Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παντως τωρα εισαι μεσα και κανεις create custom game.

Ωραια.. :(

Πραγματικα θα κανω οτι μπορω για να παρω πισω το account μου και να διεκδικήσω την διαγραφη του απο το League of Legends..

Ηδη εχω επικοινωνησει με το Support (ελληνικο και ξενο), με τον Phreak και την RavenWorld η οποια ειναι μεσα στο Support.. δεν θα το αφησω ετσι..

Δεν φτανει που σου βγαινει ο πατος να παιζεις ranked, και οταν χανεις να χανεις περισσοτερο elo απο αυτο που θα επαιρνες αν κερδιζες.. δεν φτανει που στα μισα game κατω απο 1500 δεν ξερουν να παιζουν, δεν φτανει που και 1327546543 games και αν παιξεις το ποσοστο νικης σου αν εισαι καλος θα ειναι γυρω στο 60% (δηλαδη σε Χ παιχνιδια θα εχεις χασει 200 elo και θα εχεις κερδισει 220 πχ)

Τωρα ερχεται ενας ακυρος και με το ετσι θελω σου παιρνει το account και τωρα παιζει με το δικο σου..

Επεξ/σία από Swimmer21
  • Απαντ. 26,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Ωραια.. :(

Πραγματικα θα κανω οτι μπορω για να παρω πισω το account μου και να διεκδικήσω την διαγραφη του απο το League of Legends..

Ηδη εχω επικοινωνησει με το Support (ελληνικο και ξενο), με τον Phreak και την RavenWorld η οποια ειναι μεσα στο Support.. δεν θα το αφησω ετσι..

Δεν φτανει που σου βγαινει ο πατος να παιζεις ranked, και οταν χανεις να χανεις περισσοτερο elo απο αυτο που θα επαιρνες αν κερδιζες.. δεν φτανει που στα μισα game κατω απο 1500 δεν ξερουν να παιζουν, δεν φτανει που και 1327546543 games και αν παιξεις το ποσοστο νικης σου αν εισαι καλος θα ειναι γυρω στο 60% (δηλαδη σε Χ παιχνιδια θα εχεις χασει 200 elo και θα εχεις κερδισει 220 πχ)

Τωρα ερχεται ενας ακυρος και με το ετσι θελω σου παιρνει το account και τωρα παιζει με το δικο σου..

με το εμαιλ δεν μπορεις να κανεις κατι?ή σου το αλλαξε και αυτο?

Δημοσ.

με το εμαιλ δεν μπορεις να κανεις κατι?ή σου το αλλαξε και αυτο?

Το άλλαξε.. αλλα όλα εντάξει παιδιά, σε λιγοτερο απο 16 ώρες μπήκα και πάλι στο account μου!

Ένα ευχαριστώ στον...

phreakz.jpg

και σε ολους εδω που ενδιαφέρθηκαν!

• Like 4
Δημοσ.

γεια σας παιδιά και χρονιά πολλά. θέλω να ρωτήσω άμα γνωρίζεται ποια είναι τα κατάλληλα αντικείμενα για την vi

επειδή θέλω να την χρησιμοποιήσω γιατί παίζω συνήθως με corki και tristana.

Δημοσ.

Το άλλαξε.. αλλα όλα εντάξει παιδιά, σε λιγοτερο απο 16 ώρες μπήκα και πάλι στο account μου!

Ένα ευχαριστώ στον...

phreakz.jpg

και σε ολους εδω που ενδιαφέρθηκαν!

χαχαα τι password σου εδωσε ο τρελος!

• Like 1
Δημοσ.

γεια σας παιδιά και χρονιά πολλά. θέλω να ρωτήσω άμα γνωρίζεται ποια είναι τα κατάλληλα αντικείμενα για την vi

επειδή θέλω να την χρησιμοποιήσω γιατί παίζω συνήθως με corki και tristana.

Καμια σχεση η Vi με corki και tristana καθως οι τελευταιοι ειναι ad carry ενω vi jungler/top

Εγω σαν top θα την επαιζα καπως σαν την riven ad caster δλδ.

Rushare black cleaver,boots ninja tabi/mercurys,bloodthirster,randuins,maw of malmortus,scimmitar/ga

Δημοσ.

χαχαα τι password σου εδωσε ο τρελος!

Λογω γιορτων ανησυχουσα μην αργησει το Support να απαντησει οποτε μιλησα σε Phreak και Ravenworld.. αμεση απαντηση και απο τους 2..

Μαλιστα η Ravenworld ειναι σε μητρικη αδεια και μου ειπε οτι θα μιλησει σε συναδελφους, αλλα ολα οκ! :)

Δημοσ.

Παντως μου φαινεται περιεργο να ειδε το password σου τοσο ευκολα εκτος και αν ηταν κατι γελοιο οπως: 1234asdf.
Ή εκτος αν ειχε βαλει την μουρη του στο keyboard σου.
Αληθεια δεν μπορω να καταλαβω ποτε προλαβε να δει το pass.

Δημοσ.

Αν βάζεις το password με ταχύτητα σαλιγκαριού τότε και 30 ψηφία να είναι μπορείς να τα θυμηθείς.

Και αν δεν ξέρεις και τυφλό σύστημα και ψάχνεις με το δάχτυλο που είναι το κάθε γράμμα, άστο :D

Εγώ έχω 14 ψηφία στο password αλλά δεν με προλαβαίνεις με τίποτα όταν τα πληκτρολογώ :D

Δημοσ.

Μα γιαυτο μου εκανε εντυπωση.
Φανταζομαι οτι ενα pass που το γραφεις καθε μερα, θα μαθεις να το πληκτρολογεις στα μπαμ.

Δημοσ.

Παντως μου φαινεται περιεργο να ειδε το password σου τοσο ευκολα εκτος και αν ηταν κατι γελοιο οπως: 1234asdf.

Ή εκτος αν ειχε βαλει την μουρη του στο keyboard σου.

Αληθεια δεν μπορω να καταλαβω ποτε προλαβε να δει το pass.

Ναι εχεις δικιο, το θεμα ειναι οτι το Password μου ηταν λεξη.. οποτε αν δεις το μισο καταλαβαινεις το υπολοιπο..

Και στο ιντερνετ καφε εκει απο την χρηση, τα πληκτρα ειναι πιο "σκληρα" σαν θελουν λαδωμα ενα πραγμα, δεν ξερω αν με καταλαβαινεις.. μαλλον ετσι το πηρε χαμπαρι, τι να πω..

Δημοσ.

Και ενας φιλος μου εχασε το account του με παρομοιο τροπο σε ιντερνετ καφε.
Οποτε λιγο προσοχη σε public υπολογιστες.
Επισης καντε τη χαρη στον εαυτο σας και φτιαχνετε λιγο πιο πολυπλοκα passwords με αριθμους μεσα.

Δημοσ.

Σαν τον Wukong μου, δεν έχει!!!! ♥

Όσοι  δεν παίζετε LoL, να ξεκινήσετε να παίζετε!!! Δεν υπάρχει περίπτωση να μην σας αρέσει!!!

Είναι τέλειο!!! Καμία σχέση με το DotA. Πολύ καλύτερο το LoL!  ^_^

Αν θέλετε να με κάνετε add, to username μου στον East είναι το ίδιο με εδώ. (sofoula123)

Αν είστε noobάκια σας παρακαλώ μη με κάνετε add!!! Ή κάντε με αλλά μη με κάνετε invite να παίξουμε μαζί! Χαχαχα!!!  :wub:

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...