grouspen Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2012 Τι ελο εισαι? ήμουν κοντά στα 1500 στον west ήρθα στον east αλλά έκανα πολύ καιρό να μπω και σβήστηκε (κάτι που δεν ήξερα ότι γίνεται ). elohell πλέον ... έχω μπλέξει
SOCRATIS1000 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2012 δεν υπαρχει elo hell,παιζε ultra attacking και κανε συνεχεια gang.Οκ συμφωνω μερικα games δεν μπορεις να τα νικησεις ,αλλα δεν θα εχεις σε καθε game troll.Στο δευτερο acount Που αγορασα ,ηταν 1200 ελο και ειμαι τωρα 1780 με 42-20 σκορ.Εδω τωρα δυσκολευομαι να πω την αληθεια.
grouspen Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2012 στο ρανκ που είμαι τώρα δηλαδή χαμηλά μπαίνουν και παίζουν πολλοί καινούριοι και γενικότερα άτομα που δεν έχουν πιάσει την ουσία του παιχνιδιού ακόμα . και γίνεται ο χαμός . ούτε τι σημαίνει ομαδικότητα ούτε τπτ . υπάρχει ελο χελλ δυστυχώς κάποια στιγμή θα ξεφύγω όμως που θα μου πάει ...
SOCRATIS1000 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2012 ΦΙλε μου,εκει που ησουν ημουν,οπως και αλλοι.Δεν ειναι μονο οι δικοι σου παικτες κακοι,ειναι και οι αντιπαλοι.Και επειδη ειναι οι ανιτπαλοι κακοι[οσο και οι δικοι μου μερικες φορες],στα ελο αυτα 1100-1400 ,βγαινω sto 5λετπο με 2-0 .και μετα αρχιζω τα gang. Στο προηγουμενο Acount Μου την προηγουμενη σεζον μου πηρε πανω απο 1200 rank games για να φτασω 1800 ελο,εμαθα ομως μεσα σε τοσα πολλα παιχνιδια[μονο ranked επαιζα]και σε 2 acount στο ενα τωρα ειμαι 2κ και στο αλλο κοντα 1800.Τωρα οποιο acount και να μου δωσεις θα το παω πολυ ευκολα μεχρι τα 1600.Μετα αρχιζει να δυσκολευει[για εμενα,αν βαλεις εναν καλυτερο παικτη απο εμενα μπορει να στο φτανει χαλαρα στα 1900]. Φυσικα και το ξαναλεω,εχει σημασια και τι παικτες παιζεις.Τωρα μην περιμενεις να παιζεις full tank και να περιμενεις να κανεις carry.Φτιαχνε damage.
Infant Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2012 ποσο εμπειρη ειναι η μουσικη της vi οταν κανεις log in
koularasss Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2012 το ping εχει κολησει στο 168-169 γιατι??
Tobajara Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2012 Οι μικρές απολαύσεις της ζωής. Μετά από 5 ranked queue quits (Katarina bot? Twich solo top????) να βρίσκεις ομάδα φαινομενικά της προκοπής και να ταϊζουν ΟΛΟΙ. Και να πας να ρεφάρεις και να πέφτεις σε χειρότερους feeders - bot Leona με Corki, stunned Ezreal με full combo και ο άλλος ο κόπανος όχι μόνο να μην τον σκοτώνει αλλά να πεθαίνει κιόλας.
3leven Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2012 Μετα απο ποσες βδομαδες ανενεργος σου πεφτει το elo?
