Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πως γινεται με 22 νικες και 5 ηττες να εχει 2389 elo;;

Δλδ εαν μπω ranked και κανω 10/10 νικες ποσο elo θα παω;

Τα πρωτα 10 παιχνιδια δινουν πολυ περισσοτερο elo απο τα επομενα, μιας και ειναι τα placement matches. Επισης αυτος που εχει τετοια στατιστικα, λογικα ηταν diamond στη S2 οποτε και ξεκινησε με μεγαλυτερο elo απο καποιον που ξεκιναει τωρα ranked.

Αρα αν πας 10/10 δε μπορει κανεις να ξερει τι elo θα εχεις μετα γιατι εξαρταται ποια παιχνιδια εχασες.

Μια συμβουλη μονο, επειδη εισαι νεος ακομα στο παιχνιδι μη ξεκινησεις απο τωρα ranked.

• Like 1
  • Απαντ. 26,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Ρε παιδια ειλικρινά.. ειναι κανεις 1300-1400 Elo στον East να παιζουμε κανενα ranked τα βράδια?

Δεν μπορω να ανεβω elo με τιποτα! Κανω καλα Score,παιρνω σε καθε back ward, κανω gank ακομα κι αν ειμαι σε lane, βγαζω guardian angel, farmαρω σωστα.. και χανω παντα λογω των αλλων σχεδον σε ολα τα games!

Καντε μια παλικαρια και καντε με add, Deluminator 21

Και καποιος με μεγαλυτερο elo, 1600+ τον πληρωνω που λεει ο λογος για να παιξουμε ΕΝΑ ranked μαζι, και αν ειμαι αμπαλος με διαγραφει και με κανει report και ας με βρισει εδω..

Παιζω θεωρω σε πολυ καλο επιπεδο (που σιγουρα δεν ειναι μονο για 1400) blitz, ashe, ezreal, nunu, taric, katarina, shen, malphite

Δεν γινεται αλλο.. ειμαι εδω και ενα μηνα στα ιδια elo.. κερδιζω 2 game, χανω 1.. και ειμαι παλι εκει που αρχισα.. χανω σερι, και μετα νικαω σερι, και παλι ηττες.. χανω τον χρονο μου για το τιποτα! και κοιταω και lolking.net τα στατιστικα των αλλων για να βελτιωσω τις πιθανοτιτες νικης, και παιζω μονο μετα τις 12.. τι αλλο να κανω?

Πρωτα απ'ολα με 2 rune pages σε ranked και ειδικα σε τετοια elo που ποτε δεν ξερεις τι θα παρεις δεν πας πουθενα

Παιζει normal να παρεις τουλαχιστον αλλα 2 , να εχεις κι αλλα 2 roles καλυμμενα με βασικα runes

Κανε αυτο κ μετα βλεπεις κ τα υπολοιπα

Δημοσ.

Ρε παιδια ειλικρινά.. ειναι κανεις 1300-1400 Elo στον East να παιζουμε κανενα ranked τα βράδια?

το solo ranked είναι αρκετές φορές θέμα συγκιριών μιας και πέφτεις με άγνωστους. επειδή οι πόντοι είναι εντελώς Unbalanced δηλαδή στα πρώτα παιχνίδια κάτι 40άρια μέχρι 20άρια και μετά σταθερά 11 έως στην καλύτερη 14, πρέπει να είσαι τυχερός για να σκάσεις με καλό Elo από την αρχή.

από εκεί και πέρα πρέπει συνέχεια να είσαι καλός στα παιχνίδια. πολλές φορές υπήρχαν παιχνίδια που ήμουν καλός και χάθηκαν γιατί είχα άμπαλους. και φορές που έκανα μαλακίες και κέρδισαμε το παιχνίδι.

δεν πιστεύω ότι παίζει ρόλο ΜΟΝΟ το να είσαι καλός. ας μην ξεχνάμε και παράγοντες AFK/Lags

είναι θέμα συγκιριών αλλά και να "σου κάτσει" το παιχνίδι.

ps. είχα φτάσει μέχρι κι 900 ELO στην season 2. Τώρα είμαι 1351 elo με πάνω από 300 games. ξέρω είναι λίγο το ELO αλλά εντάξει, δεν είμαι και καίλας να ξέρω τα πάντα στην εντέλια :P

Δημοσ.

Πρωτα απ'ολα με 2 rune pages σε ranked και ειδικα σε τετοια elo που ποτε δεν ξερεις τι θα παρεις δεν πας πουθενα

Παιζει normal να παρεις τουλαχιστον αλλα 2 , να εχεις κι αλλα 2 roles καλυμμενα με βασικα runes

Κανε αυτο κ μετα βλεπεις κ τα υπολοιπα

Εγω στον αλλο εφτασα 1800 με 2 runepages,το ενα damage και αρμορ mr seals και το αλλο ap ,κιτρινα και μπλε το ιδιο [armor kai mr]

Δημοσ.

Εγω στον αλλο εφτασα 1800 με 2 runepages,το ενα damage και αρμορ mr seals και το αλλο ap ,κιτρινα και μπλε το ιδιο [armor kai mr]

Μονο που εσυ εισαι εσυ κ εχεις φτασει 2k κ προφανως ξερεις πως να κανεις manage ενα παιχνιδι ακομα κ με σχετικα λαθος runes κ ο αλλος ειναι αλλος που εχει κολλησει στα 1300 κ εχεi 2 βασικα rune page και λεει οτι παιζει blitz/shen/malphite/nunu 

• Like 1
Δημοσ.

πάντως λάθος να δίνεται βαρύτητα σε champs που συνήθως τρώνε ban

shen/malph 95% banάρονται και Blitz αρκετές φορές (μιλάμε όταν ο Team Leader νιώθει)

• Super Moderators
Δημοσ.

Κάποιος συγκεκριμενος user με >49000 posts θα επηρεαστεί πολύ απο τον επόμενο champion. Γκουχ. Κακό εναέριο. Γκούχ. Moar σε λιγάκι όταν έχω pc.

edit: http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=pIqqUH0binE

motherfucker...

• Like 1
Δημοσ.

Ξέρω τουλάχιστον 2 άτομα προσωπικά (φίλους, όχι άσχετους που γνώρισα στο παιχνίδι) που αν τους δώσεις φρέσκο 30 lvl account, στο πάνε Platinum σε 2-3 μέρες. Όχι γκαντεμιές, όχι μα-μου, όχι afk,lag,dc, σε 2-3 μέρες έχει πάει το account 1850. Ο ένας δε από αυτούς, παίζει μόνο support.

Μάλλον είναι τυχεροί και πέφτουν σε καλούς συμπαίκτες και οι 2 συνέχεια. -.-

Το ότι 100άδες άτομα το έχουν για επάγγελμα αυτό, πάλι δεν λέει κάτι.

Δεν ξέρω πόσες φορές πρέπει να το πούμε και να το διαβάσει κάποιος για να καταλάβει ότι

αν ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΟΣ, ανεβαίνεις ΠΑΝΤΑ. Εύκολα, δύσκολα, αργά, γρήγορα, θα φτάσεις στο Elo που είσαι πραγματικά.

Αν είσαι 2 μήνες στο 1100, ε είσαι 1100 παίκτης, πως να το κάνουμε δηλαδή.

Δεν φταίνε ούτε τα τρολλς, ούτε οι ragers, ούτε οι afkers, ούτε κανείς. Φταις εσύ.

Αγοράζω και Guardian Angel λέει ο άλλος, γιατί δεν ανεβαίνω.

Ε σόρρυ ρε παιδιά, δηλαδή πως να τα πάρει κανείς σοβαρά αυτά; Μόνο που διαβάζω την φράση

"παίζω καλά και χάνω ΠΑΝΤΑ εξαιτίας των άλλων" λέω τέλος, κακός παίκτης.

Και άμα δεν ρίξεις τα μούτρα σου, να πεις κάτι κάνω λάθος, ας το βρω ώστε να βελτιωθώ,

μια ζωή κολλημένος στο ίδιο έλο θα 'σαι. Όσο σου φταίνε οι άλλοι, δεν πρόκειται ποτέ να δεις φως.

• Like 3
Δημοσ.

Ξέρω τουλάχιστον 2 άτομα προσωπικά (φίλους, όχι άσχετους που γνώρισα στο παιχνίδι) που αν τους δώσεις φρέσκο 30 lvl account, στο πάνε Platinum σε 2-3 μέρες. Όχι γκαντεμιές, όχι μα-μου, όχι afk,lag,dc, σε 2-3 μέρες έχει πάει το account 1850. Ο ένας δε από αυτούς, παίζει μόνο support.

Μάλλον είναι τυχεροί και πέφτουν σε καλούς συμπαίκτες και οι 2 συνέχεια. -.-

Το ότι 100άδες άτομα το έχουν για επάγγελμα αυτό, πάλι δεν λέει κάτι.

Δεν ξέρω πόσες φορές πρέπει να το πούμε και να το διαβάσει κάποιος για να καταλάβει ότι

αν ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΟΣ, ανεβαίνεις ΠΑΝΤΑ. Εύκολα, δύσκολα, αργά, γρήγορα, θα φτάσεις στο Elo που είσαι πραγματικά.

Αν είσαι 2 μήνες στο 1100, ε είσαι 1100 παίκτης, πως να το κάνουμε δηλαδή.

Δεν φταίνε ούτε τα τρολλς, ούτε οι ragers, ούτε οι afkers, ούτε κανείς. Φταις εσύ.

Αγοράζω και Guardian Angel λέει ο άλλος, γιατί δεν ανεβαίνω.

Ε σόρρυ ρε παιδιά, δηλαδή πως να τα πάρει κανείς σοβαρά αυτά; Μόνο που διαβάζω την φράση

"παίζω καλά και χάνω ΠΑΝΤΑ εξαιτίας των άλλων" λέω τέλος, κακός παίκτης.

Και άμα δεν ρίξεις τα μούτρα σου, να πεις κάτι κάνω λάθος, ας το βρω ώστε να βελτιωθώ,

μια ζωή κολλημένος στο ίδιο έλο θα 'σαι. Όσο σου φταίνε οι άλλοι, δεν πρόκειται ποτέ να δεις φως.

Συμφωνω απο την μεση και κατω

Τα πανω που λες ειναι χαζομαρες

1)Με support δεν ανεβαινεις που να χτυπας την κωλαρα σου κατω , τουλαχιστον οχι ευκολα/γρηγορα

Το οτι ξερεις καποιον/καπου/καποτε γιατι ενδιαφερει εμας?

Ναι φυσικα και αν ειναι καποιος καλος θα ανεβει ανεξαρτητος account , ειναι καπως αυτονοητο

Το ΠΑΝΤΑ και το ΚΑΛΟΣ που τα γραφεις και με κεφαλαια δεν ισχυουν στον east , ξεχασε τα

Σταματηστε να γραφετε γενικολογιες που εχουν ειπωθει αρκετες φορες

Οι περισσοτεροι δεν εχουν επιγνωση του πως παιζουν και φυσικα δεν ξερουν σε ποιο elo ανηκουν με αποτελεσμα ολα να τους φαινονται στραβα , η κλαψα θα παραμεινει κλαψα ειτε λετε αυτα που λετε ειτε οχι

• Like 3
Δημοσ.

Για τον φιλο ομως του ειπα.Δεν γινετε να lanαρεις με 20 αρμορ και mr στο επιπεδο σου[οκ ο tirdus ξεκινα με 0 def ,αλλα με 35 ap ,αλλα παιζει παντα range παικτες και ειναι TIRIDUS].

Συμφωνω απο την μεση και κατω

Τα πανω που λες ειναι χαζομαρες

1)Με support δεν ανεβαινεις που να χτυπας την κωλαρα σου κατω , τουλαχιστον οχι ευκολα/γρηγορα

Το οτι ξερεις καποιον/καπου/καποτε γιατι ενδιαφερει εμας?

Ναι φυσικα και αν ειναι καποιος καλος θα ανεβει ανεξαρτητος account , ειναι καπως αυτονοητο

Το ΠΑΝΤΑ και το ΚΑΛΟΣ που τα γραφεις και με κεφαλαια δεν ισχυουν στον east , ξεχασε τα

Σταματηστε να γραφετε γενικολογιες που εχουν ειπωθει αρκετες φορες

Οι περισσοτεροι δεν εχουν επιγνωση του πως παιζουν και φυσικα δεν ξερουν σε ποιο elo ανηκουν με αποτελεσμα ολα να τους φαινονται στραβα , η κλαψα θα παραμεινει κλαψα ειτε λετε αυτα που λετε ειτε οχι

Για εμενα εισαι λαθος.Δηλαδη οταν εγω ανεβηκα με skarner full armor και τανκυ ,και με ανρητικο kill ratio,πως εφτασα 2κ?Αν δεις ομως assist θα καταλαβεις.ΓΙα εμενα υπαρχουν support που δεν θα σου κανουν carry[μαλλον βλεπεις διαφορετικα το carry,carry για εμενα δεν σημαινει να κανω περισσοτερο dammage και να εχω τα kill],οπως η λεονα σονα και ταρικ.Το πιο σημαντικο πραγμα ειναι το ad σου,αν τωρα εσυ εισαι op support και δεν αφηνεις να το πειραξουν οι αντιπαλοι ή εχεις απιστευτο harass στο lane ή κανεις απιστευτα initiate,για εμενα μπορεις να κανεις carry Και με support.

Υπαρχουν ατομα που εχουν 30 νικες 4 ηττες με ταρικ,και οχι ενας μονο,αρκετοι.

οταν εγω επαιζα skarner ,δεν ειχα στο μυαλο μου να τους σκοτωσω ολους[παντα τερματιζα με το λιγοτερο damage],αλλα προστατευα το carry μου,Για να μπορεσει να με κανει carry.

