Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 26,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Αν είστε noobάκια σας παρακαλώ μη με κάνετε add!!! Ή κάντε με αλλά μη με κάνετε invite να παίξουμε μαζί! Χαχαχα!!!  :wub:

Είσαι πολύ αστεία. Εντάξει τώρα?

Δημοσ.

Ναι!!! Τι?

Εκτός από το ότι το είπα για πλάκα αυτό...

Το ότι είμαι 20 lvl δεν σημαίνει ότι δεν παίζω γ@μάτα!!!! Χαχαχα!!!  B)

20 στον έναν server + 20 στον άλλον server = 40 lvl :D

Είσαι πολύ αστεία. Εντάξει τώρα?

25291228.jpg

• Like 1
Δημοσ.

παίζω και γω απο δαύτο, με την κοπελιά και 1-2 φιλαράκια. έχω και δικό μου VT s;erver και τα λέμε απο κει . Παίζουμε για την πλάκα μας, και για γέλιο (αν και καλό gaming, όχι ότι να ναι). Ευχαρίστως να παίξουμε κανα παιχνίδι με όποιον θέλει. Noob - ξεnoob :)

mpampir το account μου, και παίζουμε nordic - east.

• Like 1
Δημοσ.

Σε άλλα νέα, όταν η ομάδα νιώθει η Leona είναι ίσως το καλύτερο support του παιχνιδιού. Όταν δε νιώθει είναι εντελώς άχρηστη.

Σε αυτή την περίπτωση η ομάδα ένιωθε. Αλλά όταν ο TF σου έχει ταϊσει την αντίπαλη Le Blanc, λήγει με 4-10-15 και δεν ξέρει πότε να επιτεθεί, και σε κάνει carry ο Shen στην ομάδα σου, νιώθεις μια απογοήτευση...

Δημοσ.

Οχι παιδια, οχι κακιουλες τουτες τις  holy μερες!

Θα μπει και ο Atallos1 στο party και αντε να μαζευτειτε.

hue

Πισω γοριλλα

Δημοσ.

γαιτι δεν παιρνεις ad ρε φιλε να τους κανεις carry ?Οπως εχω δει σε ολα σου τα ποστ δεν φταις ποτε.Για παιξε ad να τους παρεις στις πλατες σου..

Φταίω κι εγώ, από τη στιγμή που γίνομαι μέρος της μπάλας σα support ή δεν τους κουβαλάω σαν top. Και κάνω σάπια παιχνίδια όπως όλοι.

Τώρα, οι λόγοι που δεν παίζω carry είναι δύο. Πρώτον, δεν το ξέρω αρκετά καλά (ακόμα). Τα σκορ μου συνήθως είναι 1/1/1 ή 1/1/1,5 που δεν είναι σε καμία περίπτωση ικανοποιητικό. Δεύτερον, είναι πιο εύκολο να βρεις μετριοκαλό carry από μετριοκαλό support ή tank/bruiser οπότε είμαι πιο χρήσιμος στην ομάδα μου σε άλλους ρόλους και πολύ περισσότερο βάζοντας wards, που σε χαμηλά elo το κάνουν ελάχιστοι σωστά. Σε καμία περίπτωση δεν είμαι σούπερ παίχτης (αν ήμου δε θα ήμουν 8-7 σε ranked και δε θα ζητούσα συμβουλές εδώ) αλλά σε 10 παιχνίδια bot ή top θα χάσω τη λωρίδα μου σε 2, και σε αυτό μετράω και cs και towers και player score. Τα υπόλοιπα είναι mid - late.

Αν από περιέργεια θες να δεις στατιστικά μου, βάλε στο lolking titoulas. Αυτή τη στιγμή συμπτωματικά έχει από εντελώς σάπια ματς μέχρι πολύ καλά.

Δημοσ.

Kαλα sightstone best item ever. Αν γυρισω πρωτο b με support και εχω τα 700, το περνω ΠΑΝΤΑ.

Παιζει να μη χρειαζεσαι καν gp/5 απλα ειναι τζαμπα το φιλο αφου ξεκινας με τα δυο μικρα

Δημοσ.

Φταίω κι εγώ, από τη στιγμή που γίνομαι μέρος της μπάλας σα support ή δεν τους κουβαλάω σαν top. Και κάνω σάπια παιχνίδια όπως όλοι.

Τώρα, οι λόγοι που δεν παίζω carry είναι δύο. Πρώτον, δεν το ξέρω αρκετά καλά (ακόμα). Τα σκορ μου συνήθως είναι 1/1/1 ή 1/1/1,5 που δεν είναι σε καμία περίπτωση ικανοποιητικό. Δεύτερον, είναι πιο εύκολο να βρεις μετριοκαλό carry από μετριοκαλό support ή tank/bruiser οπότε είμαι πιο χρήσιμος στην ομάδα μου σε άλλους ρόλους και πολύ περισσότερο βάζοντας wards, που σε χαμηλά elo το κάνουν ελάχιστοι σωστά. Σε καμία περίπτωση δεν είμαι σούπερ παίχτης (αν ήμου δε θα ήμουν 8-7 σε ranked και δε θα ζητούσα συμβουλές εδώ) αλλά σε 10 παιχνίδια bot ή top θα χάσω τη λωρίδα μου σε 2, και σε αυτό μετράω και cs και towers και player score. Τα υπόλοιπα είναι mid - late.

Αν από περιέργεια θες να δεις στατιστικά μου, βάλε στο lolking titoulas. Αυτή τη στιγμή συμπτωματικά έχει από εντελώς σάπια ματς μέχρι πολύ καλά.

Ρε αρχηγε ,support παιζεις ,τι περιμενεις να ανεβεις.Με support?Αν η ομαδα σου ειναι σαπια με support δεν ανεβαινεις ουτε του Αγιου .. 

Οπως και να εχει,αμα δεν παιζεις καλα δεν φταινε οι αλλοι.Γενικα μιλαω τωρα,εγω πχ εχω πεσει και στα 2 acount 100 elo.Συμπτωση?Οχι

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...