koularasss Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 μονιμες ειναι αυτες οι μειωσεις προχθες πηρα ez με 6300 να πανε να μαμηθουνε αν τον μειωσουν τρ.
pipiris Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Μπορεις να ζητησεις να σου κανουν refund την διαφορα αν τον αγορασες τις τελευταιες 2 εβδομαδες. Τις τιμες τις εχουν ηδη μειωσει παντως για τους 6 παλαιοτερους 6300 champions.
koularasss Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 τι να τους πω ακριβως στο ε-μαιλ?? ακυρο μου τα εδωσαν μονοι τους.
orfeas71995 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 Παιδια παντως γενικα, οπως λετε και εσεις, αν δεν φτασεις τουλαχιστον 1700 elo πραγματικα δεν μπορεις να δεις ενα κανονικο (με την εννοια οι τυπαδες να ξερουν αν παιζουν και να κανουν και σωστα picks) game. Επαιζα τις προαλλες με κατι τυπαδες στο 1500 elo και οταν παιρναμε 1 ή 2 απο τους αντιπαλους σε teamfights μου λεγανε να κανουμε push αντι να παρουμε κανεναν baron ή dragon. Τραβουσα τα μαλλια μου με αυτα που διαβαζα στο team chat.
Dakonblackblade Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 Πωπω με την γκρίνια σας για το Elo σας. Oι μόνοι που δεν γκρινιάζουν είναι οι 1800+ . Socratis+Zahariel. Όλοι οι άλλοι σπάτε μπάλες όσοι παραπονιέστε για το Elo hell που ζείτε. Τον κόβω σιιιιιιιιιιιιιιιιιιγουρα πως είστε εκεί που πρέπει να είστε τη δεδομένη στιγμή. Βελτιωθείτε να δείτε άσπρη μέρα.
Atallos1 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 Πωπω με την γκρίνια σας για το Elo σας. Oι μόνοι που δεν γκρινιάζουν είναι οι 1800+ . Socratis+Zahariel. Όλοι οι άλλοι σπάτε μπάλες όσοι παραπονιέστε για το Elo hell που ζείτε. Τον κόβω σιιιιιιιιιιιιιιιιιιγουρα πως είστε εκεί που πρέπει να είστε τη δεδομένη στιγμή. Βελτιωθείτε να δείτε άσπρη μέρα. Dackon μαλακιες λες κι εσυ τωρα Κι ο Zahariel τα ιδια ειναι κι ειχε κολλησει στο 1640 για ποσο καιρο και δεν επαιζε , ειχε σε μια φαση σχεδον ισες νικες/ηττες Προσωπικα τον παραταω τον East για τωρα γιατι η κατασταση ειναι απαλεφτη τις γιορτες Πριν τις γιορτες εφτασα 1750 κ τωρα εχω πεσει παλι στο 1550 γιατι τα games που παιζω ειναι χειροτερα απο normal H καστασταση στον east ειναι τραγικη , θελετε δεν θελετε , ειστε γαματοι η οχι ετσι ειναι Και οι αρλουμπες περι elo και αξιας δεν υπαρχουν , τουλαχιστον οχι στον East
orfeas71995 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 Πωπω με την γκρίνια σας για το Elo σας. Oι μόνοι που δεν γκρινιάζουν είναι οι 1800+ . Socratis+Zahariel. Όλοι οι άλλοι σπάτε μπάλες όσοι παραπονιέστε για το Elo hell που ζείτε. Τον κόβω σιιιιιιιιιιιιιιιιιιγουρα πως είστε εκεί που πρέπει να είστε τη δεδομένη στιγμή. Βελτιωθείτε να δείτε άσπρη μέρα. Κοιταξε φιλε μου. Πιστευω οτι οι περισσοτεροι απο εδω που παιζουν στο Elo hell οπως λες δεν γραφουν εδω για να μας που τον πονο τους αλλα γραφουν περισσοτερο για να δειξουν την κατασταση που επικρατει γενικα.
Dakonblackblade Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 Dackon μαλακιες λες κι εσυ τωραΚι ο Zahariel τα ιδια ειναι κι ειχε κολλησει στο 1640 για ποσο καιρο και δεν επαιζε , ειχε σε μια φαση σχεδον ισες νικες/ηττες Προσωπικα τον παραταω τον East για τωρα γιατι η κατασταση ειναι απαλεφτη τις γιορτες Πριν τις γιορτες εφτασα 1750 κ τωρα εχω πεσει παλι στο 1550 γιατι τα games που παιζω ειναι χειροτερα απο normal H καστασταση στον east ειναι τραγικη , θελετε δεν θελετε , ειστε γαματοι η οχι ετσι ειναι Και οι αρλουμπες περι elo και αξιας δεν υπαρχουν , τουλαχιστον οχι στον East Για ρώτα τον αν έπαιζε όσο καλά έπρεπε.
SOCRATIS1000 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 Dackon μαλακιες λες κι εσυ τωραΚι ο Zahariel τα ιδια ειναι κι ειχε κολλησει στο 1640 για ποσο καιρο και δεν επαιζε , ειχε σε μια φαση σχεδον ισες νικες/ηττες Προσωπικα τον παραταω τον East για τωρα γιατι η κατασταση ειναι απαλεφτη τις γιορτες Πριν τις γιορτες εφτασα 1750 κ τωρα εχω πεσει παλι στο 1550 γιατι τα games που παιζω ειναι χειροτερα απο normal H καστασταση στον east ειναι τραγικη , θελετε δεν θελετε , ειστε γαματοι η οχι ετσι ειναι Και οι αρλουμπες περι elo και αξιας δεν υπαρχουν , τουλαχιστον οχι στον East Ο zahariel επαιρνε κατι παικτες tanky τις περισσοτερς φορε[mundo,shuivana,irelia] και για αυτο δεν ανεβαινε ευκολα.Για πεστου να παρει jayce ,evelyn κτλ ,και θα σου πω εγω αν ανεβει. Δευτερον ειμαι σιγουρος οτι ελο hell δεν υπαρχει στο καινορυγιο acount ειμαι τωρα 1800 και ξεκινησα απο 1150 . Θεωρω οτι μπορει να εισαι καλυτερος απο τους αλλους παικτες , το θεμα ειναι Ποσο καλυτερος εισαι.Αν εισαι στα 1200 και εισαι παικτης των 1400 ελο ,εκει ναι θα εχεις προβλημα,αν ομως εισαι των 2 κ ελο παικτης και παιζεις στα 1200 θα κερδιζεις για πλακα., Btw ,εχθες εκανα 0-4 ηττες στον main μου,στο τελευταιο παιχνιδι ειχαμε και οι δυο ομαδες tream χωρις ad carry,αντιπαλος μου πχ ηταν ενα απο την ομαδα TYL Και ομως λιγο τρολλαρισμα μερικες φορες δεν βλαπτει.. Trolls υπαρχουβν παντου,μπορει καποιος να βαριετε και να θελει να τρολλαρει,εχει τρολλς και στα 2κ ελο.
SOADNICK Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2012 ρε παιδια επιδημια noobαδων επεσε? απο τοτε που αρχισαν οι διακοπες (σαββατο~) δεν μπορω να κανω νικη με καμια παναγια παντα θα υπαρχει ενας στην ομαδα (3v3) με σκορ 2/10-14/20-232312 ή leaver στην αρχη νομιζα οτι εγω εχω off-games αλλα δεν γινεται απο 17-3 πχ με pantheon και νικη να πηγαινω σε 6-0 με βολι και ηττα τι στο διαολο παιζει?
Tobajara Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2012 Για τον από πάνω - λέγεται σχολικές διακοπές Αν και ranked είμαι με 6-4 sta 1224 elo, ξεκινώντας από unranked. Ζητώ τη γνώμη σας για ακόμα μια φορά. Θέλω να δοκιμάσω ένα καλό ranked AD carry με burst. Τα σκορ μου με την Caitlyn παραμένουν μέτρια και γενικά το παιχνίδι μου δεν είναι αντάξιο ενός carry, οπότε όσο και να προσπαθώ μάλλον δε μου ταιριάζουν οι auto-attacking champions. Θέλω να δοκιμάσω κάτι διαφορετικό οπότε είμαι μεταξύ Corki και Graves, με συμπάθεια στο δεύτερο λόγω slow. Ezreal δε γουστάρω καθόλου. Οπότε λοιπόν τι προτείνετε?
SOADNICK Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2012 Για τον από πάνω - λέγεται σχολικές διακοπές Και βγηκαν ολα τα αχρηστα στη φορα? τοσο καιρο τι εκαναν? Δε γινεται ρε γαμωτο απο κει που ειχα 8/12 νικες τωρα να εχω 2-3/12
mpasketpro Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 Βαρεθηκα τους αχρηστους. Ειλικρινα..Καποιος να με βαλει φιλο να μπουμε κανα ranked (1320~) EUNE: bloodkiller11
Dakonblackblade Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 Είμαι 180-140 wins στο West Dominion με το smurfaki moy και φτάνω κάπου στο 190-187. Και αρχίζω κλασικά να λέω αυτά που λέτε και εσείς. Κάθομαι και σκέφτομαι ''πρέπει να σοβαρευτείς αυτά τα λένε οι κακοί παίχτες''. Κλείνω το allchat και σταματάω το typing με τα μπινελίκια και αρχίζω να πικάρω ναι μεν αγαπημένους ήρωες αλλά αυτούς που ταιριάζουν στην ομάδα περισσότερο, αναλαμβάνοντας και bot lane. Ανοίγω λίγο το tunnel vision και βοηθάω με περισσότερη κίνηση την ομάδα καθώς και βελτιώνω το last hit μου στο DOminion (3 creeps=1 kill). Φτάνω στο +30 και παίζω με καλύτερους παίχτες πλέον. Αυτά που έκανα ανέκαθεν δηλαδή αλλά ξέχασα στην πορεία γιατί νόμιζα πως ήμουν παιχταράς. 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις