Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν μπορω με τιποτα να ξεκολισω απο τα 1100.. Eπειδη εχω αφησει το pc στο φοιτητοσπιτο , παιζω 1-2 match αμα παω σε κανα net-cafe αλλα αυτο το πραγμα 9/10 ματς να γεμιζουμε τρολλαδες δεν το καταλαβαινω..
"I'm not support" παντα μα παντα το last pick , οποτε παρακαλαω να ειμαι εγω last pick μπας και παιξω καμια Sona που ειναι fun2play και δεν εχουμε παλι δραματα..
Η που το "first said" εχει μεγαλυτερη βαρυτητα απο το first pick. AΙΣΧΟΣ..
Παιζω εχτες 2 γκειμς.. Το ενα 3v5 και το αλλο 4v5 +1 rage quit..
40 τζαμπα elo..  :-(

• Απαντ. 26,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Να κάνω μια ερώτηση σ' αυτούς που γκρινιάζουν:

Εσείς όταν διαβάζετε ένα ποστ που λέει "Σιχάθηκα τους άχρηστους, αν είναι δυνατόν δηλαδή όλοι τόσο noobs, δεν μπορώ με τίποτα να ξεκολλήσω από το 1000 Ελο με τους βλάκες!" σκέφτεστε ρε το καημένο το παλικάρι, είναι καμιά 2000 έλο και έχει πέσει σε elo hell και τον τραβάνε πίσω οι άχρηστοι...ή μήπως λέτε, "αδερφέ για κάπου εκεί κοντά παίκτη σε κόβω..."

Δημοσ.

Αυτο ακριβως,ισως εισαι λιγο καλυτερος αποπυ ατους ,εισα πχ 1200 ελο παικτης,Αλλα 1100 με 1200 δεν εχει μεγαλη διαφορα.Πρεπει να γινει ακομα καλυτερος.Γενικα σε αυτα τα ελο ,πρεπει μεσα σε 10 λεπτα να εχεις feedaριστει,και δεν ειναι καθολου δυσκολο..

Δημοσ.

παιδια ξεχασα το email που εκανα εγραφη στο λολ και θελω τωρα να στηλω email στο support και δεν μπορω πςω μπορω να το μαθω ?

Δημοσ.

Έκανα leave σε ranked πάνω που είχαμε σπάσει inhibitor και είχαμε πάρει δύο turrets επειδή το router/ η σύνδεση/ το κερατιλήκι το ίδιο αποφάσισε να κάνε reset / να πέσει / να πάει στο διάολο...

:mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:

Δημοσ.

Να κάνω μια ερώτηση σ' αυτούς που γκρινιάζουν:

Εσείς όταν διαβάζετε ένα ποστ που λέει "Σιχάθηκα τους άχρηστους, αν είναι δυνατόν δηλαδή όλοι τόσο noobs, δεν μπορώ με τίποτα να ξεκολλήσω από το 1000 Ελο με τους βλάκες!" σκέφτεστε ρε το καημένο το παλικάρι, είναι καμιά 2000 έλο και έχει πέσει σε elo hell και τον τραβάνε πίσω οι άχρηστοι...ή μήπως λέτε, "αδερφέ για κάπου εκεί κοντά παίκτη σε κόβω..."

Δε μιλησε κανεις για feeding.. Δε με πειραζει να βρεθει ενας που να κανει 0/10.. Ουτε θα flamαρω ουτε τιποτα.. Ολοι εχουμε κανει ασχημα παιχνιδια.. Μαλιστα στο πρωτο μου παιχνιδι περυσι σε Solo Q εκανα με ziggs 0/16 που ειναι και ο main μου.. 

Εγω μιλαω για τη περιπτωση που το last pick σπαμμαρει μολις μπει "mid" και αν ο leader πικαρει mid , να παιρνει απο σπασιμο επισης mid και να λεει "I don't care i'm going mid too" και να εχεις ηδη ενα μισαωρο ban απο παρομοια περιπτωση.. 

Ε τοτε δεν θα τσαντιστεις??

Δημοσ.

Στο δευτερο acount μου εχασα 100 ελο μεσα σε 2 μερες.Δεν ειναι οτι ειχα σε ολα τρολλς,απλα δεν επαιζα καλα.Ισως κουραστηκα ,το βαρεθηκα ,αλλα αυτη την στιγμη παιζω σαν 1500.Αμα συνεχισω  μπορει να πεσωαλλα 200 ελο .Δεν γινετε σε καθε παιχνιδι να εχεις τρολλς,τις περισστεορες φορες απλα δεν παιζεις καλα.

Δημοσ.

Παιδια θελω βοηθεια.Δεν μπορω να ανεβω πανω  απο 1200.Ολες οι βοηθειες ευπροσδεκτες.

