Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 26,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

262 cases - 4 permabans για μένα μέχρι στιγμής, όλα well deserved.

Δεν νομίζω πως τρως permaban με την μία. Γνωστός που έφαγε, πρώτα είχε warning,

μετά κάποιες λίγες μέρες ban, μετά 3 βδομάδες ban και την 4η φορά έφαγε το perma.

"Επισης rioters εχουν πει οτι ο μεσος υγιης παιχτης τρωει περιπου ενα report sta 100 παιχνιδια"

Αυτό δυσκολεύομαι να το πιστέψω. Ακόμα και το 5 στα 50 παιχνίδια λίγο μου φαίνεται.

"Στο tribunal θα βαλει random παιχνιδια στα οποια σε εκαναν report. Δεν σημαινει οτι μονο σε αυτα σε εκαναν report."

Αυτό 100% πρέπει να ισχύει. Δεν σημαίνει επειδή βλέπεις τα 5 παιχνίδια που σου δείχνει ότι μόνο σε αυτά

έγινες report. Επίσης, στα 262 cases που είδα εγώ και όπου οι τύποι είχαν reports σε 5 παιχνίδια, το 95% τουλάχιστον σε ένα από αυτά

άξιζε να τιμωρηθεί.

Δεν λέω ότι το σύστημα δουλεύει άψογα και ότι δεν τιμωρούνται και κατά λάθος άτομα, αλλά

για να φας permaban κάτι στραβό πρέπει να κάνεις και μάλιστα κατ' εξακολούθηση.

Άσχετο, αλλά πάλι κάτι άλλο που πρέπει να παίζει: Έχω φάει warning για leave.

Έχω μαζέψει καμιά 180 honor για teamwork και καμιά 80αριά για τα υπόλοιπα (friendly κτλ.)

Είμαι σχεδόν βέβαιος ότι ο μόνος λόγος που δεν έχω πάρει κορδέλα ακόμα είναι λόγω του warning.

Όλα τα honors btw δόθηκαν από άσχετους, όχι φιλαράκια κτλ.

Υπάρχει περίπτωση να παίζει τίποτα άλλο; Το 180 δεν νομίζω να 'ναι μικρό νούμερο, ξέρω άτομα

που πήραν κορδέλα με πολλά λιγότερα honors.

Δημοσ.

είμαι ο μοναδικός όπου δεν μπορώ να παίξω σε windows χρ που μου βγάζει ένα μήνυμα πως έχω πρόβλημα?

Xθες εκανα format ενα laptop σε xp και στην αρχη δεν δουλεψε το lol launcher.

Mετα την εγκατασταση του net framework 3.5 sp1 δουλεψε...

Δημοσ.

ρε μαζι σας,αλλα 5 report = ban?πλακα κανουμε.1 ban per game σε 5 ματς =ban.1.5 χρονια δεν ειχα φαει τιποτα και πιστεψε με flamara ,και εχω φαει 2 τωρα.Οπως και να εχει μαλλον θα γινω perma ban αν οντως με 5 report τρως μπαν ,ευτυχως που πηρα smurf.

Σου ειπα δεν εχεις μονο 5 report, εχεις σιγουρα παραπανω απλα αυτα τυχαια επιλεχτηκαν να βγουν στο tribunal.

Επισης σχετικα με το 1 report ανα 100 games.

http://euw.leagueoflegends.com/board/showthread.php?p=9451248#9451248

Δημοσ.

Άσχετο, αλλά πάλι κάτι άλλο που πρέπει να παίζει: Έχω φάει warning για leave.

Έχω μαζέψει καμιά 180 honor για teamwork και καμιά 80αριά για τα υπόλοιπα (friendly κτλ.)

Είμαι σχεδόν βέβαιος ότι ο μόνος λόγος που δεν έχω πάρει κορδέλα ακόμα είναι λόγω του warning.

Όλα τα honors btw δόθηκαν από άσχετους, όχι φιλαράκια κτλ.

Υπάρχει περίπτωση να παίζει τίποτα άλλο; Το 180 δεν νομίζω να 'ναι μικρό νούμερο, ξέρω άτομα

που πήραν κορδέλα με πολλά λιγότερα honors.

Δεν εχει να λεει αν εχεις φαει warning

Κι εγω εχψ 230 στο teamwork αλλα πρασινη δεν εχω παρει , κλαιν μαιν βεβαια αλλα να εχουμε να λεμε

Παει με το ποσα παιχνιδια εχεις παιξει και κατα ποσο συχνα δινουν οι φιλοι/αντιπαλοι σου το honor

To honorable πχ το πηρα στα 25 και το αλλο ακομα , απλα ισως πλεον να μην τα δινει και τοσο ευκολα το συστημα λογω των πολλων games

Δημοσ.