• Like 1
Δημοσ.

Για τον φιλο ομως του ειπα.Δεν γινετε να lanαρεις με 20 αρμορ και mr στο επιπεδο σου[οκ ο tirdus ξεκινα με 0 def ,αλλα με 35 ap ,αλλα παιζει παντα range παικτες και ειναι TIRIDUS].

Για εμενα εισαι λαθος.Δηλαδη οταν εγω ανεβηκα με skarner full armor και τανκυ ,και με ανρητικο kill ratio,πως εφτασα 2κ?Αν δεις ομως assist θα καταλαβεις.ΓΙα εμενα υπαρχουν support που δεν θα σου κανουν carry[μαλλον βλεπεις διαφορετικα το carry,carry για εμενα δεν σημαινει να κανω περισσοτερο dammage και να εχω τα kill],οπως η λεονα σονα και ταρικ.Το πιο σημαντικο πραγμα ειναι το ad σου,αν τωρα εσυ εισαι op support και δεν αφηνεις να το πειραξουν οι αντιπαλοι ή εχεις απιστευτο harass στο lane ή κανεις απιστευτα initiate,για εμενα μπορεις να κανεις carry Και με support.

Υπαρχουν ατομα που εχουν 30 νικες 4 ηττες με ταρικ,και οχι ενας μονο,αρκετοι.

οταν εγω επαιζα skarner ,δεν ειχα στο μυαλο μου να τους σκοτωσω ολους[παντα τερματιζα με το λιγοτερο damage],αλλα προστατευα το carry μου,Για να μπορεσει να με κανει carry.

Δεν εχει να λεει κατι το αρνητικο kda , εμενα δεν με ενδιαφερουν αυτα

O Skarner ηταν ενας απο τους καλυτερους τροπους για να ανεβεις πριν το nerf του shield και του ult και φυσικα δεν ειναι η δουλεια του να σκοτωσει , ασχετα αν μπορει ανετα να το κανει 

Peel και παλι peel για το carry σου

Kαι φυσικα υπαρχουν champs που κανουν carry χωρις να εχεις dmg η οτιδηποτε , αρκει ο καθενας να ξερει τον ρολο του

Και για να ξεκαθαρισω , οτι ειπα παραπανω ισχυει για τον east

Βρειτε μου εναν που να ανεβει μονο παιζοντας support σε τυπακια με ονοματα Foniko Strigaki , XezwSeDhmarxia κτλ

Ισως το 3013 να φτασει καποιο elo

30-4 νικες με taric στο 1400 elo θα ηθελα πολυ να δω εναν , οχι πολλους

Δημοσ.

Βρειτε μου εναν που να ανεβει μονο παιζοντας support σε τυπακια με ονοματα Foniko Strigaki , XezwSeDhmarxia κτλ

Ισως το 3013 να φτασει καποιο elo

30-4 νικες με taric στο 1400 elo θα ηθελα πολυ να δω εναν , οχι πολλους

Και όμως, υπάρχουν και ανεβαίνουν. Αυτό που γίνεται είναι ότι ξενερώνει η ζωή τους 1-2 μέρες, φωνάζουν/βρίζουν/λένε "μα είναι δυνατόν να γίνονται τέτοια πράγματα;;;", αλλά σε κάποια φάση το προσπερνάνε και φτάνουν σε πιο ανθρώπινα επίπεδα.

Κολλητός μου 20 χρόνια: http://www.lolking.net/summoner/euw/34027856#ranked-stats

54-17 με Taric. Platinum σε 2 μέρες αποκλειστικά με support.

Αυτές τις 2 μέρες, ναι, έριξε καντήλι και δεν πίστευε αυτά που έβλεπε, αλλά έκανε υπομονή

και ανέβηκε και πλέον είναι άνετος και παίζει σαν άνθρωπος. Ούτε μάγος είναι, ούτε υπεράνθρωπος.

Και αυτό είναι το 5ο, 6ο account που ανεβάζει. Όποιος του λέει, τον πάει 1500 σε λίγες ώρες, όπου και να 'ναι.

Όταν λοιπόν βλέπω αυτά εγώ, μετά δεν πιστεύω ούτε σε elo hell, ούτε σε γκαντεμιές, ούτε σε τίποτα.

Βλέπω χάνω συνέχεια; Κάτι κάνω λάθος ΕΓΩ.

Η αλήθεια να λέγεται, και εγώ πιστεύω ότι ο East σε σχέση με τον West είναι πολύ χειρότερα.

Όχι όμως τόσο που να δικαιολογεί αυτά που γράφονται εδώ μερικές φορές.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...