Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε συνέχεια του παραπάνω, να πω ότι η Ahri, ο Ezreal και ο Lee είναι οι μόνοι πραγματικά δύσκολοι χαρακτήρες που βλέπω τακτικά και στα επίπεδα που παίζω εγώ. Χαρακτήρες όπως ο Jayce, o Zed, ο Kha Zix, o Draven με υψηλό skill cap αγνοούνται συστηματικά (γιατί δεν ξέρουν να τους παίξουν και τους πνίγουν σαν κουνέλια, τι σκατά πας με τον AD assassin solo top αν δε ξέρεις τι κάνεις?) με αποτέλεσμα να παίζω/ουμε με/εναντίον Lee - Nunu/ Taric - Darius - Ezreal - random AP mid.

Ο draven σε ολο αυτο που ειπες που αρκιβως κολλαει?

• Απαντ. 26,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Παιδια θα ηθελα να κανω μια ερωτηση σχετικα με ενα προβλημα που εχω με το LOL. Πηγα τις προαλλες να παιξω ενα normal game και οταν μπηκαμε στο game μετα απο κανενα 5λεπτο κολλησε το PC και νεκρωσε ολοκληρωτικα. Το εσβησα και το ξανανοιξα και ολα μου φανηκαν μια χαρα στο PC, αλλα δεν δοκιμασα να ξαναπαιξω. Χτες μπηκα να παιξω customakia και το παιχνιδι ανταποκριθηκε κανονικοτατα, χωρις να κολλησει καθολου. Σημερα πηγα παλι να παιξω normal και ξανακολλησε.

Τι πιστευετε οτι μπορει να φταιει για αυτο?? Χρειαζετε απλα να κανω ενα repair στο LOL η μηπως εχει προβλημα ο υπολογιστης?

Δημοσ.

Είχα μπει που λέτε να παίξω ένα customάκι στις 3-4 το βράδυ (βρικολάκιασμα :D) και έτυχε να παίξω μαζί με τον Tiridus. Φοβερός παίκτης και ήξερε πώς να επικοινωνεί με την ομάδα.

Είχε πάρει fiora (εγώ blitz) και μας έλεγε π.χ. "ulti in 15 sec" "going in 10"

Όχι σαν κάτι άλλους μαλάκες που αν είναι δυνατόν level 30 να μου πάει στο πρώτο pick τον teemo για mid (δεν είπα τίποτα γιατί έχω παίξει και εγώ και έκανα 21/4/11) ενώ βλέπει αντίπαλη leblanc. Που πας ρε φίλε με τον teemo? Score μετά το πρώτο 10λεπτο είχε 0/5/0. Ή ο άλλος που μου πήρε για last pick anivia για bot μαζί με sivir. Η passive έφυγε στα πρώτα 60 δευτερόλεπτα και score του game 0/20.

Και η ατάκα της χρονιάς: Ο karthus είναι πολύ καλό adc

Δημοσ.

o LEE αν αστοχήσει στο Q του τέλος. σε θέμα Jungle τον τελευταίο καιρό παίζω Fiddle. ναι δεν είναι κι ο πιο δυνατός Jungler αλλά σε θέμα gang είναι super. δεν χρειάζεται να πω τι γίνεται όταν πάει 6. το όλο θέμα είναι να μην γίνει ντου στην αρχή και χαθεί το μπλε.

παίζω μόνο ranked, κι έχω δει ΤΑ κουλά, τα οποία κάλιστα θα μπορούσαν να γίνουν σε πειραματικό normal game , όπως Janna top, Garen support, Jayce mid κ.α.

και μιλάμε για 1300+ elo

p.s. καλή η Nami, αλλά όχι για πολλά πολλά

p.s2. ο champ που βλέπω 9 στα 10 Games είναι ο Ez

p.s3. δεν ξέρω τι λέτε περί nerf αλλά το πιο ηλίθιο Skill είναι το Ulti του Karthus. τα υπόλοιπα αν παίξεις καλά τα αποφεύγεις. αυτό το γαμω-ulti δεν... εκτός αν είσαι Sivir/Vlad/Noc ή αν εχεις Banshee (που δεν εχω δει κανεναν εδω και μηνες με αυτο)

Δημοσ.

Ειναι ο νουμερο 1 παικτης ranked στον east στην σεζον 2 και τωρα στην σεζον 3.

http://competitive.eune.leagueoflegends.com/ladders/eune/current/rankedsolo5x5

Διαβάζω την πρώτη φορά: "είμαι..."

Διαβάζω δεύτερη: ¨είμαι..."

Daf@q λέω.Διαβάζω τρίτη και διαβάζω σωστά. :P

Δημοσ.

Ρε παιδια ειλικρινά.. ειναι κανεις 1300-1400 Elo στον East να παιζουμε κανενα ranked τα βράδια?

Δεν μπορω να ανεβω elo με τιποτα! Κανω καλα Score,παιρνω σε καθε back ward, κανω gank ακομα κι αν ειμαι σε lane, βγαζω guardian angel, farmαρω σωστα.. και χανω παντα λογω των αλλων σχεδον σε ολα τα games!

Καντε μια παλικαρια και καντε με add, Deluminator 21

Και καποιος με μεγαλυτερο elo, 1600+ τον πληρωνω που λεει ο λογος για να παιξουμε ΕΝΑ ranked μαζι, και αν ειμαι αμπαλος με διαγραφει και με κανει report και ας με βρισει εδω..

Παιζω θεωρω σε πολυ καλο επιπεδο (που σιγουρα δεν ειναι μονο για 1400) blitz, ashe, ezreal, nunu, taric, katarina, shen, malphite

Δεν γινεται αλλο.. ειμαι εδω και ενα μηνα στα ιδια elo.. κερδιζω 2 game, χανω 1.. και ειμαι παλι εκει που αρχισα.. χανω σερι, και μετα νικαω σερι, και παλι ηττες.. χανω τον χρονο μου για το τιποτα! και κοιταω και lolking.net τα στατιστικα των αλλων για να βελτιωσω τις πιθανοτιτες νικης, και παιζω μονο μετα τις 12.. τι αλλο να κανω?

Δημοσ.

Συνεχιζε να παιζεις καλα και θα ερθουν οι νικες

κατα δευτερον

http://www.lolking.net/summoner/eune/26600064#history

δες κατι

σε οσα ειχες καλο score κερδισες,εκτος απο ενα που το εχασες.Τι σημαινει αυτο?

Επισης τα runes σου,δες με τι runes lainaρεις,ενα λαθος δικο σου και μπορει να πεθανεις.MR mid ,ARM bot η τοπ

Δημοσ.

Πως γινεται με 22 νικες και 5 ηττες να εχει 2389 elo;;

Δλδ εαν μπω ranked και κανω 10/10 νικες ποσο elo θα παω;

Δημοσ.

Swimmmer , πολύ λίγα creeps στα AD σου, 2 μόνο σελίδες (μια αγορά πρέπει να κάνεις στο LOL και αυτή είναι παραπάνω rupages. Πάρε το bundle μια και καλή να τελιώνεις) και αυτές όχι και οι καλύτερες. Επίσης και λιγο τα masteries δουλίτσα αν και μαρέσει το free spirit σε αυτά.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...