Tobajara Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 Θα εκανα περισσοτερες ερωτησεις, αλλα θα περιοριστω σε μια: Γιατι δεν αγοραζεις sightstone? Σε κάποια παιχνίδια, όταν είχα κλείσει το inventory με μπότες - Philosopher's - Kage's (Shard) - Aegis - Kindlegem (Zeke's) είχα πρόβλημα με τα wards. Το Ruby Sightsone σε αφήνει να βάλεις μόνο τρία ταυτόχρονα και ήθελα να έχω παραπάνω, ενώ συχνά αγόραζα 2 - 3 έξτρα. Τον τελευταίο καιρό δοκιμάζω χωρίς Sightstone και, αν και αρκετά ακριβότερο συγκριτικά, wardάρω πιο άνετα. Επίσης επειδή παίζω συχνά με Soraka αργώ τόσο να αναβαθμίσω το Kage's λόγω της mana ability που έχει, οπότε προτιμώ να βγάλω πρώτα Aegis. Επειδή το έχω συνηθίσει, προς το παρόν παίζω το ίδιο με τη Leona αλλά εξαρτάται κιόλας από τους συμπαίκτες.
Atallos1 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 Σε κάποια παιχνίδια, όταν είχα κλείσει το inventory με μπότες - Philosopher's - Kage's (Shard) - Aegis - Kindlegem (Zeke's) είχα πρόβλημα με τα wards. Το Ruby Sightsone σε αφήνει να βάλεις μόνο τρία ταυτόχρονα και ήθελα να έχω παραπάνω, ενώ συχνά αγόραζα 2 - 3 έξτρα. Τον τελευταίο καιρό δοκιμάζω χωρίς Sightstone και, αν και αρκετά ακριβότερο συγκριτικά, wardάρω πιο άνετα. Επίσης επειδή παίζω συχνά με Soraka αργώ τόσο να αναβαθμίσω το Kage's λόγω της mana ability που έχει, οπότε προτιμώ να βγάλω πρώτα Aegis. Επειδή το έχω συνηθίσει, προς το παρόν παίζω το ίδιο με τη Leona αλλά εξαρτάται κιόλας από τους συμπαίκτες. Ξεχνας το Zekes για S3 Ξεχνας και το Kages 2 Builds υπαρχουν Ειτε πας για Philo > Shurelyas και αρχιζεις bead και mreg και couple wards Ειτε αρχιζεις flask/wards και πας για Solari που ειναι must item πλεον Solari/Aegis μαζι με Sightstone ειναι τα μονα items που χρειαζεσαι Pink wards οταν σκοπευεις να κανεις baron/dragon και εισαι αρχοντας Κατι shard of true ice και λοιπες παπαριες δεν αξιζουν
sofoula123 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 Οχι παιδια, οχι κακιουλες τουτες τις holy μερες! Θα μπει και ο Atallos1 στο party και αντε να μαζευτειτε. hue Ευχαριστώ!!!!
xavier Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 noob calendar, μετα απο 3 μερες gaming εχω φτασει level 10, προς το παρον εχω κατασταλαξει στην Ανι που ειναι αρκετα καλη ranged, ενω αν με προλαβουν εχω στη καβατζα ενα stun, και με κανα κομπο ολων των skill της μπορω να καθαρισω ανετα τους περισσοτερους αντιπαλους στο ενας με εναν... βεβαια οσο ανεβαινουμε, τοσσο βρισκομαι αντιπαλος με champions που δεν αναγνωριζω και το πραγμα δυσκολευει...αν κυριως την παταω γιατι χαρακτηρες που στα πιο χαμηλα level τους ειχα ανετα, τωρα με δυσκολευουν γιατι αυτοι που τους εχουν ξερουν να τους παιζουν...Αλλα πιο συχνα τα κλαρινα ερχονται, οταν οι αντιπαλοι παιζουν σαν ομαδα και γκανγκαρουν ολοι μαζι, ενω εμεις κανουμε ο καθενας τα δικα του... τωρα θελω να μαθω λιγο τι παιζει με τα buffs
Tobajara Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 Ξεχνας το Zekes για S3 Ξεχνας και το Kages 2 Builds υπαρχουν Ειτε πας για Philo > Shurelyas και αρχιζεις bead και mreg και couple wards Ειτε αρχιζεις flask/wards και πας για Solari που ειναι must item πλεον Solari/Aegis μαζι με Sightstone ειναι τα μονα items που χρειαζεσαι Pink wards οταν σκοπευεις να κανεις baron/dragon και εισαι αρχοντας Κατι shard of true ice και λοιπες παπαριες δεν αξιζουν Το Zeke's το παίρνω situational αντί για Solari, ανάλογα με το ματς. Το Kage's το βρίσκω πολύ χρήσιμο στην αρχή λόγω gold, ειδικά σε περιπτώσεις που δεν έχουν κάτσει assists στο lane. Shard of True Ice δε βγάζω σχεδόν ποτέ για να πω την αλήθεια. Ουσιαστικά μου βγάζει τα λεφτά των wards όποτε κάνω recall. Θα δοκιμάσω ξανά πάντως Sightstone μόνο και μόνο για να δω αν βελτιώνεται ο χρόνος που βγάζω Aegis. Όταν το δοκίμαζα δεν είχα δει μεγάλη διαφορά πάντως, αλλά πιθανόν να έκανα κάτι στραβά γιατί ήταν αρχή S3 και ήμουν λίγο χαμένος.
3leven Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 noob calendar, μετα απο 3 μερες gaming εχω φτασει level 10, προς το παρον εχω κατασταλαξει στην Ανι που ειναι αρκετα καλη ranged, ενω αν με προλαβουν εχω στη καβατζα ενα stun, και με κανα κομπο ολων των skill της μπορω να καθαρισω ανετα τους περισσοτερους αντιπαλους στο ενας με εναν... βεβαια οσο ανεβαινουμε, τοσσο βρισκομαι αντιπαλος με champions που δεν αναγνωριζω και το πραγμα δυσκολευει...αν κυριως την παταω γιατι χαρακτηρες που στα πιο χαμηλα level τους ειχα ανετα, τωρα με δυσκολευουν γιατι αυτοι που τους εχουν ξερουν να τους παιζουν...Αλλα πιο συχνα τα κλαρινα ερχονται, οταν οι αντιπαλοι παιζουν σαν ομαδα και γκανγκαρουν ολοι μαζι, ενω εμεις κανουμε ο καθενας τα δικα του... τωρα θελω να μαθω λιγο τι παιζει με τα buffs Πολυ καλη η Αnnie.. Εχει πολυ δυνατα και ευκολα combo's.. Αυτο που μπορεις να κανεις ειναι καθε εβδομαδα που βγαινουν 10 free champions , να τα δοκιμαζεις 1-2 φορες ειτε σε normal game ειτε με bots ετσι ωστε να ξερεις τα skills τους και τις passive τους και να ξερεις απο πριν ποιος εχει το πλεονεκτημα στο lane σου. Π.χ. η Anivia καθε 5 λεπτα αντι να πεθανει γινεται αυγο το οποιο πρεπει να ξανακατεβασεις γρηγορα αν θες να παρεις το kill αλλιως θα ξαναζωντανεψει.. Αν καποιος δεν το ηξερε αυτο , πορει να εκανε dive κατω απο το turret και οχι μονο να εχανε το kill αλλα να επεφτε κιολας.. Οσο για τα buffs , υπαρχουν 2 ειδων. Το Red: Με τα hitακια σου κανεις slow στον αντιπαλο , και τον "καις" κανοντας του λιγο true damage για 3 δευτερολεπτα. To Blue: Εχεις 20% Cooldown reduction και παρα πολυ mana regeneration για να spammαρεις skill χωρις να αγχωνεσαι για το mana σου.
Dakonblackblade Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 noob calendar, μετα απο 3 μερες gaming εχω φτασει level 10, προς το παρον εχω κατασταλαξει στην Ανι που ειναι αρκετα καλη ranged, ενω αν με προλαβουν εχω στη καβατζα ενα stun, και με κανα κομπο ολων των skill της μπορω να καθαρισω ανετα τους περισσοτερους αντιπαλους στο ενας με εναν... βεβαια οσο ανεβαινουμε, τοσσο βρισκομαι αντιπαλος με champions που δεν αναγνωριζω και το πραγμα δυσκολευει...αν κυριως την παταω γιατι χαρακτηρες που στα πιο χαμηλα level τους ειχα ανετα, τωρα με δυσκολευουν γιατι αυτοι που τους εχουν ξερουν να τους παιζουν...Αλλα πιο συχνα τα κλαρινα ερχονται, οταν οι αντιπαλοι παιζουν σαν ομαδα και γκανγκαρουν ολοι μαζι, ενω εμεις κανουμε ο καθενας τα δικα του... τωρα θελω να μαθω λιγο τι παιζει με τα buffs Επίσης κατευθύνεις εσύ τον Tibbers πατώντας R και αριστερό κλικ εκεί που θες να πάει ή επιτεθεί. Πολύ βολικό.