- Να φαρμαρεις καλα

- Να παιζεις παιχτες οι οποιοι μπορουν "μονοι" τους να παρουν το game (προϋποθέτει να εισαι καλος)

- Αν εχεις pushαρει το lane σου να κανεις ενα συντομο gank στο διπλανο lane (προϋποθέτει να εχεις vision, μην ρισκαρεις χωρις λογο)

- Σε καθε back στην βαση να παιρνεις 1-2 ward, σε βοηθανε πολυ και εσενα και την ομαδα σου, και σιγουρευεις οτι δεν θα δωσεις Kill στον Jungler

- Να κανεις σωστο build αναλογα και με τους απεναντι παιχτες (πχ απεναντι σε tanky champs να βγαζεις armor pen.  κλπ)

- Μην πας full damage, ή full ability.. βγαλε και κανενα αμυντικο item αν εχεις προβλημα (πχ guardian angel, zhonya's hourglass, κλπ)

- Να εχεις καλη τοποθετηση (πχ αν εισαι ADC να μενεις στους θαμνους, και να μην χωνεσαι 1ος στα fights, αν εισαι tank βοηθα την ομαδα σου μπαινοντας 1ος και να προστατευεις τους αδυναμους)

- Να κανεις καλο focus.. μην βαρας οτι να ναι, επικεντρωσου στους feedaρισμενους και στους πιο αδυναμους παιχτες, μην ανησυχεις θα εχεις χρονο και για τους αλλους..

- Μην κυνηγάς τα kills.. εχω κερδισει πολλα game μονο και μονο επειδη καναμε focus τα turrets, και τους Pushαρανε τα Minions..

- Μην βριζεις και κανει καποιος παιχτης rage quit, η feedαρει επίτηδες.. ακομα και αν χανει 0-2,0-3 καποιος συμπαίκτης σου στο lane του, βοηθησε τον και θα δεις που στο Late game θα τα παει καλυτερα..

- Να εχεις την αισθηση του χαρτη και το που βρισκονται οι αντιπαλοι.. ετσι πχ αν πηρες χαμπαρι οτι ο jungler τους ανεβαινει προς το Mid, ή στο blue τους, κανε Ping στο Mid σου να πατε..

Ολα τα παραπανω προυποθετουν να μην εισαι τελειως ασχετος, και οι συμπαικτες σου να μην τρολλαρουν επειδη ετσι γουσταρουν.. αν εισαι πολυ καλος σε εναν παιχτη που μπορει να παρει το game μονος του, τοτε με απλα μετριους συμπαικτες το game πιθανοτητα να το παρεις..

Δημοσ.

Tip of the day from a newbie

- Άμα βλέπετε shaco/evelynn jungler, χαλάστε 240 gold και πάρτε τα μοβ wards. Γλυτώνετε το feed 99% (αν δεν προσέχεις το map πέφτεις στο 1% :P)

Το λέω γιατί έπαιζα teemο (ψιλοsupport) και corki bot (είχαν shaco jungle) και λέω στον corki να πάρει και αυτός κανένα μοβ ward και μου λέει: Εγώ παίρνω μόνο πράσινα τα μοβ είναι ακριβά και δεν αξίζουν

Παίρνω εγώ 3 μοβ τα βάζω στους θάμνους στο river, στον θάμνο προς red (είμασταν στην μπλε μεριά) και στον 2ο θάμνο του lane προς το turret τους.

Εγώ με το blind και αυτός με την πρώτη του κόβαμε τον malph και vayne που είχαμε αντίπαλο... Με μισή ζωή σχεδόν τους αφήναμε.

Ε, έρχεται κάποια στιγμή ο shaco στον θάμνο προς red και μας περιμένει να pushaρουμε λίγο για να κάνει gank. Έρχεται και ο δικός μας jungler και πήρε ο corki 2ble kill. Αν δεν είχα βάλει τα μοβ wards μάλλον θα είχε η vayne το double kill και μετά άντε να κιλλάρεις fed vayne...

Δημοσ.

Παιδια θελω βοηθεια.Δεν μπορω να ανεβω πανω  απο 1200.Ολες οι βοηθειες ευπροσδεκτες.

Αν νομιζεις οτι εισαι καλυτερος ,παιζε επιθετεικα οσο περισσοτερο μπορεις,να κερδισεις τον αντιπαλο σου και στα kill και στα cs.Απο εκει και περα προχωρα να βοηθησεις ολα τα αλλα lane.Δεν θα σου πει καποιος πως να κερδισεις το lane σου,πρεπει απλα να το κερδισεις[αναλογος τον παικτη πρεπει να παιζεις αναλογα].Αν το κανεις και κερδισεις το lane σου ευκολα,οι πιθανοτητες να κερδισεις αυξανονται.

Δημοσ.

λοιπον το ξεκινησα χθες, προς το παρον παιρνω μονο την Ας που με βολευει. απο νικες καλα παμε προς το παρον αλλα το σημαντικοτερο ειναι να μαθω το παιχνιδι....

βασικα κατι που ηθελα να ρωτησω ειναι το τσατ πως ενεργοποιειται μεσα στο παιχνιδι?αυτα που γραφεις τα βλεπουν ολοι?πως επικοινωνεις με τα αλλα μελη της ομαδας?

μπορεις να μπεις σε καποια ομαδα και να παιζεις με ιδιους συμμαχους?

πειτε κανα αντιστοιχο χαρακτηρα με την Ας να αγορασω(οταν μαζεψω κρεντιτς), γιατι μια φορα την πηρε ενας αλλος και πηρα τον νουνου και ψαχνομουν σε ολο το παιχνιδι...σκεφτομαι τη sivir

ο jungler τι ειναι?

στα stats των champions το difficullty τι σημαινει?

οταν ξεκινατε το παιχνιδι αγοραζετε αντικειμενα? ή περιμενετε να μαζεψετε γκολντ για να παρετε πιο op items αργοτερα?γιατι αυτο που καταλαβα ειναι οτι αν στο παιχνιδι παρεις γρηγορα το προβαδισμα, δυσκολα το γυρνας μετα...

το καλυτερο μου ειναι να βαζω τους αντιπαλους να με κυνηγανε και να τους οδηγαω στο φαιτερ της ομαδας και τοτε να βαραμε μαζι, συνηθως λειτουργει...

τεσπα, αν εχει κανεις ορεξη για φροντιστηρια το σ/κ το νικ ειναι xavthesinner

Δημοσ.

Παιδια ευχαριστω παρα πολυ ολους για τη βοηθεια.Εχω ακομα μια ερωτηση.Πως αντιμετωπιζεις τον Malphite με τον kha zix?

Δημοσ.

παιδια ξεχασα το email που εκανα εγραφη στο λολ και θελω τωρα να στηλω email στο support και δεν μπορω πςω μπορω να το μαθω ?

Δημοσ.

λοιπον το ξεκινησα χθες, προς το παρον παιρνω μονο την Ας που με βολευει. απο νικες καλα παμε προς το παρον αλλα το σημαντικοτερο ειναι να μαθω το παιχνιδι....

βασικα κατι που ηθελα να ρωτησω ειναι το τσατ πως ενεργοποιειται μεσα στο παιχνιδι?αυτα που γραφεις τα βλεπουν ολοι?πως επικοινωνεις με τα αλλα μελη της ομαδας?

μπορεις να μπεις σε καποια ομαδα και να παιζεις με ιδιους συμμαχους?

πειτε κανα αντιστοιχο χαρακτηρα με την Ας να αγορασω(οταν μαζεψω κρεντιτς), γιατι μια φορα την πηρε ενας αλλος και πηρα τον νουνου και ψαχνομουν σε ολο το παιχνιδι...σκεφτομαι τη sivir

ο jungler τι ειναι?

στα stats των champions το difficullty τι σημαινει?

οταν ξεκινατε το παιχνιδι αγοραζετε αντικειμενα? ή περιμενετε να μαζεψετε γκολντ για να παρετε πιο op items αργοτερα?γιατι αυτο που καταλαβα ειναι οτι αν στο παιχνιδι παρεις γρηγορα το προβαδισμα, δυσκολα το γυρνας μετα...

το καλυτερο μου ειναι να βαζω τους αντιπαλους να με κυνηγανε και να τους οδηγαω στο φαιτερ της ομαδας και τοτε να βαραμε μαζι, συνηθως λειτουργει...

τεσπα, αν εχει κανεις ορεξη για φροντιστηρια το σ/κ το νικ ειναι xavthesinner

1) Το chat νομιζω ειναι απο την αρχη εκει , Απλα απο τα More Options νομιζω ενεργοποιεις και το chat προς ολους , απλα πατας Enter

2)Μπορεις να φτιαξεις προσωρινη ομαδα , δηλαδη απλα να τους κανεις invite να παιξετε καποια παιχνιδια η μπορεις να φτιαξεις μια ομαδα με ονομα κτλ , να βαλεις μεσα αυτους που θες και να παιζετε ως 5αδα με αλλες 5αδες

3)Ο ρολος της Ashe ειναι AD Carry , παρομοιοι ειναι η Caitlyn , Corki , Draven , Ezreal , Graves , Kog Maw , Miss Fortune , Sivir , Tristana , Twitch , Varus , Vayne

4)O jungler ειναι αυτος που παιρνει exp/gold απο να το σκοτωνει τα creeps της ζουγκλας και να βοηθαει τα lanes 

5) Difficulty οπως λεει και η λεξη ειναι η δυσκολια του να παιξεις τον εκαστοτε champ , σχετικα υποκειμενικο θα ελεγα

6)Φυσικα και παιρνεις αντικειμενα στην αρχη , αναλογα τον ρολο σου , ξεκινας και με τα αντιστοιχα αντικειμενα . Θα τα μαθεις αυτα στην πορεια

@liopp Δεν ειναι καποιο ιδιαιτερο matchup για top , farm lane θα ελεγα και εξαρταται απο το build του malph . Αν παει καθαρα tanky δεν τον εχεις και δεν σε εχει οποτε εξαρταται απο τους junglers . Maxαρεις Q , κανεις πρωτο evolve W και farmaρεις

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...