Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 26,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Φτου να μην το ματιάσω αλλά τις τελευταίες μέρες στα ranked πέφτω με νορμαλ στα μυαλά κόσμο και ανέβασα το ελο μου απο τα 800κατι λόγω decay στα 1200+ . Έχω ακόμα μέλλον μέχρι τα 1500 που είχα κάποτε στον west αλλά βρίσκομαι σε καλό δρόμο.

Αποστολή από GT-N7100 με τη χρήση Insomnia App

• Like 1
Δημοσ.

εγω με το ιντερνετ που εχω φοβαμαι να μπω ρανκ,σχεδον σε καθε παιχνιδι πεφτει μια φορα για 2-3 λεπτα και χανω κατι,αν γινει σε ρανκ παει.

Δημοσ.

εγω με το ιντερνετ που εχω φοβαμαι να μπω ρανκ,σχεδον σε καθε παιχνιδι πεφτει μια φορα για 2-3 λεπτα και χανω κατι,αν γινει σε ρανκ παει.

πέφτει το παιχνίδι ή όλο το δίκτυο?

Δημοσ.

αν ειναι θεμα συγχρονισμου ισως χρειαστει να πεσει η ταχυτητα που κλειδωνει ωστε να υπαρξει πιο σταθερη συνδεση

Δημοσ.

Σημερα εχει τα online προκριματικα για τις ομαδες που θα μπουνε στα season 3 offline events και θα περνουν μισθο απο τη riot...
Εδω το stream Source.png Πηγή: http://www.twitch.tv/leaguepedia">Εδω ..Παιζουν και 4 ελληνικες ομαδες,η 1 αποκλειστηκε ηδη

Δημοσ.

Σήμερα είδα τον πρώτο Cho με Trinity στη ζωή μου, εναντίον Yi solo top (και του έδωσε και 2 kills). Ευτυχώς δεν πρόλαβε να το ολοκληρώσει, κάναμε surrender.

Δημοσ.

normal, με έχει πιάσει απίστευτη κουλαμάρα και έχω κάνει πολλές ήττες χτες και σήμερα οπότε κομμένα τα ranked μέχρι να ξαναβρώ τη φόρμα μου.

Δημοσ.

Oι DD παιζουν με Millenium και μαλλον θα το χασουν. Οι MadGodz και TyL παιζουν με αγνωστους πρωτο γυρο αλλα οι MG μαλλον θα βρουν τοιχο στο 2ο γυρο. Θα κανω κι ενα μικρο coverage:

twitch.tv/soulfiregaming

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...