3leven Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 Επίσης κατευθύνεις εσύ τον Tibbers πατώντας R και αριστερό κλικ εκεί που θες να πάει ή επιτεθεί. Πολύ βολικό. Μια διορθωση: Για να τον κατευθυνεις πατας ειτε το R ειτε ctrl + αριστερο κλικ.
xavier Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 Μια διορθωση: Για να τον κατευθυνεις πατας ειτε το R ειτε ctrl + αριστερο κλικ. πω........μπραβο ρε σεις, δεν το ηξερα, και μου εσπαζε τα νευρα που ο τιμπερ εκανε οτι και η ανι
xavier Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 ρε παιδες, επαιξα μαζι με ενα φιλο μου που εχει 4-5 λογαριασμους 30 level και εναν 21. τεσπα εμεις παιξαμε ομαδα με το λογαριασμο του που εχει 21, εγω ειμαι 10. Φυσικα οι αντιπαλοι ηταν παρομοια με αυτον level...E λοιπον δεν μπορουσα να κανω kill, δλδ με 2 χιτς, με τρωγαν... ειναι θεμα ικανοτητας ή οντως η διαφορα ειναι στα σκιλς που ξεκλειδωνουν με τα level, τους runes και κτλ?
pipiris Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 Ικανοτητας. Αν καποιος ειναι κουλος και 30 lvl με full runes & masteries να ειναι θα χασει απο καποιον καλυτερο του με 1 lvl account.
Arcanaloth Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 ρε παιδες, επαιξα μαζι με ενα φιλο μου που εχει 4-5 λογαριασμους 30 level και εναν 21. τεσπα εμεις παιξαμε ομαδα με το λογαριασμο του που εχει 21, εγω ειμαι 10. Φυσικα οι αντιπαλοι ηταν παρομοια με αυτον level...E λοιπον δεν μπορουσα να κανω kill, δλδ με 2 χιτς, με τρωγαν... ειναι θεμα ικανοτητας ή οντως η διαφορα ειναι στα σκιλς που ξεκλειδωνουν με τα level, τους runes και κτλ? Τέτοια λάθη δεν γίνονται. Εννοείται πως αν ένας lvl 10 παίκτης (που σημαίνει ότι ξεκίνησε κυριολεκτικά προχθές) παίξει με 30άρηδες, θα ξενερώσει η ζωή του και θα βαρεθεί να τρώει ψόφους. Η διαφορά στην εμπειρία είναι τεράστια, είναι λογικό πως κάποιος με εκατοντάδες/χιλιάδες παιχνίδια στην πλάτη του, θα είναι πολύ καλύτερος από κάποιον που έχει παίξει 10-15 παιχνίδια εναντίων Bots. Απορώ γιατί δεν στο 'πε ο 30άρης φίλος σου, τί περίμενε να γίνει δηλαδή; Φυσικά και θα σε πάρουν χαμπάρι οι αντίπαλοι ότι είσαι μικρό lvl και θα σε ψάχνουν παντού να πάρουν Kills.
xavier Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 ε ενταξει ειπαμε να παιξουμε κανα παιχνιδι μαζι, πιο πολυ για να δω πως παιζει το αρρωστακι... σημερα που θα το δω θα τον κραξω...απλα αναρωτιομουν αν παιζει τοσσο μεγαλη διαφορα το level ή αν ειμαι τοσσο χαλιας ...οκ το 2ο απο οτι καταλαβα ισχυει σε μεγαλο βαθμο...εχω δρομο ακομα...
Tobajara Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 Καλή χρονιά σε όλους μας, καλά ματς και μακριά από αυτά που μας εκνευρίζουν, ό,τι κι αν είναι αυτά! Πρώτο ματς πρώτη νίκη σήμερα, έτσι για το γούρι
PsyGreg Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 το καλύτερο Support είναι ο Ταρίκιος (Taric ) 1. HeaL 2. Armor Aura Bonus 3. Stun 4. Damage Aura Bonus & με το Passive ανεβάζει και mana/hit δηλαδή τα έχει ΌΛΑ όσα χρειάζεται το ADC, και είναι άψογος σε early,mid,late Game
Προτεινόμενες αναρτήσεις