Δεν εχει να λεει αν εχεις φαει warning

Κι εγω εχψ 230 στο teamwork αλλα πρασινη δεν εχω παρει , κλαιν μαιν βεβαια αλλα να εχουμε να λεμε

Παει με το ποσα παιχνιδια εχεις παιξει και κατα ποσο συχνα δινουν οι φιλοι/αντιπαλοι σου το honor

To honorable πχ το πηρα στα 25 και το αλλο ακομα , απλα ισως πλεον να μην τα δινει και τοσο ευκολα το συστημα λογω των πολλων games

Αφού έχεις πάρει ήδη την honorable opponent πως περιμένεις να πάρεις και άλλη; Μία κορδέλα δεν παίρνεις μόνο ή κάνω λάθος;

Εγώ από την άλλη δεν έχω πάρει καμία ακόμα, για αυτό μου φαίνεται περίεργο το νούμερο που ανέφερα για μένα και το εξηγώ με το warning (και όπως είπα κανένα από αυτά τα 180 δεν ήταν από φίλο).

Δημοσ.

Αφού έχεις πάρει ήδη την honorable opponent πως περιμένεις να πάρεις και άλλη; Μία κορδέλα δεν παίρνεις μόνο ή κάνω λάθος;

Εγώ από την άλλη δεν έχω πάρει καμία ακόμα, για αυτό μου φαίνεται περίεργο το νούμερο που ανέφερα για μένα και το εξηγώ με το warning (και όπως είπα κανένα από αυτά τα 180 δεν ήταν από φίλο).

Ολες μπορεις να τις παρεις

Η Honorable φαινεται ΜΟΝΟ αν δεν εχεις καμια απο τις υπολοιπες

Απο οτι εχουν πει τα ribbons δινονται αναλογα με την συχνοτητα που παιρνεις το αναλογο honor στα games σου αλλα και αναλογα την συχνοτητα που τα μοιραζουν αντιπαλοι και συμπαικτες

Δημοσ.

Είναι πάντα ωραίο το να κερδίζεις ένα παιχνίδι 65 λεπτών με τον αγαπημένο σου παίκτη. Αυτό που δεν είναι ωραίο είναι το ότι η ομάδα σου σου έχει βγάλει την ψυχή ανάποδα μέχρι να καταλάβει πως στις μάχες μένουμε όλοι μαζί και δεν κόβουμε βόλτες στη ζούγκλα, και πως κάνουμε focus τον πιο αδύναμο, όχι το tank...

Δημοσ.

Είναι πάντα ωραίο το να κερδίζεις ένα παιχνίδι 65 λεπτών με τον αγαπημένο σου παίκτη. Αυτό που δεν είναι ωραίο είναι το ότι η ομάδα σου σου έχει βγάλει την ψυχή ανάποδα μέχρι να καταλάβει πως στις μάχες μένουμε όλοι μαζί και δεν κόβουμε βόλτες στη ζούγκλα, και πως κάνουμε focus τον πιο αδύναμο, όχι το tank...

Μέσα όμως, μέσα στο τελευταίο 10ήμερο παιχνιδιών μου. Καλά, normal παίζω δεν τρέχει αλλα τα σήμερα με πιάσανε νεύρα. Πράγμα που δεν θέλω να συμβαίνει με παιχνίδια αλλιως χάνεται το νόημα. Καμία - δύο βδομάδες διάλλειμα νομίζω επιβάλεται για μένα.

υ.γ. Jayce δεν παλεύτεται. :P

Δημοσ.

Easter egg που ανακάλυψα σήμερα!!!! (βέβαια δε ξέρω αν το ξέρατε από κάπου αλλού, εγώ πάντως δε το ήξερα)

Όταν παίζεις Anivia και είσαι στη φάση που χρησιμοποιείς το passive σου (δλδ είσαι αυγό και περιμένεις να γεννηθείς ξανά) άμα γράψεις κάτι στο chat αντί για Anivia:bla bla λέει Cryophoenix Egg: bla bla. :ph34r: :-D

Δημοσ.

Χαλασαν πολυ το brutalizer.. Να δω τι θα φτιαχνουμε τωρα..

Και μια απορια. Το ιδιο που ισχυει με flat, % armor penetration ( η σειρα που αλλαξε δλδ ) ισχυει και για τα armor reduced και magic Penetration/reduce;

Δημοσ.

Δεχομαι δωρα παντος τυπου

Επισης δεχομαι προτασεις για αλλαγη ονοματος

Προς το παρον εχω τα Fizz Khalifa και Justin Tibbers ως επικρατεστερα

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...