Zahariel Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Για τον Malphite θα ελεγα rush brutalizer + vampiric, μετα mercs και hexdrinker και μετα cleaver. Και πιασε κι ενα flask για το sustain. Κανε τον harass με το evolved w -> κανει apply to passive που ειναι magic damage και οταν του ριξεις το shield συνεχισε να τον πιεζεις για να μην το ξαναπαρει. Μπορει να τρωει λιγο dmg αλλα δεν εχει αξιοπιστο regen. Αν παει full tank τοσο το καλυτερο, με το που παρεις το cleaver το %armor reduction θα του κανεις απιστευτο dmg, και επειδη μαλλον δεν θα παει για randuins, τουλαχιστον νωρις, δεν θα εχει πολυ health οποτε θα εισαι κομπλε. Το αληθινο προβλημα θα ειναι αν παει κατι σε μασκα, sorcerers. Το σημαντικοτερο παντως ειναι αυτο που σου εγραψα με το shield - sustain. A και xavier, ριξε μου ενα add για οτι αποριες εχεις. Το ονομα ειναι SouL Zahariel
Tmark Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Zahariel από περιέργεια, το nick σου είναι από Warhammer 40k?
Tobajara Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 - Μην κυνηγάς τα kills.. εχω κερδισει πολλα game μονο και μονο επειδη καναμε focus τα turrets, και τους Pushαρανε τα Minions.. Πόσο μα πόσο μεγάλη αλήθεια...Αυτό το ρημάδι το κυνήγι των kills είναι κατάρα σκέτη.
Zahariel Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Zahariel από περιέργεια, το nick σου είναι από Warhammer 40k? Ayup!! Ειχα διαβασε κατι comics και μ ειχαν παρει το παλιο οταν πρωτοεφτιαξα account
Manos112 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Σήμερα ξεκίνησα να παίζω με Ezreal και είναι όλα τα λεφτά! Τσέκαρα μερικά builds όπως αυτό εδώ http://www.mobafire.com/league-of-legends/build/ezreal-its-over-9000-ad-carry-build-guide-177670 και θέλω να μου πείτε αν είμαι οκ με αυτά!? Είμαι σχετικά καινούριος στο Lol (14lvl) οπότε tips κλπ χρήσιμα πραγματάκια για τον ez θα ηταν ευπρόσδεκτα!
pipiris Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Εγω ενα θα πω: μακρυα απο mobafire, οτι guides θες κοιτα εδω http://solomid.net/ Ειναι καλυτερο απο καθε αποψη.
Swimmer21 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 Παιδια προβλημα.. Ημουν internet cafe και οπως εγραψα κωδικο και username, τον ειδε ενας μαλλον διπλα μου, και μετα απο καμια ωρα με πεταξε εξω το lol launcher και δεν μπορουσα να ξαναμπω.. τον πηρα χαμπαρι αλλα πανω στα νευρα μου επειδη κρασαρε το pc και ημουν σε game δεν εδωσα και πολυ σημασια.. Αμεσως μπηκα στο επισημο Site, αλλα μου ελεγε πως το account δεν συσχετιζεται με το Email!!! Το οποιο email ειναι το αρχικο εδω και 2 χρονια και αυτο που εφτιαξα το Account.. αρα το αλλαξε.. Εκανα αιτηση, και στα ελληνικα και στα αγγλικα, με ποσα rp/ip ειχα τελευταιες αγορες που εκανα, Main παιχτες, ip address, αρχικο Email, περιοχη που μενω, μεχρι και Screenshot, απο παλιοτερα game που επαιζα.. Θα γινει κατι ή τσαμπα προσπαθω? Μπορει καποιος να με βοηθησει? Ο Zahariel που εχει και περισσοτερη σχεση απο εμας με τους πιο πανω, επειδη ειναι και Official Streamer μπορει να κανει κατι? Μην το χασω ετσι αδικα.. οκ παιχνιδι ειναι, αλλα εχουμε αφιερωσει απειρο χρονο σε αυτο, κριμα ειναι.. Ευχαριστω και οποιαδηποτε λυση, εμπειριες, ευπροσδεκτη! (Το name μου: Deluminator 21, εχω φιλο και τον Zahariel και το εχω αναφερει και παλιοτερα οταν ηταν να παιξουμε ολοι μαζι για να ανεβουμε Elo)
Atallos1 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 Θα βρεις ακρη , μην τρελαινεσαι Οταν κανετε αγορες RP , κρατατε ενα screenshot καλου κακου απο την "αποδειξη" που βγαζει στο τελος Βοηθαει πολυ σε τετοιες περιπτωσεις 3
Swimmer21 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 Εχω τις αποδειξεις που μου εστειλε το paypal στο email μετα απο καθε αγορα..
