Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 26,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

@Tobajara Δοκίμασε ένα γρήγορο Wits End.

Το έχω σκεφτεί κι εγώ αλλά κάπου δε μου χώραγε. Όταν λες γρήγορο εννοείς τρίτο αντικείμενο μετά από brutalizer και μπότες ή στη θέση του brutalizer? Το τελευταίο nerf που έφαγε με κάνει λίγο επιφυλακτικό. Άσε που αυτό το Witcher 2 με έβγαλε εντελώς εκτός φόρμας με το κάψιμο που έριξα :P

Δημοσ.

Καλημέρα Μάγκες θα ήθελα να σας ρωτήσω έχω την ati hd 5450 και intel core i5 second generation(sandy bridge)για όποιον ασχολείται και θα ήθελα να σας ρωτήσω χθες μπήκα να παίξω league of legends και σε ανάλυση 1920x1080 πάνω η οθόνη μου δείχνει να ναι κολλημένο 20 fps με αποτέλεσμα να παταω click και ο παίκτης να αργουσε ελεεινα αντίθετα το ρυθμιζω σε κατώτερη ανάλυση και με player graphics medium και εκεί πέρα να μου ανεβαίνει στα 30.Οκ κανένα παράπονο αλλα Γιατί δεν πιάνει τα 60; Αντίθετα στο war3 που το χω και αυτο πάνω σε ανάλυση 1920x1080 και σκοτώνει τι παίζει ξέρετε;

Δημοσ.

Καλημέρα Μάγκες θα ήθελα να σας ρωτήσω έχω την ati hd 5450 και intel core i5 second generation(sandy bridge)για όποιον ασχολείται και θα ήθελα να σας ρωτήσω χθες μπήκα να παίξω league of legends και σε ανάλυση 1920x1080 πάνω η οθόνη μου δείχνει να ναι κολλημένο 20 fps με αποτέλεσμα να παταω click και ο παίκτης να αργουσε ελεεινα αντίθετα το ρυθμιζω σε κατώτερη ανάλυση και με player graphics medium και εκεί πέρα να μου ανεβαίνει στα 30.Οκ κανένα παράπονο αλλα Γιατί δεν πιάνει τα 60; Αντίθετα στο war3 που το χω και αυτο πάνω σε ανάλυση 1920x1080 και σκοτώνει τι παίζει ξέρετε;

Με απλα λογια...αδυναμη καρτα γραφικών...

Δημοσ.

Αδύναμη;Omg are you killing me?Ρε Φίλε μην με τρελαινεις τώρα 3 μηνών pc αγορασμενο απο πλαίσιο

Η συγκεκριμενη καρτα τα βρισκει σκουρα ακομα και σε hd αναλυσεις(1280*720),ειδικα στα τελευταια games.Φαντασου σε full hd που θελεις εσυ...

Δημοσ.

Ε εντάξει δεν είναι και πολύ δυνατή η κάρτα γραφικών αλλά δεν παίζει και κανα game με τεράστιες απαιτήσεις. Μήπως φταιει το high definition? [είμαι άσχετος επι του θέματος αλλά ενδιαφέρομαι να μάθω και γω :P ]

Δημοσ.

Και γω την είχα πατήσει με αυτή την κάρτα. Έβαλα μετά την παλιά μου 9900gt και όλα έγιναν gg. Μόνο σε πολύ χαμηλή ανάλυση θα δείς ανεκτά fps.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...