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2012 Κοιτάξτε, το LOL είναι απλά ένα παιχνίδι και τίποτα άλλο. Δεν είναι μέσο ούτε για να δείτε ποιος είναι άντρας, ούτε για να ρίξετε γκόμενα. Δηλαδή τι; Μπαίνω σε ένα Internet Cafe να ευχαριστηθώ ένα 3-ωρό με τους φίλους μου στο L4D και CS. Όλες τις φορές όμως, τουλάχιστον ένας βλάκας θα υπάρχει που να λέει:"Ε, να σε παίξω 1ν1 στο LOL;". ΟΚ, δεν με νοιάζει αν καίγεστε στο LoL πάντως εγώ όχι και θα σας παρακαλούσα: αν θέλετε να ρίξετε γκόμενα, βρείτε μια έξυπνη φράση και επίσης, αν θέλετε να δείτε ποιός είναι άντρας ή όχι, να πάτε να παίξετε ξύλο ή τάβλι (άσχετο). ΟΚ; Μπράβο
SOCRATIS1000 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2012 οχι. Μετα απο ποσες βδομαδες ανενεργος σου πεφτει το elo? οχι Κοιτάξτε, το LOL είναι απλά ένα παιχνίδι και τίποτα άλλο. Δεν είναι μέσο ούτε για να δείτε ποιος είναι άντρας, ούτε για να ρίξετε γκόμενα. Δηλαδή τι; Μπαίνω σε ένα Internet Cafe να ευχαριστηθώ ένα 3-ωρό με τους φίλους μου στο L4D και CS. Όλες τις φορές όμως, τουλάχιστον ένας βλάκας θα υπάρχει που να λέει:"Ε, να σε παίξω 1ν1 στο LOL;". ΟΚ, δεν με νοιάζει αν καίγεστε στο LoL πάντως εγώ όχι και θα σας παρακαλούσα: αν θέλετε να ρίξετε γκόμενα, βρείτε μια έξυπνη φράση και επίσης, αν θέλετε να δείτε ποιός είναι άντρας ή όχι, να πάτε να παίξετε ξύλο ή τάβλι (άσχετο). ΟΚ; Μπράβο Wtf was that now?
koularasss Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2012 Κοιτάξτε, το LOL είναι απλά ένα παιχνίδι και τίποτα άλλο. Δεν είναι μέσο ούτε για να δείτε ποιος είναι άντρας, ούτε για να ρίξετε γκόμενα. Δηλαδή τι; Μπαίνω σε ένα Internet Cafe να ευχαριστηθώ ένα 3-ωρό με τους φίλους μου στο L4D και CS. Όλες τις φορές όμως, τουλάχιστον ένας βλάκας θα υπάρχει που να λέει:"Ε, να σε παίξω 1ν1 στο LOL;". ΟΚ, δεν με νοιάζει αν καίγεστε στο LoL πάντως εγώ όχι και θα σας παρακαλούσα: αν θέλετε να ρίξετε γκόμενα, βρείτε μια έξυπνη φράση και επίσης, αν θέλετε να δείτε ποιός είναι άντρας ή όχι, να πάτε να παίξετε ξύλο ή τάβλι (άσχετο). ΟΚ; Μπράβο +1 στο ταβλι
Atallos1 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2012 Κοιτάξτε, το LOL είναι απλά ένα παιχνίδι και τίποτα άλλο. Δεν είναι μέσο ούτε για να δείτε ποιος είναι άντρας, ούτε για να ρίξετε γκόμενα. Δηλαδή τι; Μπαίνω σε ένα Internet Cafe να ευχαριστηθώ ένα 3-ωρό με τους φίλους μου στο L4D και CS. Όλες τις φορές όμως, τουλάχιστον ένας βλάκας θα υπάρχει που να λέει:"Ε, να σε παίξω 1ν1 στο LOL;". ΟΚ, δεν με νοιάζει αν καίγεστε στο LoL πάντως εγώ όχι και θα σας παρακαλούσα: αν θέλετε να ρίξετε γκόμενα, βρείτε μια έξυπνη φράση και επίσης, αν θέλετε να δείτε ποιός είναι άντρας ή όχι, να πάτε να παίξετε ξύλο ή τάβλι (άσχετο). ΟΚ; Μπράβο Εδω ο κοσμος χανετα ( κυριολεκτικα ) και εσυ με τον πονο σου..
3leven Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2012 @SOCRATIS1000Κι'ομως....Elo decays over time when you are above 1400 Elo:[5]Elo decays at a rate of 25 Elo per 4 weeks of inactivity.For normal rating, inactivity is defined as no activity in any queue.For ranked rating, inactivity is defined as no activity in the specific queue (arranged 5x5, arranged 3x3, and solo/duo 5x5 are all tracked separately). Ranked decay also applies to people who are unranked and above 1400 rating.The decay timer is reset after a game is played in that specific queue.Elo will not decay below a rating of 1400
SOCRATIS1000 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2012 Καθε μηνα δηλαδη χανεις απο 25 ελο [πχ αν δεν παιξεις ranked]
Προτεινόμενες αναρτήσεις