Tobajara Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 99% κάνουν. Έλεγξε αν αναφέρουν αριθμό συναλλαγής ή κάτι παρόμοιο, καθώς και ότι όντως πρόκειται για πληρωμή προς τη Riot. Στείλτα τους και βλέπεις. Έχω κι εγώ μια ερώτηση για counter. Για κάποιο λόγο έχω προβλήματα με την Irelia εναντίον Renekton. Και με μπότες - pots και με Doran's Shield δε μπορώ να αντιμετωπίσω το dash - stun του στην πολύ αρχή, με αποτέλεσμα να τρώω ξύλο και να χάνω farm/ με σκοτώνει. Δε θα έπρεπε να συμβαίνει αυτό οπότε, καθώς δεν είμαι καλή Irelia, τι πρέπει να προσέξω? Masteries 9 - 21 - 0 και build Phage - Sheen κλπ κλπ. 1
SOCRATIS1000 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 φιλε μου ειναι counter σου.Φυσικα θα ειναι δυσκολο να τον αντιμετωπισεις.Δοκιμασε colth armor + 5 pots ,και καντον να πεσει πανω σου,θα pushaρει το lane ετσι,εσυ απλα φαρμαρε κοντα στο turret σου και λογικα ο jungler σου θα ερθει για gang ,αφου θα τιο εχει pusharei το lane του χωρις να το θελει. 1
Atallos1 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 99% κάνουν. Έλεγξε αν αναφέρουν αριθμό συναλλαγής ή κάτι παρόμοιο, καθώς και ότι όντως πρόκειται για πληρωμή προς τη Riot. Στείλτα τους και βλέπεις. Έχω κι εγώ μια ερώτηση για counter. Για κάποιο λόγο έχω προβλήματα με την Irelia εναντίον Renekton. Και με μπότες - pots και με Doran's Shield δε μπορώ να αντιμετωπίσω το dash - stun του στην πολύ αρχή, με αποτέλεσμα να τρώω ξύλο και να χάνω farm/ με σκοτώνει. Δε θα έπρεπε να συμβαίνει αυτό οπότε, καθώς δεν είμαι καλή Irelia, τι πρέπει να προσέξω? Masteries 9 - 21 - 0 και build Phage - Sheen κλπ κλπ. Early game απλα θα χασεις καθε trade Παιζεις passive κανεις rush tabis , Απλα φαρμαρεις και περιμενεις , επιβιωνεις μεχρι το 6 lvl Μετα το 6 μπορεις να κανεις trade , εισαι sustain champ και ειναι AD caster , οταν δεν εχει κατι αλλο να κανει απλα κολλας πανω του με το hitten style ανοιγμενο Θα χασεις σιγουρα καποιο farm αλλα απο το να ψοφησεις και να κανει snowball ειναι προτιμοτερο Χανεις early , κερδιζεις late 1
TheOneGandalf Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 - Να παιζεις παιχτες οι οποιοι μπορουν "μονοι" τους να παρουν το game (προϋποθέτει να εισαι καλος) Πάνω σε αυτό θα ήθελα όποιος έχει όρεξη να κάτσει να γράψει ποιοι κατα τη γνώμη του είναι αυτοί οι champs... Να κάνουμε μια συζήτηση επί του θέματος βρε αδερφέ
kuzko21 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 ..... Παντως τωρα εισαι μεσα και κανεις create custom game. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις