Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σκοτωνοντας τον ηδη σκοτωμενο Ezreal λεει

Lulz

Απεριγραπτη περιγραφη

οκ ρε φίλε δεν είπα ότι είμαι επαγγελματίας στις περιγραφές δεν είμαι δημοσιογράφος ήταν η πρώτη μου προσπάθεια θα βελτιώνομε με τον καιρο

• Απαντ. 26,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

To promote δεν ειναι χαζομαρα να μη γινεται σε siege minions, αφου εχει καταστραφει το inhibitor; Απο καποιο σημειο και μετα αχρηστευει τελειως..

Δημοσ.

To promote δεν ειναι χαζομαρα να μη γινεται σε siege minions, αφου εχει καταστραφει το inhibitor; Απο καποιο σημειο και μετα αχρηστευει τελειως..

Εδω κανεις promote στο siege minion και δεν ψοφαει για κενανα λογο.. Αμα κανεις στο super siege minion θα παιρνει penta execute για πλακα :P

Δημοσ.

Ατάκα της ημέρας στο character selection screen.

"Dude, no junglers in solo Q, junglers suck here".

Σε ομάδα με Soraka, Teemo, Pantheon, Zed (που έχει πει mid), Rengar jungler.

Άντε και καλή βδομάδα :D

Δημοσ.

ΜΟυ εστειλα.Λοιπον με μπαναρανε με 5 report σε 5 game[1 report σε καθε game].Οποτε μαλλον θα γινω perma ban,δεν υπαρχει περιπτωση,μιλαμε εφαγα απο ενα report σε 5 random παιχνιδια[απο τα 50 εφαγα σε 5 απο ενα report]χωρις να εχω flamaρεει πολυ[αντε κανα noob και οτι χασαμε ελεγα],χωρις να εχω feeδαρει σε κανενα απο αυτα τα παιχνιδια .Ζητω το tribunal.Ζητωωω.

Οποτε στα 5 report θα ξαναγινω ban .Ελεος ,ακομα να το πιστεψω,εφαγα ban γαιτι με εκαναν σε 5 διαφορετικα παιχνιδια απο 1 report,5 συνολο].Ο χριστος και η μανα του.Tribunal working..

Δημοσ.

Δεν λειτουργει ετσι. Στο tribunal θα βαλει random παιχνιδια στα οποια σε εκαναν report. Δεν σημαινει οτι μονο σε αυτα σε εκαναν report. Αν εχεις ξαναφαει ban, ειναι πιο ευκολο να καταληξεις παλι στο tribunal. Επισης rioters εχουν πει οτι ο μεσος υγιης παιχτης τρωει περιπου ενα report sta 100 παιχνιδια, αρα ναι 5 report σε 50 ειναι αρκετα παραπανω απο αυτο το ποσοστο.

Απλα δες το reform card σου και μην επαναλαβεις αυτα που θεωρεις οτι σε εστειλαν tribunal.

Συμβουλη: ποτε μη συμετεχεις σε συζητησεις και μη γραφεις τιποτα αλλο περα απο τα απαραιτητα (ss, push, baron, ward, gank κλπ.)

Δημοσ.

Από όσες υποθέσεις "5 ματς - 5 reports" έχω δει, πάντα σε έστω και ένα παιχνίδι υπήρχε ουσιαστικός λόγος για report χωρίς αυτό να σημαίνει ότι έπρεπε να φας ban. Επειδή παίζεις σε υψηλά elo δεν ξέρω πώς ακριβώς κινούνται τα πράγματα από θέμαλόγων. Γενικά μήπως σπάμαρες χωρίς να το καταλάβεις? Μήπως έγινες ενοχλητικός ή φορτικός? Για τη σπανιότητα του permaban (που δεν το πιστεύω πως το έχεις φάει, ο λογαριασμός σου θα επανέρθει) σε 372 cases στο tribunal (μετράει και τις skipped) έχω 5 permabans. Γενικά είναι πολύ δύσκολο να το φας. Για το πώς καταλήγεις στο tribunal, όσο καιρό παίζω στο τρελοκομείο του normal δε μου έχει έρθει ούτε καν warning. Ίσως απλά έπεσες στην περίπτωση, δεν ξέρω.

Δημοσ.

Ε όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά παιδιά.Δε νομίζω να είναι μόνο ο Σωκράτης γκαντέμης.Όλοι έχουμε κράξει, όλοι έχουμε βρίσει, όλοι έχουμε ταϊσει, αλλά αν σου έρχονται τόσα μαζεμένα μάλλον όντως κάτι τρέχει.Επαναλαμβανόμενη σύμπτωση παύει να είναι σύμπτωση.Άρα Σωκράτη μάλλον κάτι κάνεις που δεν το καταλαβαίνεις, όπως λέει και ο tobajara.

Δημοσ.

ρε μαζι σας,αλλα 5 report = ban?πλακα κανουμε.1 ban per game σε 5 ματς =ban.1.5 χρονια δεν ειχα φαει τιποτα και πιστεψε με flamara ,και εχω φαει 2 τωρα.Οπως και να εχει μαλλον θα γινω perma ban αν οντως με 5 report τρως μπαν ,ευτυχως που πηρα smurf.

Δημοσ.

spongos κοίτα τι γράφει στο error και κάντο αντιγραφή-επικόλληση στο google. Ποτέ δεν είσαι ο μόνος που έχει ένα συγκεκριμένο πρόβλημα, πίστεψε με :)

Εγώ το μόνο warning που έχω φάει είναι επειδή είχα leavarei ένα game λόγω μιας καταραμένης σύνδεσης internet :P

socratis αποκλείεται να φας permaban με μόνο 5 reports. Το πολύ-πολύ να είναι 1 βδομάδα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...