εσυ?

Στο soloqueue μην περιμενετε σοβαρα team comps , ο αλλος θα παιξει αυτο που θελει να παιξει , οχι αυτο που θελετε εσεις

Σου ειπε κανενας οτι ο shaco δεν μπορει να παει tanky ?Σου ειπε κανενας οτι δεν μπορει το support σου να εινα ειναι tanky και να γινει εκεινος ο initiator?

Αλλα ξεχασα

Ειστε ολοι γαματοι και ολοι φυσικα παιζετε καλυτερα απο τον αλλο

Και μονο απο αυτο που λες οτι 9 στις φορες παιζεις καλυτερα απο τον αλλο φαινεται για που αξιζεις και για που εισαι

Μην το παρεις στραβα αλλα ετσι ειναι 

Το βασικο ειναι οτι δεν εχετε μερικοι συναισθηση τι κανετε λαθος και ποια ειναι τα περιθωρια σας

Εκει το χανετε

1ον, ειδες 3 παιχνιδια μου katarina με ιδιο build (το οποιο απεδωσε) και καταλαβες οτι και τα 60 game μου τα επαιξα ετσι? Πες μου λιγο τι θα εβγαζες αν οι αντιπαλοι μαγοι ηταν feedαρισμενοι και χανετε.. abyssal? δηλαδη τι λαθος εκανα?

2ον, για τον teemo το εγραψα κιολας, οτι μπορει να ειναι καλος, οποτε γιατι οχι. .η ενσταση μου ειναι, πως αφου θα εχουμε teemo top, ε ο jungler μας θα πρεπει να ειναι πιο tanky, τι να κανουμε? εγω δεν θα εγραφα αυτα που γραφω εδω αν ολο εκλαιγα και φωναζα στο game.. αυτο ειναι απο τους πρωτους λογους ηττας.

3ον.. εχεις δει tanky shaco κατω απο τα 1400 elo? Θα τρελαθω μιλαμε.. εχεις καθολου γνωμη, αποψη, ιδεα για το τι μπαχαλο γινεται αυτη τη στιγμη στα 1200-1300 Elo? οσοι παιρνουνε shaco πανε full ap, εχω να δω tanky shaco κατι μηνες..

4ον.. για τις 9 στις 10 φορες που ειπα, δεν το ειπα ετσι για να εχουμε να λεμε.. στατιστικα ειναι αυτα.. σε καθε παιχνιδι βλεπω τι παιζει ο αλλος, και σε τι ειναι καλος.. αν ειναι τελειως χαλιας, τοτε αναγκαστηκα θα βγω και θα φαω ban μιση ωρα, τι να κανω? Δηλαδη στα 60 games με katarina αποκλείεις να ημουν καλυτερος απο παιχτες που παιζουν 1η φορα Mid επειδη ετσι θελουν, η θα λενε mid or troll κλπ..?

Ενταξει, οπως εσυ με κρινεις χωρις να με ξερεις.. κ εγω θα κρινω οτι εισαι μαλλον απο αυτους που ξαφνικα κανανε ενα σερι στην αρχη στο Unranked βρεθηκαν 1500-1600+ και ολα ηταν στρωμενα με ροδοπεταλα, και εμεις ειμαστε τα noobakia που κλαιμε επειδη χανουμε.. αλλα ναι χανω επειδη εχω "λαθος" runes.. και ο Zahariel στην αρχη στα 1600 λαθος runes ειχε, που του εβγαινε η παναγια να ανεβει 10elo την ημερα και ηταν στο τσακ να αλλαξει Server..

Εγω συμβουλες ηρθα να ζητησω εδω, απο παιχτες καλυτερους απο μενα.. δεν ειμαι θεος

Δημοσ.

αμαν για διασκεδαση ειναι το παιχνιδι οχι για φιλοσοφια...επαιξες κ εχασες,ε και?επαιξες και νικησες(και παλι :P),ε και?χαλαρωστε λιγακι.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...